- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Ekleyemiyorum canim ya beceremedim bi türlütest yok ki canım eklememişsin
Canim bugun 10. GunCanım kaç gün oldu transferden sonra. Ayrıca eklememişsin şaşkın
Canim bugun 10. Gun
Canim dayanamıyorum artik sabrim kalmadi bugun dr. Gidip test yapacaktim esim öğle gelmedi artik cumartesi gününu bekleyeceğimAnladım canım. Epey süredir yazıları takip edemiyorum. Çizgi olmasa da moral bozmak yok biliyorsun değil mi. Bir kere erken yapıp moralini bozmuştun. Sonra yapmıycak demiştin ama dayanamadın sanırım :)
Canim dayanamıyorum artik sabrim kalmadi bugun dr. Gidip test yapacaktim esim öğle gelmedi artik cumartesi gününu bekleyeceğim
Inşallah canim insallahzor süreç canım bliyorum. allah hayırlısı ile pozitif sonuç almanı nasip etsin inşallah
Canim dosya yukleden yuklesene cok merak ettim ya cevaplanin yanidaki butonInşallah canim insallah
canim ben dün gittim kese icin tek cift oldugu belli degil dedi doktor benim buyuk ihtimal tekte yine de belli olmaz dedi doktorhuriye048 canım ya. Keseyi görmek için ultrasona çağırdıklarında tek mi çift mi belli oluyor mu haberin var mı
Certain diye bi marka kalitesini bilmiyrum ama daha onceleri yani tup bebekten oncede 4 5 kere bu testi kullanmistim ve hic bi zaman pozitifi gormemistim insallah dogrudurSüper canım pozitif çıkmış tebrik ederim test ne marka?? Testte bi sıkıntı yoksa (ki inş yoktur ) gebesin canım. Bhcg en az 30 vardır hatta daha fazla
canim ben dün gittim kese icin tek cift oldugu belli degil dedi doktor benim buyuk ihtimal tekte yine de belli olmaz dedi doktor
Certain diye bi marka kalitesini bilmiyrum ama daha onceleri yani tup bebekten oncede 4 5 kere bu testi kullanmistim ve hic bi zaman pozitifi gormemistim insallah dogrudur
Sagol canim benim darisi tum isteyenlerin basinaGözün aydın canım
Dur canim bilgisayardan yukleyecemCanim dosya yukleden yuklesene cok merak ettim ya cevaplanin yanidaki buton
Ayyy alemsin şekerimbi arkadaşım mesaj attı çocuğun oldumu diye. Evet oldu ama ben eve kitliyorum kimse görmesin diye
ay canm hamılesın gıbı gozukuyo ama kan aldırmakta fayda var yaa.işte testim kızlar
Amin canım evet Rabbim bunu unutturacak acılar yaşatmasın sabır dua zaman herşeyin hayırlısı olsunAllah yardımcın olsun canım benim, ne güzel bi teslimiyet icindesin, Allahım muhakkak mukafatini verirAz önce bi arkadasimin 5 aylik hamile oldugu bebegini ölü doğum yaptigini duydum, beterin beteri var
evet bende çok ümitlenmek istemiyorum zaten az kaldı test günümeay canm hamılesın gıbı gozukuyo ama kan aldırmakta fayda var yaa.
Canım maşallah hamilesin tatlım. Silik de olsa görünüyo. Kan versene tatlım. Düşük de olsa çıkar . Bu kaçıncı günün canımişte testim kızlar
Genelde belli oluyor bildiğim kadarıyla. Ama bazen erkense kese minikse çoğul gebeliklerde sonradan da görülebiliyor sanırım. Sen girdin mi usgye canım??huriye048 canım ya. Keseyi görmek için ultrasona çağırdıklarında tek mi çift mi belli oluyor mu haberin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?