Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

canım doktorunu ara mutlaka birde crinojel kullanıyorsan o da yaparmış...sakin olmaya çalış rabbim yardımcın olsun inşallah

bebişi tutan arkadaşlara ben bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim...kızlar benim transferden sonra sürekli kasılmalarım oldu uykumdan uyandıracak derecede ... hep kendimi kasarak uyandığımı hatırlarım bu da etki etmiş olabilir mi sizde kasılmalar oluyormuydu :?

Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bize de dua etmeyi unutma canım:)

Kısmet ama insan merak ediyor ilke tutan cok mu nasıl diye :) Sen niye tek koydurdun canim doktorun mu tek koydu sen mi oyle istedin

Canım psikolojini bozma oyle. Annem ikizlerimize hamileyken sürekli kanamasi vardi şükür simdi 10 yasindalar kardeslerim :) Ama ihmal etme ara doktorunu ayaklarini uzat yat yorma kendini

Rumuz .................Transfer ..........Test günü

Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403(Gülay )......19 Eylül.....2 Ekim
Kayisicekirdegi...19 Eylül.....28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ..............22 Eylül ........2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye .....................23 Eylül.............5 Ek
Sonbaharss..............23 Eylül..............5 Ekim
Cemrecemre. ...........28 Eylül ...........10 Ekim
Ploutos....................30 Eylül..............15 Ekim
Giseelll....................1 Ekim................13 Ekim

Kizlar listeyi bulup taşıdım ama eksik galiba isimleri olmayan arkadaslar bilgilerini verirlerse listeye eklerim

Kotu sey getirme aklina canm dinlen.dr u ara hemen

Canm bende hamileyim

Kızlar benim yeni tedavim olunca tarihleri yenileriz :)

Fatır suresi 11. ayet
Hem Allah sizi bir topraktan, sonra bir damla sudan yarattı. Sonra sizi çiftler kıldı. O'nun bilgisi olmadan ne bir dişi hamile olur, ne doğurur. Kendisine ömür verilenin de ömrünün uzatılması da, ömründen kısaltılması da mutlaka bir kitapta yazılıdır. Şüphe yok ki bu, Allah'a göre kolaydır.

(Vallahü halekaküm min türabin sümme min nutfetin sümme cealeküm ezvaca ve ma tahmilü min ünsa ve la tedau illa bi ılmih ve ma tahmilü min ünsa la tedau illa bi ılmih ve ma yüammeru min müammeriv ve la yünkasu min umurihı illa fı kitab inne zalike alellahi yesır)
-----------------------------------
Fussilet suresi 47. ayet
Kıyamet zamanını bilmek ancak Allah'a havale edilir. Onun bilgisi dışında hiçbir meyve kabuğundan çıkmaz, hiçbir dişi gebe kalmaz ve doğurmaz. Allah onlara: "Bana koştuğunuz ortaklarım nerede?" diye seslendiği gün, onlar: "Senin ortağın olduğuna dair bizden hiçbir şahit olmadığını sana arz ederiz." derler.

(İleyhi yüraddü ılmüs saah ve ma tahrucü min semeratüm min ekmamiha ve ma tahmilü min ünsa ve la tedau illa biılmih ve yevme yünadıhim eyne şürakaı kalu azennake ma minna min şehıd)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…