Kan tahlılıne gore benımde ilk deneme pozıtıf bakalım henuz kalp atısı duymadımŞükürler olsun benim ve @sirine82 nin ilk deneme ve tuttu canım diğer arkadaşları tam hatırlamıyorum
10. günüm canım cumartesi günü test günümCanım maşallah hamilesin tatlım. Silik de olsa görünüyo. Kan versene tatlım. Düşük de olsa çıkar . Bu kaçıncı günün canım
Aaa canım çok sevindim buharlaşma çizgisi değilse gebelik var gibi duruyor hadi hayırlısı gözünaydın. Bu çizgi kaç dakikada belirdi canım? Markası ne bir de?işte testim kızlar
1 saatte belirdi canım markasıda bebetime gibi birşeydiAaa canım çok sevindim buharlaşma çizgisi değilse gebelik var gibi duruyor hadi hayırlısı gözünaydın. Bu çizgi kaç dakikada belirdi canım? Markası ne bir de?
Ay cnm bence hamilesin ya cunku benim testimde ayni marka gibi duruyo ve ben o markada daha once negatifte gordum hic cizgi gozukmuyodu bence var hamilelik gozun aydin canimevet bende çok ümitlenmek istemiyorum zaten az kaldı test günüme
Yok benim bebetime degildi cnm tipi benziyo ama neyse kanda hersey belli olcak insallah bebis duruyo annesi1 saatte belirdi canım markasıda bebetime gibi birşeydi
inşallah inşallah dursun tabi teyzesi durduğuna bende inanıyorumda arada kendini de belli etsin o kadar test yaptım hiç birşeey çıkmıyordu yalan yanlışda olsa ikinci çizgiyi görmek bana çok iyi geldi. rabbim herhesin gönlüne göre versin nşallahYok benim bebetime degildi cnm tipi benziyo ama neyse kanda hersey belli olcak insallah bebis duruyo annesi
canım bencede hamilesin hayırlı olsun. hamile olmasan kesinlikle çıkmıyo çünkü. sadece aklıma takılan 1 saatte çıkması çünkü ilk 10 15 dk sonra olanları dikkate almayın gibi bişey okumuştum sanki. sen kan testini de verde içimiz rahat etsininşallah inşallah dursun tabi teyzesi durduğuna bende inanıyorumda arada kendini de belli etsin o kadar test yaptım hiç birşeey çıkmıyordu yalan yanlışda olsa ikinci çizgiyi görmek bana çok iyi geldi. rabbim herhesin gönlüne göre versin nşallah
canım baya belli çizgi maşallah hamilesin inşallahişte testim kızlar
Amin insallah kanda gormeden hatta kalp atisini duymadan inanamicaz emin olamicaz galiba ama olsun bebislerimiz bizimle hala buda guzelinşallah inşallah dursun tabi teyzesi durduğuna bende inanıyorumda arada kendini de belli etsin o kadar test yaptım hiç birşeey çıkmıyordu yalan yanlışda olsa ikinci çizgiyi görmek bana çok iyi geldi. rabbim herhesin gönlüne göre versin nşallah
evet canım bende onu duymuştum ama testi yapınca unutmuşum yaptığımı ancak bir saat sonra aklıma geldi baktığımda şok oldum ikinci çizgiyi görünce... hayırlısı canım ya umut fakirin ekmeği misali bizimkide bir umut işte. nasrettin hoca misali Ya Tutarsa....canım bencede hamilesin hayırlı olsun. hamile olmasan kesinlikle çıkmıyo çünkü. sadece aklıma takılan 1 saatte çıkması çünkü ilk 10 15 dk sonra olanları dikkate almayın gibi bişey okumuştum sanki. sen kan testini de verde içimiz rahat etsin
valla bilmiyom canım ak koyun kara koyun cumartesi belli olaccanım baya belli çizgi maşallah hamilesin inşallah
pozitif düşün bol bol dua et canım rabbimim izni ile inşallah hamilesinvalla bilmiyom canım ak koyun kara koyun cumartesi belli olac
amin canım inşallah darısı sana inşallahpozitif düşün bol bol dua et canım rabbimim izni ile inşallah hamilesin
Anasının kızı gelsin artık ne çok bekletti yaaaaBak demek ki hissetmişim. Hani böyle anasının kızı gibi olacak gibi geliyor bana:)
Ben görüyorum valla çizgiyi helal beeeeeee hamilesinişte testim kızlar
gelecek gelecekkk az kaldıAnasının kızı gelsin artık ne çok bekletti yaaaa
Anasının kızımı babasının oğlumu kimin neyiyse gelsin artıkgelecek gelecekkk az kaldı
Anasının kızımı babasının oğlumu kimin neyiyse gelsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?