Sagol cnm rabbim herkese nasip etsin insallah tarifsiz bi duyguymus hakikaten burdan arkadaslar paylasinca ne mutlu onlara diyordum bende mutlu oluyordum allahim herkese nasip etsin insallahGözün aydin canim anne oluyorsun
amin canım inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz rabbim hayırlısını versin bu arada kaçıncı gün embriyosuydu tek mi çift miAglamak istiyorum rabbim hayirlisiyla sonunu getirmeyi kucagimiza almayida nasip etsin insallah rabbim neolur tum bebek isteyen bayanlara nasip et sen bizim kucagimizi bos birakma guzel Allahim
Aminnnnnn bende inşallah öğleden sonra senin gibi mutlu olurum rabbim emeklerimizi umutlarimizi boşa cikarmasinSagol cnm rabbim herkese nasip etsin insallah tarifsiz bi duyguymus hakikaten burdan arkadaslar paylasinca ne mutlu onlara diyordum bende mutlu oluyordum allahim herkese nasip etsin insallah
Aynen ya:)gecmio zaman aslnda bu daha cabuk gecer:)transferden sonrasi gecmek bilmio☺Benmde 25 27 arasi gelmesi lazim adetimin :) bi zaman gecemedi yaw
Canım bu güne kadar hayırlısıyla geldik. Senden çok güzel haberler aldık nazar değmesin. Folik asit çok önemli nörol tüp defektini engelliyor. Bugüne kadar hiç almadın mı tatlım. O diğer vitaminler gibi değil. Bence kullan canımkizlar ben bugun kotrole gittim ve keseyi gorduk şukür doktorum bana folicode diye bi vitamim habi verdi kullansammi kullanmasammi tedirginim su zamana kadar hic ilac kullanmadim bi skinti olur diye korkuyorum
5. Gun tek embriyoydu cnmamin canım inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz rabbim hayırlısını versin bu arada kaçıncı gün embriyosuydu tek mi çift mi
Gunaydin arkadaslar bugun dayanamadim ve test yaptim transferimin 8. Gunu. Sanki silikte olsa cikti gibi sizin yorumlarinizida cok merak ediyorum neolur yardimci olun bu acemi arkadasiniza Eki Görüntüle 1650702
İnsallah olacaksin tum kalbimle inaniyorum bunaAminnnnnn bende inşallah öğleden sonra senin gibi mutlu olurum rabbim emeklerimizi umutlarimizi boşa cikarmasin
Yarin kismetse kan vericem. yarin esimle bizim 5. Evlilik yildonumumuz ona en azindan boyle supriz yapmak istiyorum cunku alacagim hicbi hediye bebegimizden daha degerli olmicaktirCnm gözün aydın pozitif ne güzel hayırlı olsun darısı diğer arkadaşlara olsun. İçini rahat ettirmek istersen kan ver
Canımmm ne güzel tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin nazar değmesin inşallah. Mutluluğun heyecanın hiç bitmesin bebişin seninle. Darısı başımıza inşallah5. Gun tek embriyoydu cnm
Ayy canim benim ağzından allah duysun bende öğleden sonra günümü bayram günü gibi gecireyimİnsallah olacaksin tum kalbimle inaniyorum buna
1 ay dediler ama 20 gün sonra aramaya başlarım
Amin insallah tum kalbimle istiorum bunu darisi herkesin basinaCanımmm ne güzel tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin nazar değmesin inşallah. Mutluluğun heyecanın hiç bitmesin bebişin seninle. Darısı başımıza inşallah
...hamilesin benceeeeeGunaydin arkadaslar bugun dayanamadim ve test yaptim transferimin 8. Gunu. Sanki silikte olsa cikti gibi sizin yorumlarinizida cok merak ediyorum neolur yardimci olun bu acemi arkadasiniza Eki Görüntüle 1650702
Beklicem bugun sizi test sonuclarinizi meraklaAyy canim benim ağzından allah duysun bende öğleden sonra günümü bayram günü gibi gecireyim
İnsallah cnm ya insallahVala var
...hamilesin benceeeee
Ayy içimde kötü duygular var simdi senden umitlendim kalktim hemen idrar testi yaptim bakalim sonuç ne çıkacakBeklicem bugun sizi test sonuclarinizi merakla
cnm senın kan testı gunun ne zamandıııAyy içimde kötü duygular var simdi senden umitlendim kalktim hemen idrar testi yaptim bakalim sonuç ne çıkacak
belki yoğunluk vardır labratuarda . Kıza sorduğumda çok uzun soluklu bir test dedi.Sen 2. Hafta ara bence sıkıştır. Yani yöntem değiştirmedilerse neden bir ay versinler.
ben sımdıden böyleysem transferden snra nasıl olurum Allah bilirAynen ya:)gecmio zaman aslnda bu daha cabuk gecer:)transferden sonrasi gecmek bilmio☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?