Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Merhaba, evet yapar bende kullandim tedavi icin mecburen katlaniyoruz allah yardimcin olsun gecicek hepsi rabbim hayirli sonuclar almani nasip etsin sabir sabir canim..

Merhaba Badefne
Birsey sormak istiyorum canim ben henüz topama ve transfer işlemi hakkinda çok deneyim okuyamadim, transfer işlemi acitiyor mu yada agri oluyor mu

Merhaba nacizane yasadigim deneyimi paylasayim arkadasim
Opu yumurta toplama biraz zahmetli o yuzden genel anestezi altinda yapiliyor ama cok kisa sure bayiltiliyorsun 10dk gibi yani cok narkoz almiyorsun ama hic birsey anlamadan islem oluyor cok rahat ayildiktan sonra biraz regl sancisi gibi oluyorcama agri kesiciyle geciyor zaten o gun dinlen ertesi gun hic bisey kalmiyor
Transfer islemi cok basit normal dr muaynesinde masada nasil o sekilde ben hic sikinti cekmedim ekrandan embriyolari nasil enjekte ettigini goruyorsun cok basit ve 5_10dk bile surmuyor yanliz bol su iceceksin oyle islem yapiyorlar mesane dolu olmali sonrasinda 1saat gibi yattim hastanede dinlendim kalktim tipis tipis evime geldim yani bilmiyorum kisiden kisiye gore degisebilir vucudun tepkisi tabi ama gercekten transfer ozellikle cok basit agrisiz opu islemide eger genel anaestezi alirsan yine rahat diyebilirim

kizlar ben bugun kotrole gittim ve keseyi gorduk şukür doktorum bana folicode diye bi vitamim habi verdi kullansammi kullanmasammi tedirginim su zamana kadar hic ilac kullanmadim bi skinti olur diye korkuyorum
Bana drum folidoceyi ta enbasta tedaviye baslarken verdi..b12 iceren bor folik asit hapi bence kullan dr da onerdiyse sakincali bi tarafi yok..

evet canm folidoce aynen dedigin dibi b12 vitamini icin kiz işte nebilem bi an tereddudte kaldm kulanmasammi diye biliyon bu donem yeme icmemize cok dikkat ediyozya ondan insan pinpirikleniyor

kizlar ben bugun kotrole gittim ve keseyi gorduk şukür doktorum bana folicode diye bi vitamim habi verdi kullansammi kullanmasammi tedirginim su zamana kadar hic ilac kullanmadim bi skinti olur diye korkuyorum
Bana drum folidoceyi ta enbasta tedaviye baslarken verdi..b12 iceren bor folik asit hapi bence kullan dr da onerdiyse sakincali bi tarafi yok
Günaydın kizlar nasildiniz bakalim
Gümaydinnnn☺☺☺

8. Gün erken canım. 4.2 de çıkmış. Yüksek olasılıkla artacaktır bence 48 saatte bir baktır canım. İnş yükselir
ayyy inşallah canım bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatif yine olmadı akşam gideyim kan vereyim diyorum inşallah artmıştır

sen hemsıre olarak bunu dıyosan bısey dıyemem tabı. sen ısın ıcındesın,daha ıyı bılırsın canım. doktor ya,kıyısından köşesınden duymustur dıye dusunmustum ben. en azından pat dıye senın cocugun olmaz demese yeter.

cemre canım kan verecek misin bugün? ben sabah idrar yaptım ama sanırım iş çıkışı gidicem kan vermeye
Evet canim öğle igne yaptirmak için hastaneye gittimde kanda vermeyi düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum düşük değeri görürüm diye

Evet canim öğle igne yaptirmak için hastaneye gittimde kanda vermeyi düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum düşük değeri görürüm diye
walla bnde yaptırmıcaktım ama sabah idrar negatif çıkınca akşam iş çıkışı yaptırayım diyorum...ben hazırladım iyi ya da kötü hayırlısı diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…