Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Anladım canım. Epey süredir yazıları takip edemiyorum. Çizgi olmasa da moral bozmak yok biliyorsun değil mi. Bir kere erken yapıp moralini bozmuştun. Sonra yapmıycak demiştin ama dayanamadın sanırım :)
Canim dayanamıyorum artik sabrim kalmadi bugun dr. Gidip test yapacaktim esim öğle gelmedi artik cumartesi gününu bekleyeceğim

Süper canım pozitif çıkmış tebrik ederim test ne marka?? Testte bi sıkıntı yoksa (ki inş yoktur ) gebesin canım. Bhcg en az 30 vardır hatta daha fazla
Certain diye bi marka kalitesini bilmiyrum ama daha onceleri yani tup bebekten oncede 4 5 kere bu testi kullanmistim ve hic bi zaman pozitifi gormemistim insallah dogrudur

Allah yardımcın olsun canım benim, ne güzel bi teslimiyet icindesin, Allahım muhakkak mukafatini verir Az önce bi arkadasimin 5 aylik hamile oldugu bebegini ölü doğum yaptigini duydum, beterin beteri var
Amin canım evet Rabbim bunu unutturacak acılar yaşatmasın sabır dua zaman herşeyin hayırlısı olsun

huriye048 canım ya. Keseyi görmek için ultrasona çağırdıklarında tek mi çift mi belli oluyor mu haberin var mı
Genelde belli oluyor bildiğim kadarıyla. Ama bazen erkense kese minikse çoğul gebeliklerde sonradan da görülebiliyor sanırım. Sen girdin mi usgye canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…