Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Morfoloji testine baksana hayatım iyimi

Eklentiler

• image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 27
Tatlım bize transfer sonrası yüzüstü yatmak yasaklandı ne zamana kadar bilmiyorum kontrolde sorucam. Sen de doktoruna sor istersen belki yüzüstü yatma der canım
Yuzustu uyumak degıl de enjksyon sırasında falan ıste okadarlık yatmak yanı zaten yatamoyorum

Tabiki cnm sende ona gore hizmet bekliyosun normaldir yapmalari lazim herseyi tam anlamiyla

Rabbim sabir versin canim yapacak hicbisey yok biz elimizden geleni yapiyoruz sonucu Allaha birakiyoruz insallah sende bizde yavrularimiza kavusuruz biran once rabbim sana dogal yollardan hamile kalmayi nasip eder insallah. Allahim sen kabul eyle

Güzel düşün güzel olsun inş canım. Pozitif pozitif pozitif oluyoruz ok

Canım kabızlık istenmeyen bir durum her sabah ve gün içinde incir ve kayısı ye. Zeytinyağlı salata ye bol bol. Tahıllı ekmek ye. Az az sık sık ye. Kendini yormadan kısa yürüyüşler yap canım. İnş bebişlerin seninledir

8. Gün erken canım. 4.2 de çıkmış. Yüksek olasılıkla artacaktır bence 48 saatte bir baktır canım. İnş yükselir

Kizlar ya bi yaI okudum moralim bozukdu. Bi drun yazisi..3 defa tup denedikden sonra basari sansi kalmio 3 defada olmuyosa sans yoktur filan yazio((
Canım 4. 5. 7. 10. Denemede pozitifi alan çooook kişi var üzme kendini boşuna. Sadece başarısız denemelerden sonra genetik test histeroskopi vs gerekebilir. Onu da en iyi doktorun bilir canım

Canım çok erken daha. Çıkmaması çok doğal yani. Ben de dayanamayıp çok erken başlamıştım testlere hatta o kadar abartmıştım ki 4. Günde başlamıştım ilk defa 7. Günde (transfer günü hariç) çoooook silik (o da hemen değil test 1 saat bekledikten sonra) çizgi çıkmıştı 8. Gün azcık daha belirgindi ama yine çoooook silikti. 8. Gün kanda hcg 35 çıktı. 10. Gün 96. 12 gün yani test günümde 250 çıktı. Umudunu kaybetme. Çok erken daha 6. Günün. Dayanabilirsen test gününü beklemeye çalış hatta. İnş güzel sonuçlanır canım

kizlarrr cok şukur bugun keseyi gorduk doktor 15 gun sonra gel kalp atişina bakalim dedi darisi butun anne adayi ve adaylara
Hadi gözünaydın canım darısı başımıza. Bugün transfer sonrası kaçıncı günündü? Alttan mı baktı üstten mi? Bugün bhcg baktı mı?

Kızlar bu morfoloji ne diyor bana açıklarmısınız ?
Canım normal morfolojili yani normal yapılı şekilli sperm yüzdesi %4. Bildiğim kadarıyla kruger kriterlerine göre %4 ve üstü normal sayılıyor. Benim eşiminki %2ydi galiba.

Canım normal morfolojili yani normal yapılı şekilli sperm yüzdesi %4. Bildiğim kadarıyla kruger kriterlerine göre %4 ve üstü normal sayılıyor. Benim eşiminki %2ydi galiba.
Saol bitanemmm bende internette okudum öyle anladım . Benim kocam havalarda ay çok güzel değerlerim var diye şımarık ya diyorki hani aşılama yüzde 50 şansımız vardı diyor . Kafasına göre konuşuyor . Üçüz istiyormuş

Canım merhaba seni başka bir topikten hatırlıyorum. Sen de benim gibi bu topiktesin...canım ben de kartal da oturuyorum. Biraz daha uzak yani. Yol sorun olmuyor canım. Çalıştığım için 6 da çıkıyoruz evden köprü trafiğine kalmayalım diye. 8:15 gibi orda oluyoruz. 8:30 kan testi veriyorsun test 1 saatte çıkıyor çünkü 9:30 da ilk muayeneye giriyorum. Opuda zaten narkoz var hiçbirşey hissetmiyorsun. Transferden sonra da seni orda yatırıyorlar hemen çıkmıyorsun. Ben ön koltukta oturarak döndüm. 3 ekimde transfer oldu kısmet artık. Hep birlikte görücez. İnşallah senin tedavin de başarıyla sonuçlanır canım

Oyyy canım Allah sabır versin gülüm. İnş bi dahakine meleğin hatta meleklerin seninle kalır inş. Sen de Allaha emanet ol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…