Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

canim benim tek emriyoduya doktorum bazen tek emriyolarda aralarinda bolunerek cift olabilirler bide bizim sulalede ikiz cok kendiliginden olma ikizler yani

Tamam cnm orasi oyle bende de tek kese var tek diye dusunuyoruz tabi. Rabbim verecekse ikizede doner o oyle bir ihtimal var. bizim ailedede var. zaten pkosu olanlarda olabilme ihtimali yuksek . Cok yumurta uretildiginden cok dollenmeyle ikiz oluyor.

Yok be canım ya benı kese gormek için çagırmadı benım dr bı tuhaf yarın gıdıcem ilk defa transfer sonrası 33.gun

Canim bence kalp atisi bile duyarsin insallah cok oldu cunku sanada. Ben transfer sonrasi 25 gunde gormustum keseyi sukurki bizim minigimizin kalbide erken atmisti birlikte sinletip gormeyi nasip etti rabbim.

senin kese gozuktumu

Coktan cnm ben kesemi eylulun 21 inde gormustum bayram hediyesi oldu. Sukur kalbide atiyordu ikisini birden gorduk duyduk. O yuzden tek diye dusunuyoruz. Pazartesi tekrar randevum var. birde ben su anda iki doktora gisiyorum. Bir tup bebekte ki doktoruma birde baska ozel hastaneden daha once gittigim doktoruma. Mesela ozelde gittigim hastanenin cihazlari cok iyiydi vajinal bile bakmadan gobekten gordu kesemizi ve kalp atisini. Ama kendi doktorum bir hafta sonra vajinal bakip oyle gordu keseyi. Kese gozukunce zaten icinde olcup bebegin boyunu soyluyorlar. Bizimki 3 mm di ilk

Yok be canım ya benı kese gormek için çagırmadı benım dr bı tuhaf yarın gıdıcem ilk defa transfer sonrası 33.gun
Canım bu sahne bana tanıdık geliyor. Bahçeci kliniği, mustafa bahçeci sanırım. Yanılıyo muyum. Sonucunu da onlara telefonla haber veriyosun yanılıyo muyum

oh iyi bari benimde ktese gozuktu 10 gun sonra kalp atişi icin gidecm hayirlisi olur insallh

İnşallah canım Allah seninde bebişlerine sağlık versin hayırlısıyla kucağına al inşallah

Cookk histeroskopide oldm bisi yok..ama iste benm cikolata kistm var yumurtalkta kanallarda sivi qkabilioms oda zarar verebilioms sebebi bu olablrms ama kesn deil...genetik testte temiz cikti hersey yapildi yani
Canım bende de çikolata kisti var ve tüplerde sıvı birikimi vardı bu şekilde hamile bile kalınsa sıvı rahim içine aktığı için bebeğin gelişimini durduruyor ve bu yüzden benim tüplerim kapatıldı bence sende bir araştır hidroselpenks diye emeklerinin boşa gitmesini istemem zaten sıvı birikimi varsa rahim filminde net olarak gözüküyor bilgin olsun

Kızlar günaydın sabah uyandım tuvalete gittim iç çamaşırımda 2 damla kadar kahverengi leke gördüm kurumuş. Alt bölgeyi sildim akıntı beyaz. Akıntıda hiç leke vs yok. Anlamadım bu nedir. Şimdi de birazcık karın ağrım var artık gerçek bi ağrı mı, psikolojik olarak mı hissediyorum bilmiyorum. Korkuyorum valla. Umarım bebişlerime birşey olmaz. Allahım bebişlerim sana emanet. Nolur dualarınızı eksik etmeyin bana da.

canımm doktorunu ara sor hemen Allah korusun bısey olmaz bebıslerın senınlee kuzumm dualarım senınle

canim korkma insallh bisey yoktur dua et ama doktorunu ara sor sakin ihmal etme

Bebisler icerde fazla calisiyo galiba annesi yada simdiden basladilar birbirleriyle didismeye icini rahat tut bisey olmicak insallah benimde bugun karnimda agri varya korkuyorum sabah test yaptim yine dunku gibi daha erken belli oldu bu sefer cok sukur ama karin agrisi korkutuyo simdide beni

verdim canım malesef negat

verdim canım malesef negatif ilaçları kestik başka zamana kaldı benim bebiş sevincim inşallah sonuç bekleyen arkadaşlardan hayırlı haberler alırız
Herseyin hayirlisi cnm benim rabbim en kisa zamanda sevindirsin senide insallah ne diyebilirim ki tesellisi yok ama dualarimdasin

Herseyin hayirlisi cnm benim rabbim en kisa zamanda sevindirsin senide insallah ne diyebilirim ki tesellisi yok ama dualarimdasin
aynen canım sözün bittiği yer burası işte herşey rabbimim takdiri demek ki benim bebeklerin zamanı daha gelmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…