Morfoloji testine baksana hayatım iyimiCanım aşılamada başarı şansı çok yüksek değil zaten %10-15 yani o nedenle 2 denemede tutmaması çok şaşırtıcı değil bence ama sen yine de doktoruna danış bu durumu. En doğrusunu o söyler ek tetkik histeroskopi gerekir mi vs diye.
Yuzustu uyumak degıl de enjksyon sırasında falan ıste okadarlık yatmak yanı zaten yatamoyorumTatlım bize transfer sonrası yüzüstü yatmak yasaklandı ne zamana kadar bilmiyorum kontrolde sorucam. Sen de doktoruna sor istersen belki yüzüstü yatma der canım
Tabiki cnm sende ona gore hizmet bekliyosun normaldir yapmalari lazim herseyi tam anlamiylaDoktorla alakalı olabilir.Biz tedaviye başladığımızda özellikle teyid aldık opu ve transfere gireceksiniz değil mi diye.Takibi de ben yapıcam Dedi ancak çoğu Zaman asistanı muayene etti.Ve inan ağzından tek bir kelime çıkmadı gidişatla ilgili devam devam sadece okadar.Mustafa bahçeci de ilk tedavi negatif sonrasında doğru düzgün açıklama yapamadı malesefki doz kaynaklı olan bir durumdu.Bunu kendisine söyledim ebeledi geveledi.yani merkez çok kaliteli ancak biz Yanlış doktor seçimi yaptık tek doktorun takip etmesi farklı ama önüne gelenin muayene etmesi apayrı illa bi yanlışlık oluyor.
Netice de nasipse heryerdr olur.Tutsaydı bende memnun kalacaktım ama yaşanan olumsuzluklar insanı daha da çok üzüyor..
Rabbim sabir versin canim yapacak hicbisey yok biz elimizden geleni yapiyoruz sonucu Allaha birakiyoruz insallah sende bizde yavrularimiza kavusuruz biran once rabbim sana dogal yollardan hamile kalmayi nasip eder insallah. Allahim sen kabul eyleNasılsınız kızlar bi kaç gündür yazamadım meleğim artık benimle değil günlerdir yaptırdığım testlerde dış gebelik şüphesi vardı ve bugün düşüş yaşamaya başladık ikinci kez bu kaybı yaşadım ama Allaha sığınıyorum verende o alanda daha büyük acılar vermesin hepinize dua ediyorum güzel sonuçlar alın inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar Allaha emanet olun
Güzel düşün güzel olsun inş canım. Pozitif pozitif pozitif oluyoruz okokadar heyecanlı ve düşünceliyim ki kafamı nasıl dagıtcam bılmıyorumbı yanım tutcak olcak dıyo bı yanım ya olmazsa dıyor bı uzuntu bı sevınc nolcak böyle bılmıyorum ıyı dusunmeye çalışıyorum dua edıyorum : ( Allahımın ıznıyle olcakkkk : (
Canım kabızlık istenmeyen bir durum her sabah ve gün içinde incir ve kayısı ye. Zeytinyağlı salata ye bol bol. Tahıllı ekmek ye. Az az sık sık ye. Kendini yormadan kısa yürüyüşler yap canım. İnş bebişlerin seninledirSelam arkadaslar
Bugun transferimin 6.gunu 2 embriyo enjekte edildi ve dualarimla bekliyorum
14 ekim test gunum dr.oyle dedi bir sey sormak istiyorum ben de inanilmaz siskinlik var karnim ve mide sanki 6_ aylik gebe gibiyim tamam hormon igneleri ilaclar wtki ediyordur bantlar kullaniyorum progestron igne folikasit ve coraspirin ve bi hap daha var estro ile baslayan:)) yani tabiki ostrojen ve progestron yukleniyor haliyle sisiyorum
Sizde bunlari yasayan var mi? Ve gecici mi acaba yoksa yandim simdiden 68 kg oldum kabizlik da var ve o kadar dikkat ediyorum yediklerime bol bol su iciyorum ama oluyor siskinlik kilo alimi gaz problemi en belirgin yasadiklarim
Kasik agrilarim ara ara oluyor
Tabiki rabbim saglik versin ve bebislerimizin bize tutunmasini nasip etsin
Hadi yaaa. Özellikle göbekten mi dediler? Başka yer olmaz mı dediler?Gobek dediler canm bana evde ben yapiyorum.
8. Gün erken canım. 4.2 de çıkmış. Yüksek olasılıkla artacaktır bence 48 saatte bir baktır canım. İnş yükselirkızlar bende dondurulmuşlarla tedavi oldum dün 8.günümdü evde gebelik yaptım negatif çıktı...ovulasyonda çıkar diye okumuştum onda da silik çizgi bile çıkmadı...kan verdim 4.2 sizce değer artar mı??
