Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Aglamak istiyorum rabbim hayirlisiyla sonunu getirmeyi kucagimiza almayida nasip etsin insallah rabbim neolur tum bebek isteyen bayanlara nasip et sen bizim kucagimizi bos birakma guzel Allahim
amin canım inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz rabbim hayırlısını versin bu arada kaçıncı gün embriyosuydu tek mi çift mi

Sagol cnm rabbim herkese nasip etsin insallah tarifsiz bi duyguymus hakikaten burdan arkadaslar paylasinca ne mutlu onlara diyordum bende mutlu oluyordum allahim herkese nasip etsin insallah
Aminnnnnn bende inşallah öğleden sonra senin gibi mutlu olurum rabbim emeklerimizi umutlarimizi boşa cikarmasin

kizlar ben bugun kotrole gittim ve keseyi gorduk şukür doktorum bana folicode diye bi vitamim habi verdi kullansammi kullanmasammi tedirginim su zamana kadar hic ilac kullanmadim bi skinti olur diye korkuyorum
Canım bu güne kadar hayırlısıyla geldik. Senden çok güzel haberler aldık nazar değmesin. Folik asit çok önemli nörol tüp defektini engelliyor. Bugüne kadar hiç almadın mı tatlım. O diğer vitaminler gibi değil. Bence kullan canım

Gunaydin arkadaslar bugun dayanamadim ve test yaptim transferimin 8. Gunu. Sanki silikte olsa cikti gibi sizin yorumlarinizida cok merak ediyorum neolur yardimci olun bu acemi arkadasiniza Eki Görüntüle 1650702

Cnm gözün aydın pozitif ne güzel hayırlı olsun darısı diğer arkadaşlara olsun. İçini rahat ettirmek istersen kan ver

Cnm gözün aydın pozitif ne güzel hayırlı olsun darısı diğer arkadaşlara olsun. İçini rahat ettirmek istersen kan ver
Yarin kismetse kan vericem. yarin esimle bizim 5. Evlilik yildonumumuz ona en azindan boyle supriz yapmak istiyorum cunku alacagim hicbi hediye bebegimizden daha degerli olmicaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…