Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Anladım canım hakkında hayırlısı olur inş. 2 testi de aynı yerde mi baktırdın canım farklı yerlerde mi? İnş en kısa zamanda yavrularına kavuşursun
amin canım rabbim hakkımda hayırlı eylesin inşallah aynı yerde yaklaşık aynı saatlerde baktırdım canım

Merhaba kızlar ben geldim . Benim embriyo lar dün çözüldü. Ve hepsi çözüldü 9 embriyo. . Yalnız 8 embriyo çıktı. Bilenler bilir düşmüştü embriyolar. Suan hepsi gelişimine devam ediyor yarın 5.gün olucak ve sabah 8:30 transfer edilecek sizlere cok ihtiyacım var özellikle dualariniza kızlar ..

Canım hadi hayırlısı

inşallh canm cumanin yuzu suyu hurmedtine rabbim cektigin sikintilarin mukafatini verir

Cnm beninkilerde donduruldu...cozulunce yine 5 gun bekliyolar mi

Canım beni de eklermisin transfer 3 ekim. Test günü 17 ekim

Kızlar ne olur yardım edin.bebişleri tutınanlarrrr... düne kadar karnım şişti kasık ağrım vardı, göğüslerim şişti. Bu gün uyandım göğüslerim bomboş bastırıyorum acımıyor bile. Kasık ağrım hiç yok. Şişliğim de indi, gaz falan yok. Ne olur sizde devam etmişmiydi yardım edin. Bugün transferin 6. Günü. Göğsünde hassasiyet olmayan var mı, belirtileriniz neler, boralim bozuldu

Rumuz .................Transfer ..........Test günü
Dipblue ...............25 Ağs ................8 Ey
1Nisan ...................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ....................14 Eylül ..........25 Ey
687403(Gülay )......19 Eylül.....2 Ekim
Kayisicekirdegi...19 Eylül.....28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ..............22 Eylül ........2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ..................23 Eylül.............5 Ek
Sonbaharss..............23 Eylül..............5 Ekim
Cemrecemre. ...........28 Eylül ...........10 Ekim
Ploutos....................30 Eylül..............15 Ekim
Giseelll....................1 Ekim................13 Ekim
Siyahnci. ................3 Ekim. ..............17 Ekim

canim dur sakin ol daha erken 6 gündesin daha zaten belirtiler gun gün birbirini tutmuyor ben test yapana kadar karnim bomboş gibi hissediyodum test gununden sonra belirtiler oldu sitres yapma hormonlar bebegı etkiliyomuş hele ac elini dua et kendine herkese kalbini fereh tut olur inşanlah herseyin güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…