Tatlım yaptığında sabah ilk idrarıyla yap lütfen en yoğun o zaman olur okYaptim canimda negatif galiba ikinci çizgi falan hiç birsey görmüyorum ben
Hayirli omsun canim bebislerimi bekliyorumu görünce ikiz mi diye merak ettim :)Süper canım pozitif çıkmış tebrik ederim test ne marka?? Testte bi sıkıntı yoksa (ki inş yoktur ) gebesin canım. Bhcg en az 30 vardır hatta daha fazla
erkekler ya bizim kadar akıllı değiller yada bu işi çok kolay sanıyorlar. yüzde 50 şans tüp bebek tek embriyoda bile yok.Benimki de kesin hamileyim gözüyle bakıyordu aşılamadan sonra :))
Şükürler olsun benim veOffff ,, ilk denemede kac kisinin tuttu ? Herkes mi adet bekliyor yoksa ?? :)
Kolay saniyorlar sanırım. Rabbim tup bebek tedavimizi kolay gecirsin insallaherkekler ya bizim kadar akıllı değiller yada bu işi çok kolay sanıyorlar. yüzde 50 şans tüp bebek tek embriyoda bile yok.
Canım bence doktoruna danış hemen içme. Sonuçta tedaviye başlayacaksın yakındakızlar eşim bana bugün balık yağı almış omega 3ne işe yaradığını bilmiyor ama protein yiyecekmişim hep ozaman hamile kalırmışım .
Onu daha tedavi başında yazmıştım canım şükür hamileyim 2 embriyo verilmişti kaçı tuttu belli değil henüz. İnş hayırlısıysa ikisi de tutmuştır ben öyle hissediyorum açıkcasıHayirli omsun canim bebislerimi bekliyorumu görünce ikiz mi diye merak ettim :)
Yok içmem zaten . ne bulursa getiriyor. eskiden böyle değildi bir üstüme düşmeler başladı.Canım bence doktoruna danış hemen içme. Sonuçta tedaviye başlayacaksın yakında
Insallah canım hayırlısıyla ikiside tutmuştur :)Onu daha tedavi başında yazmıştım canım şükür hamileyim 2 embriyo verilmişti kaçı tuttu belli değil henüz. İnş hayırlısıysa ikisi de tutmuştır ben öyle hissediyorum açıkcası
MK128 canım ya profilindeki resimi varya. Sen esmer misin sarışın mı bilmiyorum ama sanki senin bebeğin gibi bütünleştirdim. Boncuk kızın gibi hep bütünleştirdim nedense
bi arkadaşım mesaj attı çocuğun oldumu diye. Evet oldu ama ben eve kitliyorum kimse görmesin diye
evet ya cıdden cnm bende dıcektım sana hanı senı gormedım ama sankı senın kızınmış gıbı butunlestırdım yaAllah söyletiyor canım benim inşAllah ... ben esmerim gözlerim filan da küçük kendimde küçük ben böyle bir kız istiyorum .
Allah söyletiyor canım benim inşAllah ... ben esmerim gözlerim filan da küçük kendimde küçük ben böyle bir kız istiyorum .
evet ya cıdden cnm bende dıcektım sana hanı senı gormedım ama sankı senın kızınmış gıbı butunlestırdım ya
test yok ki canım eklememişsinArkadaşlar öğleden önce yaptığım teste bakarmisiniz sanki orada ikinci çizgi var gibi degil mi yoksa yanlis mi görüyorum
Arkadaşlar öğleden önce yaptığım teste bakarmisiniz sanki orada ikinci çizgi var gibi degil mi yoksa yanlis mi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?