Ben yine yarin idrar testi yapicam..şu erken predictorler varya onlarda cikmasi lazim..canım idrar için daha cok erken bekle kana baktır
Canım progestan opu yani yumurta toplanması işleminden sonra başlanıyoracaba bana neden o ilaçtan yazmadi ki doktor
Evet canım çoooook silikti ve 35 çıktıBizdehuriye048 arkadaşımız hergün test yaptı 6. Günden sonra 8. Gün idararda hayalet çizgiyi gördüğünde kan tes ti yanılmıyorsam 35 civarı çıkmıştı. Değilmi huriş
Canım 4. 5. 7. 10. Denemede pozitifi alan çooook kişi var üzme kendini boşuna. Sadece başarısız denemelerden sonra genetik test histeroskopi vs gerekebilir. Onu da en iyi doktorun bilir canımKizlar ya bi yaI okudum moralim bozukdu. Bi drun yazisi..3 defa tup denedikden sonra basari sansi kalmio 3 defada olmuyosa sans yoktur filan yazio((
Canım çok erken daha. Çıkmaması çok doğal yani. Ben de dayanamayıp çok erken başlamıştım testlere hatta o kadar abartmıştım ki 4. Günde başlamıştım ilk defa 7. Günde (transfer günü hariç) çoooook silik (o da hemen değil test 1 saat bekledikten sonra) çizgi çıkmıştı 8. Gün azcık daha belirgindi ama yine çoooook silikti. 8. Gün kanda hcg 35 çıktı. 10. Gün 96. 12 gün yani test günümde 250 çıktı. Umudunu kaybetme. Çok erken daha 6. Günün. Dayanabilirsen test gününü beklemeye çalış hatta. İnş güzel sonuçlanır canımMerhaba arkadaslar..benim transferim 1 ekimde oldu..transfer sonrasi birsuru ilac iciyorum ve igne vuruluyorum karnimda ßißlik ve kadiklarimda gôgüslerimde hassasiyet ilk gunden beri var..12sinde test yaptiricam ama bekleyemeyip bugun test yaptim hicbisey cikmadibakalim hayirlisi...
Hadi gözünaydın canım darısı başımıza. Bugün transfer sonrası kaçıncı günündü? Alttan mı baktı üstten mi? Bugün bhcg baktı mı?kizlarrr cok şukur bugun keseyi gorduk doktor 15 gun sonra gel kalp atişina bakalim dedi darisi butun anne adayi ve adaylara
Canım bu başlıkta K kayisicicegi var test gününden 1 gün önce idrar testi negatif. Test günü kanda bhcg 100ü geçkin bir değerdi 130-140 gibi.Doktorum ısrarla gününú bekle diyor negatif ciktikca moralin bozulucak bunu lendine yapma diyor..ama duramio insan☺
Canım normal morfolojili yani normal yapılı şekilli sperm yüzdesi %4. Bildiğim kadarıyla kruger kriterlerine göre %4 ve üstü normal sayılıyor. Benim eşiminki %2ydi galiba.Kızlar bu morfoloji ne diyor bana açıklarmısınız ?
Benim 11 yumurta toplandı 8i işleme alındı 5i döllendi canım10 tane mesela 20 mm lik yumurta olsa arasindan 2-3 tane cikmaz mi ki dollenebilen ?
Saol bitanemmm bende internette okudum öyle anladım . Benim kocam havalarda ay çok güzel değerlerim var diyeCanım normal morfolojili yani normal yapılı şekilli sperm yüzdesi %4. Bildiğim kadarıyla kruger kriterlerine göre %4 ve üstü normal sayılıyor. Benim eşiminki %2ydi galiba.
Canım merhaba seni başka bir topikten hatırlıyorum. Sen de benim gibi bu topiktesin...canım ben de kartal da oturuyorum. Biraz daha uzak yani. Yol sorun olmuyor canım. Çalıştığım için 6 da çıkıyoruz evden köprü trafiğine kalmayalım diye. 8:15 gibi orda oluyoruz. 8:30 kan testi veriyorsun test 1 saatte çıkıyor çünkü 9:30 da ilk muayeneye giriyorum. Opuda zaten narkoz var hiçbirşey hissetmiyorsun. Transferden sonra da seni orda yatırıyorlar hemen çıkmıyorsun. Ben ön koltukta oturarak döndüm. 3 ekimde transfer oldu kısmet artık. Hep birlikte görücez. İnşallah senin tedavin de başarıyla sonuçlanır canımMerhaba A asalet10 ,
Oncelikle tedavin hayirli olsun. Umarim guzel haberlerini vereceksin bize burdan.
Bikac sayfa onceki msjinda bana uzak olmasina ragmen doktor iyi diye bahceciyi sectim demistin.
Ben de bu ay sonu tedaviye basliyorum. Brn de yeter ki doktor ve laboratuar iyi olsun dedim. Anadolu yakasi Maltepe de oturuyorum dr nisantasinda ve bahcecinin laboratuarini kullanacak.
Sen nerde oturuyordun ve uzakligin bir dezavantaji oluyor mu sence bu tedavide?
Esim getirip goturecek.
Yolculuklarda agrim olursa hi c olmadi arka koltuga gecer uzanirim diye dusundum ama...
Oyyy canım Allah sabır versin gülüm. İnş bi dahakine meleğin hatta meleklerin seninle kalır inş. Sen de Allaha emanet ol tatlımNasılsınız kızlar bi kaç gündür yazamadım meleğim artık benimle değil günlerdir yaptırdığım testlerde dış gebelik şüphesi vardı ve bugün düşüş yaşamaya başladık ikinci kez bu kaybı yaşadım ama Allaha sığınıyorum verende o alanda daha büyük acılar vermesin hepinize dua ediyorum güzel sonuçlar alın inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?