Bende bende sonrada opucem onu koklucam sarican icime sokcam kalbime iyiki geldin dicemkesınlıklee :))) totuşuna vurup nıye gec kaldın hıı sen dıcemm ısırcam :))))
Canm hamilemisin hayirli olsunBende bende sonrada opucem onu koklucam sarican icime sokcam kalbime iyiki geldin dicem
uzun suree koklucam bendeee... yuzunu sevıcemmm.. saatlerce ızlıcem onu...Bende bende sonrada opucem onu koklucam sarican icime sokcam kalbime iyiki geldin dicem
Ins tez zamanda kavursunuz yavrularinizauzun suree koklucam bendeee... yuzunu sevıcemmm.. saatlerce ızlıcem onu...
Amiii..nnnn amiii...nnnn inşallah dualarınızı nolur esırgemeyınIns tez zamanda kavursunuz yavrulariniza
Neden tek cift goremediki enteresan yani tek kese varsa tek iki kese varsa iki kolay degilmiki acabacanim ben dün gittim kese icin tek cift oldugu belli degil dedi doktor benim buyuk ihtimal tekte yine de belli olmaz dedi doktor
Benim ilk tedavimde de cift koymustu basari sansi %60 demisti birinci kalite embriyo ile olmadi. Arada bir tane embriyo ile yaptik dinmusta basari dusuktur dedi oran vermedi. Oda kimyasal gebelik oldu. Sonra demekki hamile kalabiliyon insallah 3 te olacak tazelerle dedi sukur rabbime oldu.Iki embriyo koyarız dediği için o oranı vermis olabilir canım:)
Bana da bir dedi ! Ben 2 istiyorum .Tamam iki ise 65/100 . Ben 25 yaşındayım bana 1 koyar diye düşünüyorum .
Valla cnm kesin olmamakla beraber bugunku testimde silik cizgi cikti gecmis sayfalarda resmi paylasmistim. Kan testini almadan icime sinmicek tabikiCanm hamilemisin hayirli olsun
canim benim tek emriyoduya doktorum bazen tek emriyolarda aralarinda bolunerek cift olabilirler bide bizim sulalede ikiz cok kendiliginden olma ikizler yaniNeden tek cift goremediki enteresan yani tek kese varsa tek iki kese varsa iki kolay degilmiki acaba
Allah ım yüzümüze baksın , 2 riskli oluyor bazen ama doktoruna danışırsınBana da bir dedi ! Ben 2 istiyorum .
Ya sanki alacaklı arıyor. Valla bu işler zormuş çok ya.. Yani hastaneye gidiyorsun, stressin zaten yarım yamalak anlamaya çalışıyorsun anlatmaya çalışan yok. Soru sordukça doktorlar hemşireler bir tribe girer. Hesap sorar gibi konuşma huyum yoktur Allahtan öylelerine acıyorum, hepten zorlanıyorlar sonra. Yani sadece bedenimize boca edilen bu kadar hormon ilacının etkileri hakkında konuşmak istiyoruz. Senin başına ne gelmiş işte bak... Önemli şeyler bunlar.Can'ım mesela transferden sonra şöyle birşey oldu.ben Tiroid hastasıyım akşam tahlil yaptırmıştım ve 15 e fırlamış kimseye ulaşamadım ..O geceyi işkence gibi geçirdim resmen.Kendi Tiroid doktoruma da ulaşamadım..
Yani illa birşeyler çıkıyor..Benim arkadaşımın doktoru nezaman istersen ara der sürekli bu bile insana rahatlık veriyor.Cep telefonlarını vermiyorlar ve normalde de direk ulaşamıyorsun size dönüş yapacak diyor sekreterler bekle bekle yok yani...
Canim dr bana omega 3 verdi baslamadan once dogum yapana kadar devam dedi ben iciyorumYok içmem zaten . ne bulursa getiriyor. eskiden böyle değildi bir üstüme düşmeler başladı.
İyi yakın arkadaş yaptırdık, onun ilk seferde tuttu. Benim tutmadı :) fifty fiftyKızlar merhaba, doktor tup bebek önerdi aşılamam tutmayınca ilkde tutuyor mu tup bebek nasıl sizler ne yaptınız süreçleriniz nasıl
aa benimde evlilik yil donumun bende 5 sene olacak insallh ben müjdemi verdim kocama darisi sana insallh
Çok şaşırdım :) eşim kafasına göre almış anlamıyor pek bu işlerden ama Demekki araştırmış . İnternete bebeğin beyni için faydalı diyor Bebek oluşurken .Canim dr bana omega 3 verdi baslamadan once dogum yapana kadar devam dedi ben iciyorum
Bitanemmm sen neden tek istedin ?İyi yakın arkadaş yaptırdık, onun ilk seferde tuttu. Benim tutmadı :) fifty fifty
Doktor izin verirse iki embriyo atarlar rahime, o zaman şansın %50. Ben tek attırdım. Tek embriyo ile %25 şansın varmış. Ha bu arada iki tane atarlarsa, bu %25 ihtimal ikiz de olabilir demek. :))
Sen naptin cnm kan verdin miayyy inşallah canım bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatif yineolmadı akşam gideyim kan vereyim diyorum inşallah artmıştır
Vala canim omegayi herkesin icmesi gerekiyo...dr ilk gittigim gun verdi esimde kullandi sperm icin herseye ii gelio sanirimÇok şaşırdım :) eşim kafasına göre almış anlamıyor pek bu işlerden ama Demekki araştırmış . İnternete bebeğin beyni için faydalı diyor Bebek oluşurken .
Ben de hamile kalırsam önce göbüşümdeyken dövücem sonra da doğunca poposuna vurcam demiştim. İlk dayaklarını göbüşümden yedi sıpalar. Doğsunlar bi ben göstercem onlaraNe nazli bizim bebislerimiz ya oyy oyy kirk dereden su getirttiler bize gelsin totosuna totosuna vurcam onun ben nerdesin sen diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?