Aminnnnnn aminnnnn inşAllah hayatım hepimizinOlur olur ! Saglikla insallah !
Cnm hepsi yapildi banaCanım 4. 5. 7. 10. Denemede pozitifi alan çooook kişi var üzme kendini boşuna. Sadece başarısız denemelerden sonra genetik test histeroskopi vs gerekebilir. Onu da en iyi doktorun bilir canım
Allah yardımcın olsun canım bazen negatif görmek bile daha iyi inan ki inşallah sorunsuz geçer tedavin kavuşursun meleğine bize uzun zaman hayal oldu artık hoş bi süre kendimi toparlasam daha iyiNe kusuru bitanem asıl kusur biz seni zor günlerinde yanlız bıraktık sen kusura bakma. Benim aşılamam negatif oldu . İlk adet ile tüp bebeğe başlıcam eşimin morfolojisi 5/100 çıktı bende haberler böyle .
Senin güzel yüreğin meleğini sana çekecek sen hiç merak etme . Sen hamile kalabiliyorsun bu çok güzel Canım benim bak ben hiç hamile kalamadım . Senin en kısa sürede hamile kalacağına ve kucağına alacağına eminim .Allah yardımcın olsun canım bazen negatif görmek bile daha iyi inan ki inşallah sorunsuz geçer tedavin kavuşursun meleğine bize uzun zaman hayal oldu artık hoş bi süre kendimi toparlasam daha iyi
Canım aynen sana katılıyorum ama ne yapalım çaresiziz mecburen en iyisi diye gidiyoruz. Eşim bana araştır en iyisini bul, sakın bana ben pişman oldum keşke başka yere gitseydik deme dedi. Oraya bir gittik devlet hastanesi gibi kalabalık, şehir dışından gelen, otellerde kalan çok. Eşim herhalde doğru yerdeyiz dedi ama tabi bu yoğunluğa ilgi alaka çook az. Ben de sinir oldum. Bir de yardımcı doktoru kübra hanımın yanında, işlemlerimi özellikle mustafa beyin yapmasını istiyorum, deyince kübra hanım benimle hiç ilgilenmedi, haliyle hemşiresi de. Mustafa bey telefonunu vermiyor zaten. Arıyorum bilgi alamıyorum. Opumu ve transferimi mustafa bey yaptı ama transfer günü şeker gibi olan embriyoloğa patladım. Neyse hayırlısı artık. Bugün transferin 4. Günü inşallah bu strese değer. Merkez beni strese soktu zaten. Ordan çıkınca rahatladım. Hakkımızda hayırlısı artık.Sanırım herşeyi bilmemiz işlerine gelmiyor.Mesela benim bir arkadaşım var herşeyi biliyor yani doktor şunu yapıyoruz ama şu nedenden diye açıklıyor.Ben ikinci tedaviye başladığımda önde giden çatlamak üzere olan yumurtam vardı o şekilde başlanmaması gerekiyormuş tabi şimdi öğreniyorum ben bunu.başladılar ve o baskın folükül büyük olduğundan hepsini baskıları ve diğerleri gelişmedi.bana bundan bahsetselerdi birdahaki ay yapalım derdim ama başlarına buyruk davranıyorlar.olan da bize oluyor tabi..
Benim transferim 2.günü olacaktı gece arayıp Mustafa bahçecinin transfere gelemeyeceğini bildirdiler.bunlar her merkezde illaki okuyordur ama bir doktorun transfere gelmemesi çok büyük bir olay..
Çok yoğun insanlar saatlerce bekletiliyor .Tabiki bekleriz onda sıkıntı yok ama hem en yüksek ücretler Bahçecide hemde kapasiteden fazla hasta kabul ediliyor doktor sayısı haliyle yetmiyor.Yorgunluktan hastalarla yeteri kadar ilgilenip gerekli özeni gösteremiyorlar.Adamın gözünü para bürümüş cirosuna bakıyor..
amin canim inşallh hepimiz bu butlulugu tadarizCanım nazar değmesin maşallah. Keseyi de görünce için bir nebze de olsa rahatlamıştır. İnşallah kalp atışını da duyarsın. Darısı başımıza tatlımmm
Baska bis3y demedi hemsire gobekten yapabilirsi. Dedi. Koldanda olsa bisey olmaz sonucta benceHadi yaaa. Özellikle göbekten mi dediler? Başka yer olmaz mı dediler?
