Tekrar merhaba arkadaşlar, menogon ve puregon iğneleri vuruluyorum tüp bebek tedavisi için, inanilmaz halsizlik ve bitkinlik yapıyor iğnelerden sonra bir de başağrısı. Sizde de oluyor mu yoksa benim ki psikolojik mi :/ ????
Merhaba Badefne
Birsey sormak istiyorum canim ben henüz topama ve transfer işlemi hakkinda çok deneyim okuyamadim, transfer işlemi acitiyor mu yada agri oluyor mu
Canım benimde 7.günüm ve bütün şikayetlerini aynen bende yaşıyorum. Gaz şişkinlik kasıklarımda ağrı hepsi var yani.sanırım normal bunlar.
Bana drum folidoceyi ta enbasta tedaviye baslarken verdi..b12 iceren bor folik asit hapi bence kullan dr da onerdiyse sakincali bi tarafi yok..kizlar ben bugun kotrole gittim ve keseyi gorduk şukür doktorum bana folicode diye bi vitamim habi verdi kullansammi kullanmasammi tedirginim su zamana kadar hic ilac kullanmadim bi skinti olur diye korkuyorum
evet canm folidoce aynen dedigin dibi b12 vitamini icin kiz işte nebilem bi an tereddudte kaldm kulanmasammi diye biliyon bu donem yeme icmemize cok dikkat ediyozya ondan insan pinpirikleniyorTatlım gönül rahatlığıyla kullan bize de önce innofolic toz vermişlerdi folik asit ve yumurta gelişimine yardımcı bir madde içeriyordu şimdi hamilelik oluşunca onu kestiler (yumurta gelişme vs işleri bitti diye) günde bir defa folidoce tablet iç dediler folik asit ve b12 vitaminlerini içeriyor bebek için gerekli ve çok faydalı. Kesinlikle içilmesi gereken bir ilaç (bebekte nöral tüp defekti denen bir sakatlık hastalık riskini azaltıyor önlüyor) Ben de yarın ona başlıycam kaç ay devam edilecek onu bilmiyorum sadece. Kesinlikle kullan zararı kesinlikle yok faydası çok (bir sağlıkçı olarak söylüyorum için rahat olsun. Asıl içmezsen yanlış yapmış olursun tatlım) şimdi farkettim ismini yanlış yazdın dimi ilacın adı folidoce dimi?
Günaydın canim cok şükür bugunumuze sen nasilsinGünaydın kizlar nasildiniz bakalim
Bana drum folidoceyi ta enbasta tedaviye baslarken verdi..b12 iceren bor folik asit hapi bence kullan dr da onerdiyse sakincali bi tarafi yokkizlar ben bugun kotrole gittim ve keseyi gorduk şukür doktorum bana folicode diye bi vitamim habi verdi kullansammi kullanmasammi tedirginim su zamana kadar hic ilac kullanmadim bi skinti olur diye korkuyorum
Gümaydinnnn☺☺☺Günaydın kizlar nasildiniz bakalim
ayyy inşallah canım bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatif yine8. Gün erken canım. 4.2 de çıkmış. Yüksek olasılıkla artacaktır bence 48 saatte bir baktır canım. İnş yükselir
hamilesin canım hayırlı ugurlu olsun çizgi silik ama baya gözüküyorGunaydin arkadaslar bugun dayanamadim ve test yaptim transferimin 8. Gunu. Sanki silikte olsa cikti gibi sizin yorumlarinizida cok merak ediyorum neolur yardimci olun bu acemi arkadasiniza Eki Görüntüle 1650702
Sagol canim heyecanli be sabirsizim.Günaydın canim cok şükür bugunumuze sen nasilsin
Gözün aydin canim anne oluyorsunGunaydin arkadaslar bugun dayanamadim ve test yaptim transferimin 8. Gunu. Sanki silikte olsa cikti gibi sizin yorumlarinizida cok merak ediyorum neolur yardimci olun bu acemi arkadasiniza Eki Görüntüle 1650702
cemre canım kan verecek misin bugün? ben sabah idrar yaptım ama sanırım iş çıkışı gidicem kan vermeyeSagol canim heyecanli be sabirsizim.
Evet canim öğle igne yaptirmak için hastaneye gittimde kanda vermeyi düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum düşük değeri görürüm diyecemre canım kan verecek misin bugün? ben sabah idrar yaptım ama sanırım iş çıkışı gidicem kan vermeye
walla bnde yaptırmıcaktım ama sabah idrar negatif çıkınca akşam iş çıkışı yaptırayım diyorum...ben hazırladım iyi ya da kötü hayırlısı diyorum artıkEvet canim öğle igne yaptirmak için hastaneye gittimde kanda vermeyi düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum düşük değeri görürüm diye
Aglamak istiyorum rabbim hayirlisiyla sonunu getirmeyi kucagimiza almayida nasip etsin insallah rabbim neolur tum bebek isteyen bayanlara nasip et sen bizim kucagimizi bos birakma guzel Allahimhamilesin canım hayırlı ugurlu olsun çizgi silik ama baya gözüküyor
Amin canim aminAglamak istiyorum rabbim hayirlisiyla sonunu getirmeyi kucagimiza almayida nasip etsin insallah rabbim neolur tum bebek isteyen bayanlara nasip et sen bizim kucagimizi bos birakma guzel Allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?