Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ikiz olanlarida iki bebekle mi eklesek:)) Insallah bende kasımda katılacağım araniza hepiniz ben başlama hamile olur tercubeleriniz anlatırsınız insallah bana :)
bnde ekım sonu kasım başı gibi baslıcam ınsallah nasıpse cnm hepımız ıcın hayırlısı olsun

Ayni zamanda başlayacağız o zaman canim 1 kasım adet tarihim. Artık destek oluruz destek birbirimize insallah
bnımde adet tarıhım 25 ekım normlde hıc sasmadı ama bu ay stresten düşünmekten vs.. şaşabılır :) bakalım beklıyorm cnm bende. hemen hemen aynı zamanlara denk gelcek gıbı duruyoruz

Rumuz .................Transfer ..........Test günü

Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403(Gülay )......19 Eylül.....2 Ekim
Kayisicekirdegi...19 Eylül.....28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ..............22 Eylül ........2 Ekim
sirine 82 ............22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye .....................23 Eylül.............5 Ek
Sonbaharss..............23 Eylül..............5 Ekim
Cemrecemre. ...........28 Eylül ...........10 Ekim
Ploutos....................30 Eylül..............15 Ekim
Giseelll....................1 Ekim................13 Ekim

korkma canım benımde öyle oldu bende korkmustum doktorum nolur nolmaz 5 tane igne verdi

cnm benm gecen gun aklma geldi tuplerm baglansa diye ama yaparlrmi bilmem dogum kontrol yontemi normalde dimi?geri acilabilio?bide nasi bi islem zormu?laparoskopi ilemi oluo?

Yok canım benım olmadı hıc o derece kasılma sadece transferden ıtıbarrn kasık larımda hafıf sancı ara ara batma oldu hala da var

Kizlar 13 embriyodan 4 tanesi birinci kaliteymis bugun 5.gun dondurdular digerleri hala gelismeye devam eden varmis bi gun daha beklicez dedi...23 ymurtadan 4 tane kalmasi moralimi bozdu...su cuma vakti kucaklarimizi bos birakma Allahim her gozyasimizi dua yerine say...evlat die yanan bu yureklere sabir ver

Kizlar ilk aylarda bebek nerde.oluyo. ya az 9nce kasigimi kapiya fena carptim simdi sanci var bisey olmaz.dimi

Moralını bozmaya gerek yok canm benım bemmde 23 yum 13u dollendı 6 sı 5.gune geldı asagı yukarı aynı sayı sperm skıntısı olunca boyle oluyo yapıcak bısey yok sukredelım bende aynı durımdaym hııc moralını bozma sımdı tutunması kaldı

Evet ayni durumdayiz canim...vala sayi dusunce moralim bozuldu 4 tane belki kimine gore cok iidir ama o kadar acemiyimki ne olcani bilmiorum...25 yasindayim sende bahcecideydin dimi acaba iki tane istesem verirler mi

verdim canım malesef negat

verdim canım malesef negatif ilaçları kestik başka zamana kaldı benim bebiş sevincim inşallah sonuç bekleyen arkadaşlardan hayırlı haberler alırız
Canım hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamanda bebeklerine kavuşursun canım test günün müydü peki? Kaçıncı günündü?

Son düzenleme:
Bende öyle bişey olmamıştı canım ama etkisi olmuş mudur bi fikrim yok doktoruna bi danış bence canım

Evet canim yarin bu saatler kan vermeye gidecem insallah hakkimda hayirlisi olur ve olumsuz bir sonuç almam arkadaslar şu mübarek cuma günü hurmetine bana cok dua edin ben sizlere cok dua ediyorum
Dualarımız seninle bitanem inş pozitif çıkar canım ben senin için hep olumlu hissediyorum inş yanılmam

Bende öyle bişey olmamıştı canım ama etkisi olmuş mudur bi fikrim yok doktoruna bi danış bence canım
Huris cnm sikma canini bence bebisin sana iyice baglaniyor bendede 5-6 haftada oldu lekelenme devam etmedi. Sadece bir gun oldu gecti. Plesenta baglari gucleniyormus oyle biliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…