- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
canim karindan bakiyor 20 gun doktora kac haftalik dedim ilk adet oldugun günden sayiywosun dedi yani 5 haftalik ensaon gecen cuma degerim 1048 ciktiHadi gözünaydın canım darısı başımıza. Bugün transfer sonrası kaçıncı günündü? Alttan mı baktı üstten mi? Bugün bhcg baktı mı?
Peki senin doktorun da yasakladı mı yüzüstü uyumayı? Ne zamana kadar doğuma kadar mı acaba?Yuzustu uyumak degıl de enjksyon sırasında falan ıste okadarlık yatmak yanı zaten yatamoyorum
Allah razı olsun canım inşallahOyyy canım Allah sabır versin gülüm. İnş bi dahakine meleğin hatta meleklerin seninle kalır inş. Sen de Allaha emanet ol tatlım
evet canim test gununde bj gun once idarar test yaptim negatif cikti sonraki gun kanda 148 cikti cok şukur darisi sizlere inşallhCanım bu başlıkta K kayisicicegi var test gününden 1 gün önce idrar testi negatif. Test günü kanda bhcg 100ü geçkin bir değerdi 130-140 gibi.
Allah sabır versin bitanemmmAllah razı olsun canım inşallah
Prediktör kimse önermiyor canım yanlış sonuç veriyor gebelik varken yok yokken var gibi. İstersen forumlardan araştır oku. Ben 3 test içinde en belirgin pyroclinice ile gördüm onu tavsiye ederim canım.Ben yine yarin idrar testi yapicam..şu erken predictorler varya onlarda cikmasi lazim..
Amin canım senin sonuç ne oldu takip edemedim kusura bakmaAllah sabır versin bitanemmm
Aşılamada şans herşey normal olsa bile %10-15 canımSaol bitanemmm bende internette okudum öyle anladım . Benim kocam havalarda ay çok güzel değerlerim var diyeşımarık ya diyorki hani aşılama yüzde 50 şansımız vardı diyor . Kafasına göre konuşuyor . Üçüz istiyormuş
Canım nazar değmesin maşallah. Keseyi de görünce için bir nebze de olsa rahatlamıştır. İnşallah kalp atışını da duyarsın. Darısı başımıza tatlımmmkizlarrr cok şukur bugun keseyi gorduk doktor 15 gun sonra gel kalp atişina bakalim dedi darisi butun anne adayi ve adaylara
Insallah canmmmmmmGüzel düşün güzel olsun inş canım. Pozitif pozitif pozitif oluyoruz ok
Bizim şansımız 11/100 müş . İleri hareket sperm testi aşılama günü sonucumuzmuş. OlmadıAşılamada şans herşey normal olsa bile %10-15 canım
Ben bu ay adet ile başlıcam hayatımBu ayin sonunda adetini bekleyip igneye baslayacak kac kisi var?
Canım altunizadedeki bahçeci sanırım. Tedavin hayırlı olsun. Kullandıklarını ben de kullanmıştım. Enzim q 10 yağda çözünüyor zeytinyağına bandırıp içiyorsun. Biliyorsundur sanırım hatırlatayım dedim. Bir de arı sütü polen bal karışımı, giseng kullanmıştım yumurta toplanana kadar. Sonuçlarınız ne çıkmıştı canımKizlar merhaba bizde karar verdik ve bu ay tedaviye basladik. Sebesiz inferlite tehsisi kondu ilk ignemi bgn yaptirdim. Bahceciye gidiyoruz cem bey doktorum gayet ilgili bi doktor umarim ilaclar yan etki yapmaz acikcasi biraz korkuyorum Ayni zamanda bir suru vitaminde aldim solgarin Q10 omega3 ve folic asidini kullanmaya basladim herkes butun bunlari kullaniyor mu acaba ?? Allah hepize yardimci olsun zor bir surec
Benim gibi yani, ne zaman bekliyosunuz adet ? Sorun spermlerde mi sizin ?Ben bu ay adet ile başlıcam hayatım
Geçen adetim 11 eylüldü hayatım , bu hafta bekliyorum bu adetimi . Bizde sorun bulunamadı Bitanem sebepsiz diyor doktorlar . Eşimin sperminin herşeyine bakıldı . Hasar testi bir ay sonra sonucu çıkacak . Hayırlısı .Benim gibi yani, ne zaman bekliyosunuz adet ? Sorun spermlerde mi sizin ?
Hayirlisi insallah en kisa zamanda nasip olur, yas kacti ?Geçen adetim 11 eylüldü hayatım , bu hafta bekliyorum bu adetimi . Bizde sorun bulunamadı Bitanem sebepsiz diyor doktorlar . Eşimin sperminin herşeyine bakıldı . Hasar testi bir ay sonra sonucu çıkacak . Hayırlısı .
Benim 25 eşim 26.5 CanımHayirlisi insallah en kisa zamanda nasip olur, yas kacti ?
Olur olur ! Saglikla insallah !Benim 25 eşim 26.5 Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?