ben 2 başarısız aşılamadan sonra bu ay tüp bebek yapıcam .Kızlar merhaba, doktor tup bebek önerdi aşılamam tutmayınca ilkde tutuyor mu tup bebek nasıl sizler ne yaptınız süreçleriniz nasıl
Can'ım mesela transferden sonra şöyle birşey oldu.ben Tiroid hastasıyım akşam tahlil yaptırmıştım ve 15 e fırlamış kimseye ulaşamadım ..O geceyi işkence gibi geçirdim resmen.Kendi Tiroid doktoruma da ulaşamadım..aaa, olur mu ama? Ben doktorumu cep telefonundan pazar günü ve bayramda bile aradım. Acil birşey olsa ne yapıyorsun? Hoş acil ne olabilir, ama diyelim ki ilaç dokundu.
Bu ay bekleyelim dedi doktor bana kasımda başlayacağız. Başladın mi tedaviyeben 2 başarısız aşılamadan sonra bu ay tüp bebek yapıcam .
ekim adeti ile başlayacağız hayatım . Adet olmayı bekliyorum. sana niye bekleyelim dedi doktorBu ay bekleyelim dedi doktor bana kasımda başlayacağız. Başladın mi tedaviye
canım tamamen kısmet bu ilkte tutup tutmaması.. Rabbım Ol dedikten sonra ınsallah ılkındede olurKızlar merhaba, doktor tup bebek önerdi aşılamam tutmayınca ilkde tutuyor mu tup bebek nasıl sizler ne yaptınız süreçleriniz nasıl
aa bende adet olmayı bekliyorum bılmıyodun demıı canmmekim adeti ile başlayacağız hayatım . Adet olmayı bekliyorum. sana niye bekleyelim dedi doktor
ayyy canımmmm Allah razı olsunnn ınsallah güzel sonuçlar alalımda ıkımızde burdada mujdelı haberı verelim herkese..Kızlar bu arada hepinizin huzurundaCennetul Mualla arkadaşıma çok teşekkür ederim . Ankarada tüp bebek doktoru konusunda bana kendi doktorunu tavsiye etti.
tüm dünya basınına duyurdukaa bende adet olmayı bekliyorum bılmıyodun demıı canmm:)))))))))) Allahım duymayan kalmadı yaw :))))
ahahahahahaha hıc gülesım yoktu yaa Allah iyiliğini versin canmm :)))))))))))
aa benimde evlilik yil donumun bende 5 sene olacak insallh ben müjdemi verdim kocama darisi sana insallhYarin kismetse kan vericem. yarin esimle bizim 5. Evlilik yildonumumuz ona en azindan boyle supriz yapmak istiyorum cunku alacagim hicbi hediye bebegimizden daha degerli olmicaktir
Allah yardımcın olsun canım benim, ne güzel bi teslimiyet icindesin, Allahım muhakkak mukafatini verirNasılsınız kızlar bi kaç gündür yazamadım meleğim artık benimle değil günlerdir yaptırdığım testlerde dış gebelik şüphesi vardı ve bugün düşüş yaşamaya başladık ikinci kez bu kaybı yaşadım ama Allaha sığınıyorum verende o alanda daha büyük acılar vermesin hepinize dua ediyorum güzel sonuçlar alın inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar Allaha emanet olun
Cumartesi günü canımcnm senın kan testı gunun ne zamandııı
yaptınmı cnm ıdrar testını :/Cumartesi günü canım
Yaptim canimda negatif galiba ikinci çizgi falan hiç birsey görmüyorum benyaptınmı cnm ıdrar testını :/
idrar testleri guvenılır sonuç vermezler canm sen kan testı gununu bekle. hemen umıtsızlıge kapılıp morelını bozma. keşke ıdrar testı yapmasaydın bak bebısın senleyse bosyere morelın bozulduYaptim canimda negatif galiba ikinci çizgi falan hiç birsey görmüyorum ben
Canim ben zaten anlamadim bi testleri 8. Yaptim hafif çizgi var gibiydi 10. Hiç cizgi yokidrar testleri guvenılır sonuç vermezler canm sen kan testı gununu bekle. hemen umıtsızlıge kapılıp morelını bozma. keşke ıdrar testı yapmasaydın bak bebısın senleyse bosyere morelın bozuldu
Uygun degil bu ay dedi. Hemde aşılamada ki igneler gitsin vücudundan rahatlamista olursun dedi doktor ısrar ettim baya adetli gittim yapalim diye de kabul etmedi :)ekim adeti ile başlayacağız hayatım . Adet olmayı bekliyorum. sana niye bekleyelim dedi doktor
yanı bak strese sokma bosyere kendını. bolca duanı ett canm ve cumartesıyı bekle az kaldı ınsallah Allahım ınsallah olurrCanim ben zaten anlamadim bi testleri 8. Yaptim hafif çizgi var gibiydi 10. Hiç cizgi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?