Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canım 4. 5. 7. 10. Denemede pozitifi alan çooook kişi var üzme kendini boşuna. Sadece başarısız denemelerden sonra genetik test histeroskopi vs gerekebilir. Onu da en iyi doktorun bilir canım
Cnm hepsi yapildi banason denememden once histeroskopide yapildi.sans artiyo dediler ama ondada olmadirabbim hayirlisini versin

Allah yardımcın olsun canım bazen negatif görmek bile daha iyi inan ki inşallah sorunsuz geçer tedavin kavuşursun meleğine bize uzun zaman hayal oldu artık hoş bi süre kendimi toparlasam daha iyi

Allah yardımcın olsun canım bazen negatif görmek bile daha iyi inan ki inşallah sorunsuz geçer tedavin kavuşursun meleğine bize uzun zaman hayal oldu artık hoş bi süre kendimi toparlasam daha iyi
Senin güzel yüreğin meleğini sana çekecek sen hiç merak etme . Sen hamile kalabiliyorsun bu çok güzel Canım benim bak ben hiç hamile kalamadım . Senin en kısa sürede hamile kalacağına ve kucağına alacağına eminim .

Canım aynen sana katılıyorum ama ne yapalım çaresiziz mecburen en iyisi diye gidiyoruz. Eşim bana araştır en iyisini bul, sakın bana ben pişman oldum keşke başka yere gitseydik deme dedi. Oraya bir gittik devlet hastanesi gibi kalabalık, şehir dışından gelen, otellerde kalan çok. Eşim herhalde doğru yerdeyiz dedi ama tabi bu yoğunluğa ilgi alaka çook az. Ben de sinir oldum. Bir de yardımcı doktoru kübra hanımın yanında, işlemlerimi özellikle mustafa beyin yapmasını istiyorum, deyince kübra hanım benimle hiç ilgilenmedi, haliyle hemşiresi de. Mustafa bey telefonunu vermiyor zaten. Arıyorum bilgi alamıyorum. Opumu ve transferimi mustafa bey yaptı ama transfer günü şeker gibi olan embriyoloğa patladım. Neyse hayırlısı artık. Bugün transferin 4. Günü inşallah bu strese değer. Merkez beni strese soktu zaten. Ordan çıkınca rahatladım. Hakkımızda hayırlısı artık.

Canım durumun zor tabi Allah yardımcı olsun ama sıhhatli bir bebek olsaydı seninle olurdu öyle düşün. Allshın sevgili kuluyum de. Tabi demesi kolay ama ne olur iyi ol. Biraz toparlanınca genetik yaptır istersen

İnşallah kuzum inşallah hepimiz kavuşuruz tez vakitte Rabbimin izniyle

Canım durumun zor tabi Allah yardımcı olsun ama sıhhatli bir bebek olsaydı seninle olurdu öyle düşün. Allshın sevgili kuluyum de. Tabi demesi kolay ama ne olur iyi ol. Biraz toparlanınca genetik yaptır istersen
Öyle canım zaten sorgulamak ne haddimize vardır bunda da bi hayır tüp bebekten önce laparoskopi ve histeroskopi olur sanırım tutunupta ilerlemeyince rahim içine bakılması şart bence hayırlısı artık

Tesekkur ederim vallayi bilmiyordum yag ile olucagini soylemeyi unuttular heralde :) daha bgn basladik tedaviye ilk ignemi oldum. Sonuc derken anlamadim hangi sonuclari sordun cnm?

Insallah hepimizin ki basariyla sonuclanir canim ya. Neyse cektigimiz sikintilara degecek insallah ve bunlarin hepsini unutacagiz eminim. Sen de testte pozitifii gorucek hepimize moral olucaksinn

Bu arada mesela uye olarak seni izledigimde senin msjlarinda bana bildirim geliyo mu? Merak ederim ben simdi senin sonucunu :)

Peki senin doktorun da yasakladı mı yüzüstü uyumayı? Ne zamana kadar doğuma kadar mı acaba?
Aslında bana transferden sonra yuzustu yatmak yasak demedıler de ben dıkkat ettm tabı yarı yuzustu yatıyorum ben yastıkla destek normaldede oyle uyurum

10 tane mesela 20 mm lik yumurta olsa arasindan 2-3 tane cikmaz mi ki dollenebilen ?
Canım işte oda sperm kalitesi falan filan etkili. Şimdi embriyolog yada doktor gibide ahkam kesemeyiz fakat. Benim son tedavimde dediğim gibi 15 yumurta toplandı bunlardan sadce 10 tanesi döllendi. Dedim demekki 5 i otomatik olgun değildi. 10 döllenenden 6 sı bölünüp çogalmaya başladı demekki 4 tanesi daha ya sperm kalitesizdi. Ya yumurta yine istenilen kalitede değildiki çogalıp bölünemedi. Kalan 6 embriyodadnda sadece 2 transfer oldu biri iyi diğeri düşük kalite. Yani bu süreçte bir sürü denge var bunları biz kademe kademe ilerletip en iyi be hazır hale gelen yavrularımızı alıyoruz. Ondada her zaman iyi kalite demek kesin sonuç olmuyor malesef .

Bence morfolojiniz iyi minimum % 4 olması gerekiyor zaten % 5 cıkmış sizin. Bizim sıfırdı normal hiç yoktu yani
Saol bitanem cevabın için . Bizde akşam sonucu alınca doktor bulamadık sormak için . Eşim dediki gece uyuyamazsın sor arkadaşlarına eşim size sormamı istedi . Ben internetten baktım biraz anladığım kadarıyla 4 ve üstü iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…