Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

O zaman yumurtanin ve spermin durumuna göre degisiyormus oran tabi. Iki emriyi transferi yaparız dedi bana %65 dedi doktorun yalancisiyim :))))
Tamam iki ise 65/100 . Ben 25 yaşındayım bana 1 koyar diye düşünüyorum .

Arkadaslar bana ilk denememde 3 tane koyacakti dr sansm ne dedigmde %65 dedi..ama 4tane koydu fakat olmadicift embriyi ile sans %40 arkadaslar

Arkadaslar bana ilk denememde 3 tane koyacakti dr sansm ne dedigmde %65 dedi..ama 4tane koydu fakat olmadicift embriyi ile sans %40 arkadaslar
Allah Allah bak çok şaşırdım tutmama nedenini arsştırdılarmı?

Amin canim :) Valla ben nasip olursa tabi ikiz istiyorum:)))
Kim istemezki bende isterim hatta bir kız bir erkek isterim . Ama fazlada gözüm yok ömrüm boyunca bir tane evladım olsun bana yeter :)

Allah Allah bak çok şaşırdım tutmama nedenini arsştırdılarmı?
Cookk histeroskopide oldm bisi yok..ama iste benm cikolata kistm var yumurtalkta kanallarda sivi qkabilioms oda zarar verebilioms sebebi bu olablrms ama kesn deil...genetik testte temiz cikti hersey yapildi yani

2den fazla koyuyorlar mi ki ? Zaten oran tup bebek yapılırken kişilerin durumuna göre degisyormus. Neden tutmamış acaba belli mi. Kaçıncı ydi canim

2den fazla koyuyorlar mi ki ? Zaten oran tup bebek yapılırken kişilerin durumuna göre degisyormus. Neden tutmamış acaba belli mi. Kaçıncı ydi canim
Cnm kibrista yapildi ilk denemem o yuzden 4 tane konuldu...belli deil malesef

Cookk histeroskopide oldm bisi yok..ama iste benm cikolata kistm var yumurtalkta kanallarda sivi qkabilioms oda zarar verebilioms sebebi bu olablrms ama kesn deil...genetik testte temiz cikti hersey yapildi yani
Allah Allah vardır bundada bir hayır . Allah ım yüzümüze bak . Allah ım içine düşürsün evlatlarını inşAllah . Zaten hiç birimize sebep şu demiyor doktorlar bizde güya mükemmel çiftiz ama gel gör 2 aşılamam tutması .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…