Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

canım tamamen kısmet bu ilkte tutup tutmaması.. Rabbım Ol dedikten sonra ınsallah ılkındede olur
Tabi canim kismet Rabbim kısmet etmemisse hicbir şekilde olmuyor. Sadece tutanlar var mi ilkinde onu merak ettim :) Aşılamalarin genelde ilki tutmamista

Uygun degil bu ay dedi. Hemde aşılamada ki igneler gitsin vücudundan rahatlamista olursun dedi doktor ısrar ettim baya adetli gittim yapalim diye de kabul etmedi :)
çok ilginç . bende eylülde aşılama oldum ekimde hemen tüp bebek için gittim doktora her işim acele benim

çok ilginç . bende eylülde aşılama oldum ekimde hemen tüp bebek için gittim doktora her işim acele benim
acele eşittir ben :)))) kucuklugumden berı sabırsız ve acelecıyım canm bende ya :))) hemen hersey olsun ıstıyorum ama olmuyor ıste bekliyoruz

Benimki etmedi kabul :) evet seni hatırlıyorum canim aşılamada :) Hatta dün acabane yaptı kullanıcı adi tam neydi yazayim diye düşünmüştüm :)

Insall
Cnm ben varm ama ben igneye baslamicam dondurlms tedavi ..27 ekim gbi adet olmayi bekliorm..ayni aslnda surec sadece ogme ve toplama yok..ayni zamanlara denk geleblrz insallah
Insallah canim !! Hmm sizin hazir !! Benim oncesi de olacak

acele eşittir ben :)))) kucuklugumden berı sabırsız ve acelecıyım canm bende ya :))) hemen hersey olsun ıstıyorum ama olmuyor ıste bekliyoruz
A
Benimki etmedi kabul :) evet seni hatırlıyorum canim aşılamada :) Hatta dün acabane yaptı kullanıcı adi tam neydi yazayim diye düşünmüştüm :)
benim fix negatif tüpe başlıcam hemen aşılamanın yıkılmış psikolji etkisiyle bakalım şimdi neler olacak . Arada beklersem iyice kafayı yicem . Güya bizde sorun yok resmen intihar sebebi ya nasıl sorun yokken olmaz bunu kafam almıyor. Eşimin aşılama günü ileri haretli spermi yüzde 11 miş . yani yüzde 11 şansımız varmış aslında . Eşim bunu öğrenince çok az bir şans için uğraşmışız dedi yüzde 50 gibi düşündü heralde polyanna kocam

Allahın ıznıyle olcak canımm olcak ınsallah zamanı varmış onu beklıyormussunuz ıste ve o zamana ınsallah yaklastınız

Canim benim de esimin ileri hareketlilik orani 0 di dr. Hic asilama felan uğraşmaya gerek yok tüp bebek yapalim dedi

kızlar eşim bana bugün balık yağı almış omega 3 ne işe yaradığını bilmiyor ama protein yiyecekmişim hep ozaman hamile kalırmışım .

Rica ederim canım evet takipte olmak gerekiyor lekelenme yada kanama durumunda doktorla hemen görüşmek gerekiyor. Şükür benim şimdilik öyle bir durum olmadı inş da olmaz. İnş sen de sıkıntısız geçirirsin canım

Gunaydin arkadaslar bugun dayanamadim ve test yaptim transferimin 8. Gunu. Sanki silikte olsa cikti gibi sizin yorumlarinizida cok merak ediyorum neolur yardimci olun bu acemi arkadasiniza Eki Görüntüle 1650702
Süper canım pozitif çıkmış tebrik ederim test ne marka?? Testte bi sıkıntı yoksa (ki inş yoktur ) gebesin canım. Bhcg en az 30 vardır hatta daha fazla

ayyy inşallah canım bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatif yine olmadı akşam gideyim kan vereyim diyorum inşallah artmıştır
Canım dün 4se bugün ancak 6-8 falan olmuştur daha evdeki testlerde çıkmaz. Testler en az 20 olunca gösteriyor hatta bazısı daha yüksek olunca ancak gösterir o da çoooook silik yani. Ben ilk 7. Günde sabah test yaptıktan yaklaşık 1 saat sonra çooooook silik çizgi gördüm 8. Gün sabah azcık daha belirgindi ama yine çoooook silikti ve o günün akşamı 35 çıktı. Bence her sabah ilk idrarla teste devam et (pyroclinice marka iyi onu tavsiye ederim) 48 saatte bir de kanda baktır canım. İnş yükselecektir bitanem dualarım seninle

Benimki de kesin hamileyim gözüyle bakıyordu aşılamadan sonra :))

Çok sağol canım allah razı olsun salı günü baktırmıştım bugün 45 saat sonra falan oluyor akşam yine baktırıcam inşallah o değer gebeliğe işarettir akşama yazarım sizi haberdar ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…