Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Yok benim bebetime degildi cnm tipi benziyo ama neyse kanda hersey belli olcak insallah bebis duruyo annesi
inşallah inşallah dursun tabi teyzesi durduğuna bende inanıyorumda arada kendini de belli etsin o kadar test yaptım hiç birşeey çıkmıyordu yalan yanlışda olsa ikinci çizgiyi görmek bana çok iyi geldi. rabbim herhesin gönlüne göre versin nşallah

canım bencede hamilesin hayırlı olsun. hamile olmasan kesinlikle çıkmıyo çünkü. sadece aklıma takılan 1 saatte çıkması çünkü ilk 10 15 dk sonra olanları dikkate almayın gibi bişey okumuştum sanki. sen kan testini de verde içimiz rahat etsin

Amin insallah kanda gormeden hatta kalp atisini duymadan inanamicaz emin olamicaz galiba ama olsun bebislerimiz bizimle hala buda guzel

evet canım bende onu duymuştum ama testi yapınca unutmuşum yaptığımı ancak bir saat sonra aklıma geldi baktığımda şok oldum ikinci çizgiyi görünce... hayırlısı canım ya umut fakirin ekmeği misali bizimkide bir umut işte. nasrettin hoca misali Ya Tutarsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…