Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Hadi gözünaydın canım darısı başımıza. Bugün transfer sonrası kaçıncı günündü? Alttan mı baktı üstten mi? Bugün bhcg baktı mı?
canim karindan bakiyor 20 gun doktora kac haftalik dedim ilk adet oldugun günden sayiywosun dedi yani 5 haftalik ensaon gecen cuma degerim 1048 cikti

Ben yine yarin idrar testi yapicam..şu erken predictorler varya onlarda cikmasi lazim..
Prediktör kimse önermiyor canım yanlış sonuç veriyor gebelik varken yok yokken var gibi. İstersen forumlardan araştır oku. Ben 3 test içinde en belirgin pyroclinice ile gördüm onu tavsiye ederim canım.

Aşılamada şans herşey normal olsa bile %10-15 canım

Ne kusuru bitanem asıl kusur biz seni zor günlerinde yanlız bıraktık sen kusura bakma. Benim aşılamam negatif oldu . İlk adet ile tüp bebeğe başlıcam eşimin morfolojisi 5/100 çıktı bende haberler böyle .

Canım altunizadedeki bahçeci sanırım. Tedavin hayırlı olsun. Kullandıklarını ben de kullanmıştım. Enzim q 10 yağda çözünüyor zeytinyağına bandırıp içiyorsun. Biliyorsundur sanırım hatırlatayım dedim. Bir de arı sütü polen bal karışımı, giseng kullanmıştım yumurta toplanana kadar. Sonuçlarınız ne çıkmıştı canım

Benim gibi yani, ne zaman bekliyosunuz adet ? Sorun spermlerde mi sizin ?
Geçen adetim 11 eylüldü hayatım , bu hafta bekliyorum bu adetimi . Bizde sorun bulunamadı Bitanem sebepsiz diyor doktorlar . Eşimin sperminin herşeyine bakıldı . Hasar testi bir ay sonra sonucu çıkacak . Hayırlısı .

Hayirlisi insallah en kisa zamanda nasip olur, yas kacti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…