Neredeler bende bulamadım yaNe nazli bizim bebislerimiz ya oyy oyy kirk dereden su getirttiler bize gelsin totosuna totosuna vurcam onun ben nerdesin sen diye
Inşallah canim insallah darisi sana olur insallahBen görüyorum valla çizgiyi helal beeeeeee hamilesin
Amin amin aminnnnInşallah canim insallah darisi sana olur insallah
Ayyy kizlar nasil kiyacaksiniz cani annelerNeredeler bende bulamadım ya
Bu ne naz ama yaaa bekle bekle ağaç oldum . Nazlı olurda bukadar naz da süründürüyorAyyy kizlar nasil kiyacaksiniz cani annelerkiz dedigin nazli olur nazli nazli süzülür
Canim rabbim hayirlisini versin boncuk gözlü iki veya üç tane olursa görürsün boyle sabirsizlikla beklerken onlar sana bir supriz yaparsa görürsünBu ne naz ama yaaa bekle bekle ağaç oldum . Nazlı olurda bukadar naz da süründürüyor
Olsun olsun benim kabulüm herşeyCanim rabbim hayirlisini versin boncuk gözlü iki veya üç tane olursa görürsün boyle sabirsizlikla beklerken onlar sana bir supriz yaparsa görürsün
Tek embriyo ile yüzde 40 şans yazıyor internette iki ile yüzde 60 şans yazıyorTup bebek ilk denemede tutma ihtimali cok mu dusuk oluyor?
%65 olduğunu söyledi doktorum canim. Donmuş la ise %85misTup bebek ilk denemede tutma ihtimali cok mu dusuk oluyor?
35 yas altinda olanlara bi tane koyuluyo geneldeTek embriyo ile yüzde 40 şans yazıyor internette iki ile yüzde 60 şans yazıyor
İki embriyo ile yüzde 65 olabilir ama tek embriyo ile sanmam . İnternete bak istersen .%65 olduğunu söyledi doktorum canim. Donmuş la ise %85mis
Neeeee ??? %65 mi ??? Cok yuksek ya vay be :)) sasirdim%65 olduğunu söyledi doktorum canim. Donmuş la ise %85mis
yani normal yolla kalabilmekten daha mi yuksek orani ?Neeeee ??? %65 mi ??? Cok yuksek ya vay be :)) sasirdim
Tüp bebek tabiki doğal yoldan daha şanslı . Öyle olmasa yapmazdık ki :) doktorlar kendileri Labratuarı ortamında çalışıyor . Yumurtalar dışarda işlem görüyor .Yan
yani normal yolla kalabilmekten daha mi yuksek orani ?
Iki embriyo koyarız dediği için o oranı vermis olabilir canım:)İki embriyo ile yüzde 65 olabilir ama tek embriyo ile sanmam . İnternete bak istersen .
İki embriyo ile yüzde 65 olabilir ama tek embriyo ile sanmam . İnternete bak istersen .
Tabiki ozaman şans daha yüksekIki embriyo koyarız dediği için o oranı vermis olabilir canım:)
O zaman yumurtanin ve spermin durumuna göre degisiyormus oran tabi. Iki emriyi transferi yaparız dedi bana %65 dedi doktorun yalancisiyim :))))Neeeee ??? %65 mi ??? Cok yuksek ya vay be :)) sasirdim
Hahah :) Allahım hepimize en güzel en yüksek şansları nasip etsin ....İÇİME %65 LİK UMUT SERPİŞTİRDİN CANIMMM :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?