Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kizlar ben iki gundur acayip şişmiştim ve kasiklarimda cok agrim varfi sanirdinizki 3 aylik hamileyim yatarken sagdan sola dônemiyorum.. Dun kan degerim 26,8 di predictorde pozitifti..bugun dr u aradim 5 te gidip baktiricam bu agrilar ve sidlik ne diye..drumda gel bakalim dedi..dis gebelik olabilirmi acaba???

. Allahın ıznıyle ınsaallah dış gebelik felen degıldır sen ıcını rahat tut canm bebısın senle ınsallah . doktoruna görün bı bakalım haberlerını beklıyorz

cnm benm gecen gun aklma geldi tuplerm baglansa diye ama yaparlrmi bilmem dogum kontrol yontemi normalde dimi?geri acilabilio?bide nasi bi islem zormu?laparoskopi ilemi oluo?
Canım evet normalde doğum kontrol yöntemi tekrar açılmıyor kapatılınca ama ben 5,5 yıllık evliyim zaten kistimden dolayı normal yolla olmuyor o yüzden tüplere ihtiyacımda yoktu laparoskopi ile yapıyorlar 4 tane delik deliyorlar biri zaten göbek deliği içinden oluyor ben çapadan rapor çıkartmaya gittiğimde tüplerimin kapatılması gerektiğini söylediler bende çapada oldum ameliyatımı

Canım iyi bence boşa üzüyorsun kendini. Benim 11 yumurtadan 8i işleme alınmıştı 5i döllenmişti onlardan 2si sağlıklıydı ve 4 günlükken transfer edilmişti diğerlerini dondurmayı düşünüyorduk ama dr diğerleri pek sağlıklı değil dondursak bile onlarla gebelik şansı düşük boşuna dondurmayalım demişti bizde dondurtmamıştık. Şükür gebelik oluştu canım. Boş yere üzme kendini ne güzel 5 günlük 1. Kalite 4 embriyon var belki diğerlerinden de devam eden olur olmasa bile çok iyi bence canım. İnş transfer sonrası da sıkı sıkı tutunurlar sana

Canım bence ilaçlardandır kötü düşünüp kendini de bebeğini de üzme lütfen. Kontrolden sonra buraya da yaz canım

Ins canim ya vala icimi ferahlattiniz ...o kadar zormuski ne oldu ne olcak die dusunmekten helak oldum dua ediyorum yapcak bisey yok elimden bisey gelmiyo simdi aklimda iki tane istemek var ama yasalar deyip beni sinir ederler mi

Canım hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamanda bebeklerine kavuşursun canım test günün müydü peki? Kaçıncı günündü?
test günüm yarın canım 8.gün 4,2 çıktı dün 10.günümde 2 çıktı yarın doktorumla kıonuşucam bakalım ne dicek sanırım bir tedavi süreci daha beni bekler

amin canm insallh sikinti etme rabbim kucagimizi bos birakma butun yumurtalarin zaten birnci kalite olmaz aralarinda bi kactane olur saglam olsunda 2 4 farketmez

Kızlar başka lekelenmem olmadı adet olacak gibi ağrı sabahtan beri var biraz hafifledi ama halen var. Tüp bebek merkeziyle görüştüm normalde zaten progestan iğne günde 1 vuruluyordu. Extradan proluton iğne (progesteronun depo hali) 1 tane yaptır dedi yaptırdım bizde rh uyuşmazlığı var kanda indirekt coombs testine baktır pozitifse kan uyuşmazlığı iğnesi yaptır dediler oturduğum ilçede bakılamıyor o test. Ben de başka bir ilçenin devlet hastanesinde kadın doğum bölümüne geldim şimdi. Kanları verdim ayrıca bhcg de istedi. İdrara sıkışmayı bekliyorum üstten ultrason da yapacak inş sıkıntı yoktur. İnş herşey yolundadır. Dualarınızı bekliyorum kızlar G gzdedz canım hamile kaldığını öğrenince böyle ilerliyor süreç rh uyuşmazlığı olunca. Ama transfer sonrası gebeliği öğrenene kadar lekelenme kanama olursa prosedür ne tam olarak bilmiyorum canım

Son düzenleme:
Ins canim ya vala icimi ferahlattiniz ...o kadar zormuski ne oldu ne olcak die dusunmekten helak oldum dua ediyorum yapcak bisey yok elimden bisey gelmiyo simdi aklimda iki tane istemek var ama yasalar deyip beni sinir ederler mi
Konuş canım rica et gerekirse azcık sıkıştır ikna etmeye çalış artık nasip kısmet canım

test günüm yarın canım 8.gün 4,2 çıktı dün 10.günümde 2 çıktı yarın doktorumla kıonuşucam bakalım ne dicek sanırım bir tedavi süreci daha beni bekler
Anladım canım hakkında hayırlısı olur inş. 2 testi de aynı yerde mi baktırdın canım farklı yerlerde mi? İnş en kısa zamanda yavrularına kavuşursun

Rumuz .................Transfer ..........Test günü

Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403(Gülay )......19 Eylül.....2 Ekim
Kayisicekirdegi...19 Eylül.....28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ..............22 Eylül ........2 Ekim
sirine 82 ............22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye .....................23 Eylül.............5 Ek
Sonbaharss..............23 Eylül..............5 Ekim
Cemrecemre. ...........28 Eylül ...........10 Ekim
Ploutos....................30 Eylül..............15 Ekim
Giseelll....................1 Ekim................13 Ekim
Duruburcin. ........1 Ekim. ...............13 Ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…