Allahın ıznıyle ınsaallah dış gebelik felen degıldır sen ıcını rahat tut canm bebısın senle ınsallah . doktoruna görün bı bakalım haberlerını beklıyorzKizlar ben iki gundur acayip şişmiştim ve kasiklarimda cok agrim varfi sanirdinizki 3 aylik hamileyim yatarken sagdan sola dônemiyorum.. Dun kan degerim 26,8 di predictorde pozitifti..bugun dr u aradim 5 te gidip baktiricam bu agrilar ve sidlik ne diye..drumda gel bakalim dedi..dis gebelik olabilirmi acaba???
Canım evet normalde doğum kontrol yöntemi tekrar açılmıyor kapatılınca ama ben 5,5 yıllık evliyim zaten kistimden dolayı normal yolla olmuyor o yüzden tüplere ihtiyacımda yoktucnm benm gecen gun aklma geldi tuplerm baglansa diye ama yaparlrmi bilmem dogum kontrol yontemi normalde dimi?geri acilabilio?bide nasi bi islem zormu?laparoskopi ilemi oluo?
İnsallaahhhhh canim insallah...
Allahın ıznıyle ınsaallah dış gebelik felen degıldır sen ıcını rahat tut canm bebısın senle ınsallah . doktoruna görün bı bakalım haberlerını beklıyorz
insallh duyariz nasil yapacm hamilelik takvimini ben bilmiyomhadi hayırlı olsun kalp atıslarını duysakda rahatlasak bi hadi hamilelik takvimini yap artık :)
Canım iyi bence boşa üzüyorsun kendini. Benim 11 yumurtadan 8i işleme alınmıştı 5i döllenmişti onlardan 2si sağlıklıydı ve 4 günlükken transfer edilmişti diğerlerini dondurmayı düşünüyorduk ama dr diğerleri pek sağlıklı değil dondursak bile onlarla gebelik şansı düşük boşuna dondurmayalım demişti bizde dondurtmamıştık. Şükür gebelik oluştu canım. Boş yere üzme kendini ne güzel 5 günlük 1. Kalite 4 embriyon var belki diğerlerinden de devam eden olur olmasa bile çok iyi bence canım. İnş transfer sonrası da sıkı sıkı tutunurlar sanaKizlar 13 embriyodan 4 tanesi birinci kaliteymis bugun 5.gun dondurdular digerleri hala gelismeye devam eden varmis bi gun daha beklicez dedi...23 ymurtadan 4 tane kalmasi moralimi bozdu...su cuma vakti kucaklarimizi bos birakma Allahim her gozyasimizi dua yerine say...evlat die yanan bu yureklere sabir ver
Canım bence ilaçlardandır kötü düşünüp kendini de bebeğini de üzme lütfen. Kontrolden sonra buraya da yaz canımKizlar ben iki gundur acayip şişmiştim ve kasiklarimda cok agrim varfi sanirdinizki 3 aylik hamileyim yatarken sagdan sola dônemiyorum.. Dun kan degerim 26,8 di predictorde pozitifti..bugun dr u aradim 5 te gidip baktiricam bu agrilar ve sidlik ne diye..drumda gel bakalim dedi..dis gebelik olabilirmi acaba???
Profil sayfana gir orada tahmini doğum tarihini yazacak yer var yaz kaydet oluşur takviminsallh duyariz nasil yapacm hamilelik takvimini ben bilmiyom
Ins canim ya vala icimi ferahlattiniz ...o kadar zormuski ne oldu ne olcak die dusunmekten helak oldum dua ediyorum yapcak bisey yok elimden bisey gelmiyo simdi aklimda iki tane istemek var ama yasalar deyip beni sinir ederler miCanım iyi bence boşa üzüyorsun kendini. Benim 11 yumurtadan 8i işleme alınmıştı 5i döllenmişti onlardan 2si sağlıklıydı ve 4 günlükken transfer edilmişti diğerlerini dondurmayı düşünüyorduk ama dr diğerleri pek sağlıklı değil dondursak bile onlarla gebelik şansı düşük boşuna dondurmayalım demişti bizde dondurtmamıştık. Şükür gebelik oluştu canım. Boş yere üzme kendini ne güzel 5 günlük 1. Kalite 4 embriyon var belki diğerlerinden de devam eden olur olmasa bile çok iyi bence canım. İnş transfer sonrası da sıkı sıkı tutunurlar sana
yarın sorucam canım ben tutmamasını ona yoruyorum çünkü hep kasılmalarla uyandımBende öyle bişey olmamıştı canım ama etkisi olmuş mudur bi fikrim yok doktoruna bi danış bence canım
test günüm yarın canım 8.gün 4,2 çıktı dün 10.günümde 2 çıktıCanım hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamanda bebeklerine kavuşursun canım test günün müydü peki? Kaçıncı günündü?
amin canm insallh sikinti etme rabbim kucagimizi bos birakma butun yumurtalarin zaten birnci kalite olmaz aralarinda bi kactane olur saglam olsunda 2 4 farketmezKizlar 13 embriyodan 4 tanesi birinci kaliteymis bugun 5.gun dondurdular digerleri hala gelismeye devam eden varmis bi gun daha beklicez dedi...23 ymurtadan 4 tane kalmasi moralimi bozdu...su cuma vakti kucaklarimizi bos birakma Allahim her gozyasimizi dua yerine say...evlat die yanan bu yureklere sabir ver
Konuş canım rica et gerekirse azcık sıkıştır ikna etmeye çalış artık nasip kısmet canımIns canim ya vala icimi ferahlattiniz ...o kadar zormuski ne oldu ne olcak die dusunmekten helak oldum dua ediyorum yapcak bisey yok elimden bisey gelmiyo simdi aklimda iki tane istemek var ama yasalar deyip beni sinir ederler mi
Anladım canım hakkında hayırlısı olur inş. 2 testi de aynı yerde mi baktırdın canım farklı yerlerde mi? İnş en kısa zamanda yavrularına kavuşursuntest günüm yarın canım 8.gün 4,2 çıktı dün 10.günümde 2 çıktıyarın doktorumla kıonuşucam bakalım ne dicek sanırım bir tedavi süreci daha beni bekler
Ayyyy canım allah korusun inşallah birseyin yoktur. Herhangi bir kanaman felan var miKizlar ilk aylarda bebek nerde.oluyo. ya az 9nce kasigimi kapiya fena carptim simdi sanci var bisey olmaz.dimi
yapamadim tahmini dogum yazmiyorProfil sayfana gir orada tahmini doğum tarihini yazacak yer var yaz kaydet oluşur takvim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?