Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

kızlar eşim bana bugün balık yağı almış omega 3 ne işe yaradığını bilmiyor ama protein yiyecekmişim hep ozaman hamile kalırmışım .
Canım bence doktoruna danış hemen içme. Sonuçta tedaviye başlayacaksın yakında

Hayirli omsun canim bebislerimi bekliyorumu görünce ikiz mi diye merak ettim :)
Onu daha tedavi başında yazmıştım canım şükür hamileyim 2 embriyo verilmişti kaçı tuttu belli değil henüz. İnş hayırlısıysa ikisi de tutmuştır ben öyle hissediyorum açıkcası

MK128 canım ya profilindeki resimi varya. Sen esmer misin sarışın mı bilmiyorum ama sanki senin bebeğin gibi bütünleştirdim. Boncuk kızın gibi hep bütünleştirdim nedense

MK128 canım ya profilindeki resimi varya. Sen esmer misin sarışın mı bilmiyorum ama sanki senin bebeğin gibi bütünleştirdim. Boncuk kızın gibi hep bütünleştirdim nedense
Allah söyletiyor canım benim inşAllah ... ben esmerim gözlerim filan da küçük kendimde küçük ben böyle bir kız istiyorum .

Arkadaşlar öğleden önce yaptığım teste bakarmisiniz sanki orada ikinci çizgi var gibi degil mi yoksa yanlis mi görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…