Canım o konuda bilgim yok topiği bilen biri vevaplarsa iyi olur. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahInsallah hepimizin ki basariyla sonuclanir canim ya. Neyse cektigimiz sikintilara degecek insallah ve bunlarin hepsini unutacagiz eminim. Sen de testte pozitifii gorucek hepimize moral olucaksinn
Bu arada mesela uye olarak seni izledigimde senin msjlarinda bana bildirim geliyo mu? Merak ederim ben simdi senin sonucunu :)
benide hiç uyaran olmadı. Ama sadeec kendim yüzüstü yatarken çokmgerildiğim için kasıktan yatmamaya özen gösterdim. Zaten benden önce kocam yatma öyle diye uyarıp çeviriyordu beniTatlım bize transfer sonrası yüzüstü yatmak yasaklandı ne zamana kadar bilmiyorum kontrolde sorucam. Sen de doktoruna sor istersen belki yüzüstü yatma der canım
Bana ilaçlarla ilgili ağrı sıkıntı olursa parol (forte olmayacak) ,minoset içebilirsin diye yazı vermişlerdi tatlımKizlar slm bu arada bu bnm ilk tup bebek denemem bu ilaclari kullanirken agri kesici vs bisi almak sakincalimi migrenim var ve suanda cok kotuyum ama bir suru ilac aldigim icin agri kesici almak istemiyorum. Bunla ilgili bilgisi olan varsa cvp verirse cok sevincem
Canım yaşın genç sorununuz yok allahın izmiyle tüp bebekte bebişine kavuşacağına içtenlikle inanıyorum. Aşılamada şans çok az zaten bir de genelde çatlatma iğnesi de olsa zamanlamayı tutturamıyorlar. Hadi bakalım hayırlısıAminnnnnn aminnnnn inşAllah hayatım hepimizin
Saol cnm cok tesekkur ederimBana ilaçlarla ilgili ağrı sıkıntı olursa parol (forte olmayacak) ,minoset içebilirsin diye yazı vermişlerdi tatlım
Canım ya bizim dna hasar testi sonuçlarımız 2 haftada çıkmış az önce analize baktım. Size neden o kadar uzun süre vermişler anlamadım kesin bir aymı demişlerSaol bitanem cevabın için . Bizde akşam sonucu alınca doktor bulamadık sormak için . Eşim dediki gece uyuyamazsın sor arkadaşlarınaeşim size sormamı istedi . Ben internetten baktım biraz anladığım kadarıyla 4 ve üstü iyiymiş.
İnşAllah hayatımCanım yaşın genç sorununuz yok allahın izmiyle tüp bebekte bebişine kavuşacağına içtenlikle inanıyorum. Aşılamada şans çok az zaten bir de genelde çatlatma iğnesi de olsa zamanlamayı tutturamıyorlar. Hadi bakalım hayırlısı
1 ay dediler ama 20 gün sonra aramaya başlarımCanım ya bizim dna hasar testi sonuçlarımız 2 haftada çıkmış az önce analize baktım. Size neden o kadar uzun süre vermişler anlamadım kesin bir aymı demişler
Cnm ben varm ama ben igneye baslamicam dondurlms tedavi ..27 ekim gbi adet olmayi bekliorm..ayni aslnda surec sadece ogme ve toplama yok..ayni zamanlara denk geleblrz insallahBu ayin sonunda adetini bekleyip igneye baslayacak kac kisi var?
