Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Normal olagan seyler doktorda normal duycek sadece pembemsi kanaman olursa tehlike oyle demisti doktorum
Henuz bi kanama yok cnm o zmn aramayim adet olcakmis gibi olunca odum kopuyo valla insallah tutunuyordur bna sol tarafim gup gup atiyo ne agriymis :) oldurdu beni

Kalbim ins guzel habErini paylaşırsın burda.benimde test gunun 18 de haftaya sali...cuma gunu transferim yapildi.allah saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayo nasip etsin.herkese ..zaman gecmek bilmiyorrr...normal hayata donmek biraz zor:)hergun bu siteye girince unutamiyor sureci...hadi bakalimm bol sabirlar

Ayyy samanyolu aynen dedigin gibi zaman gecmiyo malesef 20 si gelir mi ki cok heyecanliyim bi belirti yada agrin fln var mi bn adet olacakmis gbiyim sol kasigim agriyo

Hayırlısı olsun artik dün söyledim pek tepki vermedi içinde yaşamayı tercih ediyor üzüntüsünü napalım allah başka keder vermesin inş senin için de tez zamanda hayırlısı olsun inşallah bakalım artık eylül ekim tekrar denemye başlıcaz o zamana kısmet inş belki o zaman tedaviyi sorunsuz bi şekilde bitiririm ve mutlu Sona ulasiriz herseyin hayırlısı ..

Hadi canim hayirli guzel mutlu haberler olsun insallah geciyo geciyo merak etmeyin her anin tadini cikarin

Eveeeettt cnmm:)basladi buyuk heyecan:))bugum 4.gun embriyosu konuldu 2 tane 1.kalite:)ALLAH'im ne olur hayirlisyla hepimiz anne olalim saglikli bebeklerimiz hayirli bebeklerimz bizimle olsun insallah..
Hayirli olsun canim saglikla kucagina da al insallah dcu senin yas kac iki embriyo transfer ettirebildin demek ben de talep edicem bakalim ne dicekler

Eveeeettt cnmm:)basladi buyuk heyecan:))bugum 4.gun embriyosu konuldu 2 tane 1.kalite:)ALLAH'im ne olur hayirlisyla hepimiz anne olalim saglikli bebeklerimiz hayirli bebeklerimz bizimle olsun insallah..
Hayırlı olsun cnm inşallah. Transfer nasıl geçti? Ne kadar dinlendin yattın hastanede? Günün nasıl geçiyor, yatıyor musun?

Hayırlı olsun canmm ınsallah guzel.haberlerını alırız

Kızlar bu transferden sonra kacaya yapıştırılan bant kom kullaniyor.kimin doktoru verdi..benim doktor vermişti..Neden verdi anlamadim.igne felanda vermedi sadece pregeston fitil ve bant var...sizler neler kulaniyorsunz

Evet cnm.ilk degil..ama cikolata kistm oldgndan ilk olmasada 2 tane koyarlardi..
Aa o zmn bana da koyabilirler hem cikolata kisti hem amh dusuklugu var ilk defa şu kiste sevindim gelde aglanacak hale gulme senin adina cok sevindim ama bol bol kabak cekirdegi ananas falan ye keyfine bak ve lutfen hayirli haber ver umut olsun bize de

Ya kızlar benım 3.gun embrıyolarım donduruldu bıraz tedırgınım 4. 5. Gun embrıyosu daha kalıtelı olıyomus tutunma sansı artıyomus neden benımkılerı bekletmedıler 3. Gunde dondurdular kafam cok karısık

Insallah cnm.valla bana ole solemslrdi cikolata kisti oldgndan zaten tek koymazdk demislerdi..sende mutlaka iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…