Göbek en az acıyan yermiş kızlar.Baska bis3y demedi hemsire gobekten yapabilirsi. Dedi. Koldanda olsa bisey olmaz sonucta bence
Canım durumun zor tabi Allah yardımcı olsun ama sıhhatli bir bebek olsaydı seninle olurdu öyle düşün. Allshın sevgili kuluyum de. Tabi demesi kolay ama ne olur iyi ol. Biraz toparlanınca genetik yaptır istersenNasılsınız kızlar bi kaç gündür yazamadım meleğim artık benimle değil günlerdir yaptırdığım testlerde dış gebelik şüphesi vardı ve bugün düşüş yaşamaya başladık ikinci kez bu kaybı yaşadım ama Allaha sığınıyorum verende o alanda daha büyük acılar vermesin hepinize dua ediyorum güzel sonuçlar alın inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar Allaha emanet olun
Rabbim tez zamanda yuzunu guldursun insallah canmAllah razı olsun canım inşallah
İnşallah kuzum inşallah hepimiz kavuşuruz tez vakitte Rabbimin izniyleSenin güzel yüreğin meleğini sana çekecek sen hiç merak etme . Sen hamile kalabiliyorsun bu çok güzel Canım benim bak ben hiç hamile kalamadım . Senin en kısa sürede hamile kalacağına ve kucağına alacağına eminim .
Öyle canım zaten sorgulamak ne haddimize vardır bunda da bi hayır tüp bebekten önce laparoskopi ve histeroskopi olur sanırım tutunupta ilerlemeyince rahim içine bakılması şart bence hayırlısı artıkCanım durumun zor tabi Allah yardımcı olsun ama sıhhatli bir bebek olsaydı seninle olurdu öyle düşün. Allshın sevgili kuluyum de. Tabi demesi kolay ama ne olur iyi ol. Biraz toparlanınca genetik yaptır istersen
Amin canım inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah yavrularınızıRabbim tez zamanda yuzunu guldursun insallah canm
Tesekkur ederim vallayi bilmiyordum yag ile olucagini soylemeyi unuttular heralde :) daha bgn basladik tedaviye ilk ignemi oldum. Sonuc derken anlamadim hangi sonuclari sordun cnm?Canım altunizadedeki bahçeci sanırım. Tedavin hayırlı olsun. Kullandıklarını ben de kullanmıştım. Enzim q 10 yağda çözünüyor zeytinyağına bandırıp içiyorsun. Biliyorsundur sanırım hatırlatayım dedim. Bir de arı sütü polen bal karışımı, giseng kullanmıştım yumurta toplanana kadar. Sonuçlarınız ne çıkmıştı canım
Insallah hepimizin ki basariyla sonuclanir canim ya. Neyse cektigimiz sikintilara degecek insallah ve bunlarin hepsini unutacagiz eminim. Sen de testte pozitifii gorucek hepimize moral olucaksinnCanım merhaba seni başka bir topikten hatırlıyorum. Sen de benim gibi bu topiktesin...canım ben de kartal da oturuyorum. Biraz daha uzak yani. Yol sorun olmuyor canım. Çalıştığım için 6 da çıkıyoruz evden köprü trafiğine kalmayalım diye. 8:15 gibi orda oluyoruz. 8:30 kan testi veriyorsun test 1 saatte çıkıyor çünkü 9:30 da ilk muayeneye giriyorum. Opuda zaten narkoz var hiçbirşey hissetmiyorsun. Transferden sonra da seni orda yatırıyorlar hemen çıkmıyorsun. Ben ön koltukta oturarak döndüm. 3 ekimde transfer oldu kısmet artık. Hep birlikte görücez. İnşallah senin tedavin de başarıyla sonuçlanır canım
Bence morfolojiniz iyi minimum % 4 olması gerekiyor zaten % 5 cıkmış sizin. Bizim sıfırdı normal hiç yoktu yaniKızlar bu morfoloji ne diyor bana açıklarmısınız ?
Aslında bana transferden sonra yuzustu yatmak yasak demedıler de ben dıkkat ettm tabı yarı yuzustu yatıyorum ben yastıkla destek normaldede oyle uyurumPeki senin doktorun da yasakladı mı yüzüstü uyumayı? Ne zamana kadar doğuma kadar mı acaba?
Canım işte oda sperm kalitesi falan filan etkili. Şimdi embriyolog yada doktor gibide ahkam kesemeyiz fakat. Benim son tedavimde dediğim gibi 15 yumurta toplandı bunlardan sadce 10 tanesi döllendi. Dedim demekki 5 i otomatik olgun değildi. 10 döllenenden 6 sı bölünüp çogalmaya başladı demekki 4 tanesi daha ya sperm kalitesizdi. Ya yumurta yine istenilen kalitede değildiki çogalıp bölünemedi. Kalan 6 embriyodadnda sadece 2 transfer oldu biri iyi diğeri düşük kalite. Yani bu süreçte bir sürü denge var bunları biz kademe kademe ilerletip en iyi be hazır hale gelen yavrularımızı alıyoruz. Ondada her zaman iyi kalite demek kesin sonuç olmuyor malesef .10 tane mesela 20 mm lik yumurta olsa arasindan 2-3 tane cikmaz mi ki dollenebilen ?
Saol bitanem cevabın için . Bizde akşam sonucu alınca doktor bulamadık sormak için . Eşim dediki gece uyuyamazsın sor arkadaşlarınaBence morfolojiniz iyi minimum % 4 olması gerekiyor zaten % 5 cıkmış sizin. Bizim sıfırdı normal hiç yoktu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?