Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kizlar slm bu arada bu bnm ilk tup bebek denemem bu ilaclari kullanirken agri kesici vs bisi almak sakincalimi migrenim var ve suanda cok kotuyum ama bir suru ilac aldigim icin agri kesici almak istemiyorum. Bunla ilgili bilgisi olan varsa cvp verirse cok sevincem

1
Canım o konuda bilgim yok topiği bilen biri vevaplarsa iyi olur. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

H
Tatlım bize transfer sonrası yüzüstü yatmak yasaklandı ne zamana kadar bilmiyorum kontrolde sorucam. Sen de doktoruna sor istersen belki yüzüstü yatma der canım
benide hiç uyaran olmadı. Ama sadeec kendim yüzüstü yatarken çokmgerildiğim için kasıktan yatmamaya özen gösterdim. Zaten benden önce kocam yatma öyle diye uyarıp çeviriyordu beni

Bana ilaçlarla ilgili ağrı sıkıntı olursa parol (forte olmayacak) ,minoset içebilirsin diye yazı vermişlerdi tatlım

Aminnnnnn aminnnnn inşAllah hayatım hepimizin
Canım yaşın genç sorununuz yok allahın izmiyle tüp bebekte bebişine kavuşacağına içtenlikle inanıyorum. Aşılamada şans çok az zaten bir de genelde çatlatma iğnesi de olsa zamanlamayı tutturamıyorlar. Hadi bakalım hayırlısı

Canım ya bizim dna hasar testi sonuçlarımız 2 haftada çıkmış az önce analize baktım. Size neden o kadar uzun süre vermişler anlamadım kesin bir aymı demişler

İnşAllah hayatım

Canım ya bizim dna hasar testi sonuçlarımız 2 haftada çıkmış az önce analize baktım. Size neden o kadar uzun süre vermişler anlamadım kesin bir aymı demişler
1 ay dediler ama 20 gün sonra aramaya başlarım

Cnm paroldan baska bisk kullanma kulanirsanda bana ole demisti dr

Cnm ben varm ama ben igneye baslamicam dondurlms tedavi ..27 ekim gbi adet olmayi bekliorm..ayni aslnda surec sadece ogme ve toplama yok..ayni zamanlara denk geleblrz insallah
Benmde 25 27 arasi gelmesi lazim adetimin :) bi zaman gecemedi yaw

Aynı şeyleri yaşamışız Can'ım.Yaşamadan malesefki anlaşılmıyor bazı şeyler.Bizde araştırarak başladık tedaviye en iyi doktor olsun dedik ama iyi anlayışım iki tedavimde yaşadıklarımdan sonra tamamen değişti..Kübra hanım kafasına göre takılan Mustafa Beyin elinden tuttuğu bir şahıs.Ben ikinci tedavimde kendisine kesinlikle muayene olmak istemediğimi bildirdim.Çok fazla olumsuzluk yaşadım ve telafi etmeyi bile denemediler.Tek embriyom oluştu bana sorulmadan transfer edildi.Bana sorsalardı ben havuz yöntemini tercih edecektim.Ozaman bilinçsizdim sonradan dank etti bazı şeyler.
Herşeye kendileri karar veriyor ve bu çok yanlış bir tutum..
Senin içinde hayırlı olur umarım bebeğin sımsıkı tutunur da yaşadığın olumsuzlukları unutursun canm sağlıkla kucağına alırsın.
Ben 2.tedavide eşime dedim ne işimiz var burda gel bırakıp gidelim dedim çünki ilk muayeneye Mustafa paşa gelmedi ki ilaç dozu yazılacaktı bilmediğim bir doktor benim tedavi planımı yapıverdi.Tam bir fiyasko herşeyleri kim kime dum duma

Kızlar birşey sorucam tüp bebekte tedavi sırasında rh uyuşmazlığıyla ilgili bir sıkıntı yaşayan oldu mu aranızda

kizlar ben bugun kotrole gittim ve keseyi gorduk şukür doktorum bana folicode diye bi vitamim habi verdi kullansammi kullanmasammi tedirginim su zamana kadar hic ilac kullanmadim bi skinti olur diye korkuyorum
Tatlım gönül rahatlığıyla kullan bize de önce innofolic toz vermişlerdi folik asit ve yumurta gelişimine yardımcı bir madde içeriyordu şimdi hamilelik oluşunca onu kestiler (yumurta gelişme vs işleri bitti diye) günde bir defa folidoce tablet iç dediler folik asit ve b12 vitaminlerini içeriyor bebek için gerekli ve çok faydalı. Kesinlikle içilmesi gereken bir ilaç (bebekte nöral tüp defekti denen bir sakatlık hastalık riskini azaltıyor önlüyor) Ben de yarın ona başlıycam kaç ay devam edilecek onu bilmiyorum sadece. Kesinlikle kullan zararı kesinlikle yok faydası çok (bir sağlıkçı olarak söylüyorum için rahat olsun. Asıl içmezsen yanlış yapmış olursun tatlım) şimdi farkettim ismini yanlış yazdın dimi ilacın adı folidoce dimi?

Son düzenleme:
Kızlar birşey sorucam tüp bebekte tedavi sırasında rh uyuşmazlığıyla ilgili bir sıkıntı yaşayan oldu mu aranızda
Bizde de rh uyuşmazlığı var canım. Hiç bir sıkıntımız olmadı. Tam olarak neyi soruyorsun tatlım? Yardımcı olabilmek adına soruyorum.

huriye048 ben kendi doktoruma da sordum ama sizlerede bir sorayım dedim dr tüp bebek sırasında bir sıkıntı olmaz ama hamilelik oluşursa takip altında olunması gerekli dedi sen tecrübelisin canım içim rahatladı cevabından sonra

Aynen bende senin gibi 5.6 aylik.hamile gibiyim.sislik canm ilaclardan oldu transferden beride iyice artti .hadi hakkina hayirlisi ins tutar

Cok tesekkurler arkadaslar burda gercekten hepiniz o kadar guzel destek oluyorsunuz ki inanin tum paylasilanlar bilgilendiriyor.. Bu sikintilarin genel olarak herkesde olmasi icimi rahatlatti
Rabbim hepimize yavrularimizi kucaginiza almanizi nasip etsin
2 embriyo nun tutma olasiligi var mi ve tutmasi ikiz gebelik midir dr fazla sans yok dedi yani ikiz tutsa da ilerki haftalarda birini kaybedebiliyormusuz tabi rabbim nasil kismet ederse herseyin hayirlisi

Bide son olarak bisey sormak isterim kusura bakmayin coook soru soruyorum sanirim canlar
Kan testinde yani 12.gunde en az deger kac olmali ki gebelik var diyebilmeli ikizse cok mu yuksek olmali rakamlar
Bu arada kusura bakmayin gun icinde disarda olunca gec okuyoyorum cevaplarinizi ve geri donuyorum
Tekrar yardimlariniz icin cok cok tesekkurler sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…