Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızlar merhaba, doktor tup bebek önerdi aşılamam tutmayınca ilkde tutuyor mu tup bebek nasıl sizler ne yaptınız süreçleriniz nasıl

Kızlar merhaba, doktor tup bebek önerdi aşılamam tutmayınca ilkde tutuyor mu tup bebek nasıl sizler ne yaptınız süreçleriniz nasıl
ben 2 başarısız aşılamadan sonra bu ay tüp bebek yapıcam .

aaa, olur mu ama? Ben doktorumu cep telefonundan pazar günü ve bayramda bile aradım. Acil birşey olsa ne yapıyorsun? Hoş acil ne olabilir, ama diyelim ki ilaç dokundu.
Can'ım mesela transferden sonra şöyle birşey oldu.ben Tiroid hastasıyım akşam tahlil yaptırmıştım ve 15 e fırlamış kimseye ulaşamadım ..O geceyi işkence gibi geçirdim resmen.Kendi Tiroid doktoruma da ulaşamadım..
Yani illa birşeyler çıkıyor..Benim arkadaşımın doktoru nezaman istersen ara der sürekli bu bile insana rahatlık veriyor.Cep telefonlarını vermiyorlar ve normalde de direk ulaşamıyorsun size dönüş yapacak diyor sekreterler bekle bekle yok yani...

Bu ay bekleyelim dedi doktor bana kasımda başlayacağız. Başladın mi tedaviye
ekim adeti ile başlayacağız hayatım . Adet olmayı bekliyorum. sana niye bekleyelim dedi doktor

canım tamamen kısmet bu ilkte tutup tutmaması.. Rabbım Ol dedikten sonra ınsallah ılkındede olur

Kızlar bu arada hepinizin huzurunda Cennetul Mualla arkadaşıma çok teşekkür ederim . Ankarada tüp bebek doktoru konusunda bana kendi doktorunu tavsiye etti.

Kızlar bu arada hepinizin huzurunda Cennetul Mualla arkadaşıma çok teşekkür ederim . Ankarada tüp bebek doktoru konusunda bana kendi doktorunu tavsiye etti.
ayyy canımmmm Allah razı olsunnn ınsallah güzel sonuçlar alalımda ıkımızde burdada mujdelı haberı verelim herkese.. denk gelırmı bılmıyorum ama transferın aynı zamandada olmasını cok ısterdımm

tüm dünya basınına duyurduk Cennetul Mualla ekim ayı adeti ile tüp bebeğe başlayacak
ahahahahahaha hıc gülesım yoktu yaa Allah iyiliğini versin canmm :))))))))))) valla cogu yorumda ekımde adetle baslıcagımı soyledım napım oyle denk gelıyo soruyo arkadaşlar :))))))) ahahah :))

Allah yardımcın olsun canım benim, ne güzel bi teslimiyet icindesin, Allahım muhakkak mukafatini verir Az önce bi arkadasimin 5 aylik hamile oldugu bebegini ölü doğum yaptigini duydum, beterin beteri var

Yaptim canimda negatif galiba ikinci çizgi falan hiç birsey görmüyorum ben
idrar testleri guvenılır sonuç vermezler canm sen kan testı gununu bekle. hemen umıtsızlıge kapılıp morelını bozma. keşke ıdrar testı yapmasaydın bak bebısın senleyse bosyere morelın bozuldu

idrar testleri guvenılır sonuç vermezler canm sen kan testı gununu bekle. hemen umıtsızlıge kapılıp morelını bozma. keşke ıdrar testı yapmasaydın bak bebısın senleyse bosyere morelın bozuldu
Canim ben zaten anlamadim bi testleri 8. Yaptim hafif çizgi var gibiydi 10. Hiç cizgi yok

ekim adeti ile başlayacağız hayatım . Adet olmayı bekliyorum. sana niye bekleyelim dedi doktor
Uygun degil bu ay dedi. Hemde aşılamada ki igneler gitsin vücudundan rahatlamista olursun dedi doktor ısrar ettim baya adetli gittim yapalim diye de kabul etmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…