Cnm paroldan baska bisk kullanma kulanirsanda bana ole demisti drKizlar slm bu arada bu bnm ilk tup bebek denemem bu ilaclari kullanirken agri kesici vs bisi almak sakincalimi migrenim var ve suanda cok kotuyum ama bir suru ilac aldigim icin agri kesici almak istemiyorum. Bunla ilgili bilgisi olan varsa cvp verirse cok sevincem
Benmde 25 27 arasi gelmesi lazim adetimin :) bi zaman gecemedi yawCnm ben varm ama ben igneye baslamicam dondurlms tedavi ..27 ekim gbi adet olmayi bekliorm..ayni aslnda surec sadece ogme ve toplama yok..ayni zamanlara denk geleblrz insallah
Aynı şeyleri yaşamışız Can'ım.Yaşamadan malesefki anlaşılmıyor bazı şeyler.Bizde araştırarak başladık tedaviye en iyi doktor olsun dedik ama iyi anlayışım iki tedavimde yaşadıklarımdan sonra tamamen değişti..Kübra hanım kafasına göre takılan Mustafa Beyin elinden tuttuğu bir şahıs.Ben ikinci tedavimde kendisine kesinlikle muayene olmak istemediğimi bildirdim.Çok fazla olumsuzluk yaşadım ve telafi etmeyi bile denemediler.Tek embriyom oluştu bana sorulmadan transfer edildi.Bana sorsalardı ben havuz yöntemini tercih edecektim.Ozaman bilinçsizdim sonradan dank etti bazı şeyler.Canım aynen sana katılıyorum ama ne yapalım çaresiziz mecburen en iyisi diye gidiyoruz. Eşim bana araştır en iyisini bul, sakın bana ben pişman oldum keşke başka yere gitseydik deme dedi. Oraya bir gittik devlet hastanesi gibi kalabalık, şehir dışından gelen, otellerde kalan çok. Eşim herhalde doğru yerdeyiz dedi ama tabi bu yoğunluğa ilgi alaka çook az. Ben de sinir oldum. Bir de yardımcı doktoru kübra hanımın yanında, işlemlerimi özellikle mustafa beyin yapmasını istiyorum, deyince kübra hanım benimle hiç ilgilenmedi, haliyle hemşiresi de. Mustafa bey telefonunu vermiyor zaten. Arıyorum bilgi alamıyorum. Opumu ve transferimi mustafa bey yaptı ama transfer günü şeker gibi olan embriyoloğa patladım. Neyse hayırlısı artık. Bugün transferin 4. Günü inşallah bu strese değer. Merkez beni strese soktu zaten. Ordan çıkınca rahatladım. Hakkımızda hayırlısı artık.
20 sinde bekliyorum daha da erken olabilir.Hayırlısıyla adetle başlıyoruz tedaviye yazalım sürekli gelişmeleri buradan takip ederiz birbirimiziBu ayin sonunda adetini bekleyip igneye baslayacak kac kisi var?
Tatlım gönül rahatlığıyla kullan bize de önce innofolic toz vermişlerdi folik asit ve yumurta gelişimine yardımcı bir madde içeriyordu şimdi hamilelik oluşunca onu kestiler (yumurta gelişme vs işleri bitti diye) günde bir defa folidoce tablet iç dediler folik asit ve b12 vitaminlerini içeriyor bebek için gerekli ve çok faydalı. Kesinlikle içilmesi gereken bir ilaç (bebekte nöral tüp defekti denen bir sakatlık hastalık riskini azaltıyor önlüyor) Ben de yarın ona başlıycam kaç ay devam edilecek onu bilmiyorum sadece. Kesinlikle kullan zararı kesinlikle yok faydası çok (bir sağlıkçı olarak söylüyorum için rahat olsun. Asıl içmezsen yanlış yapmış olursun tatlım) şimdi farkettim ismini yanlış yazdın dimi ilacın adı folidoce dimi?kizlar ben bugun kotrole gittim ve keseyi gorduk şukür doktorum bana folicode diye bi vitamim habi verdi kullansammi kullanmasammi tedirginim su zamana kadar hic ilac kullanmadim bi skinti olur diye korkuyorum
Bizde de rh uyuşmazlığı var canım. Hiç bir sıkıntımız olmadı. Tam olarak neyi soruyorsun tatlım? Yardımcı olabilmek adına soruyorum.Kızlar birşey sorucam tüp bebekte tedavi sırasında rh uyuşmazlığıyla ilgili bir sıkıntı yaşayan oldu mu aranızda
Canim su anda yasadiklarinin hepsini ben de yasadim. İlaclarin yan etkileri, maaleswf tutunma belirtisi diye birsey yok. O yuzden hepimi heyecanla acaba diyouz. Umarim tutunmustur bebegin. Ama kendini dinleme sakin. Otur kitap oku film izle. 12 gunu stres etmeden gecirmeye bak.[/Q
Aynen bende senin gibi 5.6 aylik.hamile gibiyim.sislik canm ilaclardan oldu transferden beride iyice artti .hadi hakkina hayirlisi ins tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?