Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Iki embriyo koyarız dediği için o oranı vermis olabilir canım:)
Benim ilk tedavimde de cift koymustu basari sansi %60 demisti birinci kalite embriyo ile olmadi. Arada bir tane embriyo ile yaptik dinmusta basari dusuktur dedi oran vermedi. Oda kimyasal gebelik oldu. Sonra demekki hamile kalabiliyon insallah 3 te olacak tazelerle dedi sukur rabbime oldu.

Neden tek cift goremediki enteresan yani tek kese varsa tek iki kese varsa iki kolay degilmiki acaba
canim benim tek emriyoduya doktorum bazen tek emriyolarda aralarinda bolunerek cift olabilirler bide bizim sulalede ikiz cok kendiliginden olma ikizler yani

Ya sanki alacaklı arıyor. Valla bu işler zormuş çok ya.. Yani hastaneye gidiyorsun, stressin zaten yarım yamalak anlamaya çalışıyorsun anlatmaya çalışan yok. Soru sordukça doktorlar hemşireler bir tribe girer. Hesap sorar gibi konuşma huyum yoktur Allahtan öylelerine acıyorum, hepten zorlanıyorlar sonra. Yani sadece bedenimize boca edilen bu kadar hormon ilacının etkileri hakkında konuşmak istiyoruz. Senin başına ne gelmiş işte bak... Önemli şeyler bunlar.
Ya ben de adını vermiym, çok meşhuuuur bir doktora gitmişim farkında olmadan daha ilk başlarda. Sonra kime söylesem tanınıyor çıktı neyse. Bir düşük yaşadım, kürtaj ile almak zorunda kaldılar. Sonrasında 3-4 güne geçmesi gereken kanamam 70 gün devam etti. Bu arada ben soruyorum, kontrole gidiyorum falan hep kendi haline bırakalım geçer ama bir yarım yamalak ilgi. Hayır sanki kürtajda ters birşey yaptın sen doktor demişim gibi olayı normalleştirme çabası falan. Canım sıkıldı, başka doktora gittim. Bir yasmin verdi bitti. Meğer hormon yapım bozulmuş, hamilelik ve düşük yüzünden herhalde bilmiyorum. Devamlı siklus yaşıyormuşum. Yumurtanının biri atılırken diğeri gelişiyormuş falan. Şimdi direk suçluyacakmışım gibi algıladığı için doğru dürüst ilgilenmediği gibi, sonrasında hiç aramadılar bile. Düzenli giderken bırakmışım sizi, bir sıkıntım vardı hem, ne oldu? Otomatik bayram tebrik mesajları sadece... Hasta doktor ilişkisi böyle olmamalı.

Kızlar merhaba, doktor tup bebek önerdi aşılamam tutmayınca ilkde tutuyor mu tup bebek nasıl sizler ne yaptınız süreçleriniz nasıl
İyi yakın arkadaş yaptırdık, onun ilk seferde tuttu. Benim tutmadı :) fifty fifty
Doktor izin verirse iki embriyo atarlar rahime, o zaman şansın %50. Ben tek attırdım. Tek embriyo ile %25 şansın varmış. Ha bu arada iki tane atarlarsa, bu %25 ihtimal ikiz de olabilir demek. :))

Canim dr bana omega 3 verdi baslamadan once dogum yapana kadar devam dedi ben iciyorum
Çok şaşırdım :) eşim kafasına göre almış anlamıyor pek bu işlerden ama Demekki araştırmış . İnternete bebeğin beyni için faydalı diyor Bebek oluşurken .

Bitanemmm sen neden tek istedin ?

Çok şaşırdım :) eşim kafasına göre almış anlamıyor pek bu işlerden ama Demekki araştırmış . İnternete bebeğin beyni için faydalı diyor Bebek oluşurken .
Vala canim omegayi herkesin icmesi gerekiyo...dr ilk gittigim gun verdi esimde kullandi sperm icin herseye ii gelio sanirim

Ne nazli bizim bebislerimiz ya oyy oyy kirk dereden su getirttiler bize gelsin totosuna totosuna vurcam onun ben nerdesin sen diye
Ben de hamile kalırsam önce göbüşümdeyken dövücem sonra da doğunca poposuna vurcam demiştim. İlk dayaklarını göbüşümden yedi sıpalar. Doğsunlar bi ben göstercem onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…