Tabi canim kismet Rabbim kısmet etmemisse hicbir şekilde olmuyor. Sadece tutanlar var mi ilkinde onu merak ettim :) Aşılamalarin genelde ilki tutmamistacanım tamamen kısmet bu ilkte tutup tutmaması.. Rabbım Ol dedikten sonra ınsallah ılkındede olur
çok ilginç . bende eylülde aşılama oldum ekimde hemen tüp bebek için gittim doktoraUygun degil bu ay dedi. Hemde aşılamada ki igneler gitsin vücudundan rahatlamista olursun dedi doktor ısrar ettim baya adetli gittim yapalim diye de kabul etmedi :)
Insallah canim insallahyanı bak strese sokma bosyere kendını. bolca duanı ett canm ve cumartesıyı bekle az kaldı ınsallah Allahım ınsallah olurr
Oncesini okumadigim icin bilmiyorum kusuruma bakmayin! Tup bebek mi olmadi ?Cnm hepsi yapildi banason denememden once histeroskopide yapildi.sans artiyo dediler ama ondada olmadi rabbim hayirlisini versin
acele eşittir ben :)))) kucuklugumden berı sabırsız ve acelecıyım canm bende ya :))) hemen hersey olsun ıstıyorum ama olmuyor ıste bekliyoruzçok ilginç . bende eylülde aşılama oldum ekimde hemen tüp bebek için gittim doktoraher işim acele benim
Oldu mu peki ? Hic yokkenBence morfolojiniz iyi minimum % 4 olması gerekiyor zaten % 5 cıkmış sizin. Bizim sıfırdı normal hiç yoktu yani
Benimki etmedi kabul :) evet seni hatırlıyorum canim aşılamada :) Hatta dün acabane yaptı kullanıcı adi tam neydi yazayim diye düşünmüştüm :)çok ilginç . bende eylülde aşılama oldum ekimde hemen tüp bebek için gittim doktoraher işim acele benim
Insallah canim !! Hmm sizin hazir !! Benim oncesi de olacakCnm ben varm ama ben igneye baslamicam dondurlms tedavi ..27 ekim gbi adet olmayi bekliorm..ayni aslnda surec sadece ogme ve toplama yok..ayni zamanlara denk geleblrz insallah
Aacele eşittir ben :)))) kucuklugumden berı sabırsız ve acelecıyım canm bende ya :))) hemen hersey olsun ıstıyorum ama olmuyor ıste bekliyoruz
benim fix negatifBenimki etmedi kabul :) evet seni hatırlıyorum canim aşılamada :) Hatta dün acabane yaptı kullanıcı adi tam neydi yazayim diye düşünmüştüm :)
Allahın ıznıyle olcak canımm olcak ınsallahA
benim fix negatiftüpe başlıcam hemen aşılamanın yıkılmış psikolji etkisiyle bakalım şimdi neler olacak . Arada beklersem iyice kafayı yicem . Güya bizde sorun yok resmen intihar sebebi ya nasıl sorun yokken olmaz bunu kafam almıyor. Eşimin aşılama günü ileri haretli spermi yüzde 11 miş . yani yüzde 11 şansımız varmış aslında . Eşim bunu öğrenince çok az bir şans için uğraşmışız dedi yüzde 50 gibi düşündü heralde polyanna kocam
valla canm benm gıbı adet bekleyende var . trnsfer olup kan testını bekleyende varr . tutturanda var. varda var yanı :))Offff ,, ilk denemede kac kisinin tuttu ? Herkes mi adet bekliyor yoksa ?? :)
Canim benim de esimin ileri hareketlilik orani 0 di dr. Hic asilama felan uğraşmaya gerek yok tüp bebek yapalim dediA
benim fix negatiftüpe başlıcam hemen aşılamanın yıkılmış psikolji etkisiyle bakalım şimdi neler olacak . Arada beklersem iyice kafayı yicem . Güya bizde sorun yok resmen intihar sebebi ya nasıl sorun yokken olmaz bunu kafam almıyor. Eşimin aşılama günü ileri haretli spermi yüzde 11 miş . yani yüzde 11 şansımız varmış aslında . Eşim bunu öğrenince çok az bir şans için uğraşmışız dedi yüzde 50 gibi düşündü heralde polyanna kocam
bizde tüp yapcaz artık aşılama sayfası kapandı bizim için.Canim benim de esimin ileri hareketlilik orani 0 di dr. Hic asilama felan uğraşmaya gerek yok tüp bebek yapalim dedi
Rica ederim canım evet takipte olmak gerekiyor lekelenme yada kanama durumunda doktorla hemen görüşmek gerekiyor. Şükür benim şimdilik öyle bir durum olmadı inş da olmaz. İnş sen de sıkıntısız geçirirsin canımhuriye048 ben kendi doktoruma da sordum ama sizlerede bir sorayım dedim dr tüp bebek sırasında bir sıkıntı olmaz ama hamilelik oluşursa takip altında olunması gerekli dedi sen tecrübelisin canım içim rahatladı cevabından sonra
Süper canım pozitif çıkmış tebrik ederim test ne marka?? Testte bi sıkıntı yoksa (ki inş yoktur ) gebesin canım. Bhcg en az 30 vardır hatta daha fazlaGunaydin arkadaslar bugun dayanamadim ve test yaptim transferimin 8. Gunu. Sanki silikte olsa cikti gibi sizin yorumlarinizida cok merak ediyorum neolur yardimci olun bu acemi arkadasiniza Eki Görüntüle 1650702
Canım dün 4se bugün ancak 6-8 falan olmuştur daha evdeki testlerde çıkmaz. Testler en az 20 olunca gösteriyor hatta bazısı daha yüksek olunca ancak gösterir o da çoooook silik yani. Ben ilk 7. Günde sabah test yaptıktan yaklaşık 1 saat sonra çooooook silik çizgi gördüm 8. Gün sabah azcık daha belirgindi ama yine çoooook silikti ve o günün akşamı 35 çıktı. Bence her sabah ilk idrarla teste devam et (pyroclinice marka iyi onu tavsiye ederim) 48 saatte bir de kanda baktır canım. İnş yükselecektir bitanem dualarım seninleayyy inşallah canım bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatif yineolmadı akşam gideyim kan vereyim diyorum inşallah artmıştır
Benimki de kesin hamileyim gözüyle bakıyordu aşılamadan sonra :))A
Çok sağol canım allah razı olsun salı günü baktırmıştım bugün 45 saat sonra falan oluyor akşam yine baktırıcam inşallah o değer gebeliğe işarettir akşama yazarım sizi haberdar ederimCanım dün 4se bugün ancak 6-8 falan olmuştur daha evdeki testlerde çıkmaz. Testler en az 20 olunca gösteriyor hatta bazısı daha yüksek olunca ancak gösterir o da çoooook silik yani. Ben ilk 7. Günde sabah test yaptıktan yaklaşık 1 saat sonra çooooook silik çizgi gördüm 8. Gün sabah azcık daha belirgindi ama yine çoooook silikti ve o günün akşamı 35 çıktı. Bence her sabah ilk idrarla teste devam et (pyroclinice marka iyi onu tavsiye ederim) 48 saatte bir de kanda baktır canım. İnş yükselecektir bitanem dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?