Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

10. Günüm canim

Cookk histeroskopide oldm bisi yok..ama iste benm cikolata kistm var yumurtalkta kanallarda sivi qkabilioms oda zarar verebilioms sebebi bu olablrms ama kesn deil...genetik testte temiz cikti hersey yapildi yani
Tüplerde sıvı varsa (hidrosalpinks) çoğu doktor tutunmayı önleyici etkisinden dolayı operasyonla tüplerin alınmasını öneriyor. Bi tanıdığın tüplerde sıvısı varmış doktoru bülent tıraş yani bu işte çok iyilerden sanırım. Ameliyat olmadan tüpler alınmadan ben saba tüp bebek yapmam önermem demiş. Ameliyat olmadan önce (ameliyatta yumurtaların zarar görme riskine karşı ameliyat öncesi) embriyolar oluşturulup dondurulmuş. Şimdi ameliyatla tüpleti alındı 3 ay sonra dondurulmuş transferi yapılacak. Ayrıca 2-3 kez hsg vs histeroskopi yapılmasına rağmen onlar da gözükmeyen çok ciddi rahim içi yapışıklıklar saptanıp ameliyat sırasında onlar da temizlenip rahim içi transfere uygun hale getirilmiş. Ayrıca sana önerim eğer yapılmadıysa sen ve eşin genetik test versin ayrıca transfer öncesi embriyolar da genetik testten (pgt) geçsin bence canım. İnş yavrularına kavuşursun en kısa zamanda

Kizlar bugun 8.gunum dijital predictorde "yes" cikti kan testi yaptirdim 26,8 cikmis ☺
Çok sevindim tebrikler canım. Hayırlı olsun benim de 8. Günümde 35 10. Günümde 96 12. Günümde 250 çıktı. İnş katlanarak artar senin de. Kaç günlük kaç embriyo verilmişti?

Çok sevindim tebrikler canım. Hayırlı olsun benim de 8. Günümde 35 10. Günümde 96 12. Günümde 250 çıktı. İnş katlanarak artar senin de. Kaç günlük kaç embriyo verilmişti?
1ekimde transefer yapildi iki tane embriyo konuldu cok heycanliyim insallah hepimiz icin hersey super olur

kızlar size bir şeyler anlatayım. Etrafımdaki bazı insanlardan duyduğum hamilelik hikayeleri.
1) Bir aile dostumuzun gelini. Sabırsız oldukları için yeni evli çiftimiz, olmuyor neden olmuyor diye ilk sene tüp bebek yaptırırlar. İkinci denemelerinde tutar. Gelin bu arada nasılsa hamile kalmıyorum diyerek hiç korunmaz. Daha bebeği 1 yaşındayken hamile kaldığını öğrenir. (Buradan çıkan sonuç, aramızdan bazıları aslında normal yolla hamile kalabilecekken stres ve aceleleri yüzünden kısırlık tribine girebiliyorlar.)
2) Bir babaanne... 5 yıl arayla 3 çocuğa tamamen akışına bırakarak hamile kalmış ve hayatı boyunca hiç korunmamış. Yani uzun bir evlilik hayatı olmuş hem de bana göre oldukça genç bir yaşta evlendiğini düşünürsek, en doğurgan yaşlarında 15 senede 3 kere hamile kalmış. (Sonuç erken evlenirsen ne ala, benim artık 15 yıl içinde menapoz olmayacağımın garantisi yok)
3) Babaannenin iki kızı. Büyük kız gelişmemiş bir rahime sahipmiş, tedavi görmüş. Tam olmuyor artık dediği noktada hamile kalmış. Birinciye bakarken ikinciye hamile kalmış. Çok üzülmüş, ama şimdi istemiyordum tüüü olmuş. Babaanne kızmış, sakın haa demiş. İkinciyi de doğurmuş. İki canavar büyürken önce bir tane daha istiyorum ama olmuyor diye uzun zaman doktorlara koşmuş. Sonra yaramazlıklarına dayanamayıp istemiyorum Allah korusun demiş. Ama aklına korunmak hiçbir zaman gelmemiş. 3.ye hamile kalmış. Kimseye söylemeden görümcesiyle beraber doktora gitmişler. 3.nün yolculuğu o kadarmış. Küçük kız da evlenmiş, 2.sene çocuk denemelerine başlamışlar. Bakmışlar birşey yok, doktor hormon tedavisi uygulanması lazım demiş. O hallolmuş, eşin sperm sayısı azmış onu tedaviye sokmuşlar. Herkes sağlam artık ortada hala birşey yok. Böyle 6 sene geçmiş. Doktor diplomamı yırtarım hanımefendi, sizin hamile kalmamanız için hiçbir sebep yok demiş. Bakmışlar yine de olmuyor yılların da yorgunluğu var tabi, vazgeçmişler. Evlat ediniriz, kimse artık bize bu konuyu sormasın demişler. Eş askere gitmiş. Bir düğün sebebi ile bir haftasonu izninde eve dönmüş. O haftasonu Bursa'da kalmış. Sonra askere dönmüş. Aradan 3 ay geçmiş iki kız gidecekleri güne hazırlanmaktalar. Biri diğerinin karnına bastırıyor, öbürü nefesini çekmiş, pantolona girmeye çalışıyor. Akıllarına bile gelmemiş, bastırdıkları şişkinliğin sebebi.
Ya arkadaşlar... Bazen bu bebek işi gerçekten bebeğin istemesine bağlı. :) Belki gerçekten düşünmeyi bırakırsak, daha sağlıklı oluruz.

Eşim bana hep diyorki senin stresin yüzünden olmuyor . Belkide haklı sabah kalkıyorum Bebek diyorum gece yatana kadar Bebek lafı konuşuyorum .

canim valla haklisinda ama ne yapsakta sitresten uzak olamiyoruz iste tam aklimizda atalim birakalim diyoruz birde hop diye biri laf bi soz yani bisekilde bıseyler soyluyolar zor canm zor eşekten düsenin halinden eşekten düsen anlar

Idrarda pozıtıf kanda pozıtıf gozunuz aydın arkadaslar e hanı lıstemız senlensın kalabalıklastık sankı bi cıtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…