- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Ayy gönlü güzel arkadaşim benim inşallah inşallahDualarımız seninle bitanem inş pozitif çıkar canım ben senin için hep olumlu hissediyorum inş yanılmam
Bi daha bak istersen canım profil sayfanda bilgilerinin yazdığı sayfada olması lazım yanlış hatırlamıyorsamyapamadim tahmini dogum yazmiyor
Hadi şimdiden hayırlı olsun canım inş pozitifle sonuçlanırSlm kizlar bende bu ay tedaviye baslayacagim haftasonu adet olursam pazartesi günü için randevu alacagim çok heyecanliyim insallah bisey cikmazda baslariz tedaviye
Amin insallah canim cok korkuyorum ilk defa yaptiracagim tup bebegiHadi şimdiden hayırlı olsun canım inş pozitifle sonuçlanır
bende bu ay ilk defa yaptıracağım.Amin insallah canim cok korkuyorum ilk defa yaptiracagim tup bebegi
amin canım rabbim hakkımda hayırlı eylesin inşallah aynı yerde yaklaşık aynı saatlerde baktırdım canımAnladım canım hakkında hayırlısı olur inş. 2 testi de aynı yerde mi baktırdın canım farklı yerlerde mi? İnş en kısa zamanda yavrularına kavuşursun
Canım hadi hayırlısıMerhaba kızlar ben geldim . Benim embriyo lar dün çözüldü. Ve hepsi çözüldü 9 embriyo. . Yalnız 8 embriyo çıktı. Bilenler bilir düşmüştü embriyolar. Suan hepsi gelişimine devam ediyor yarın 5.gün olucak ve sabah 8:30 transfer edilecek sizlere cok ihtiyacım var özellikle dualariniza kızlar ..
inşallh canm cumanin yuzu suyu hurmedtine rabbim cektigin sikintilarin mukafatini verirMerhaba kızlar ben geldim . Benim embriyo lar dün çözüldü. Ve hepsi çözüldü 9 embriyo. . Yalnız 8 embriyo çıktı. Bilenler bilir düşmüştü embriyolar. Suan hepsi gelişimine devam ediyor yarın 5.gün olucak ve sabah 8:30 transfer edilecek sizlere cok ihtiyacım var özellikle dualariniza kızlar ..
Cnm beninkilerde donduruldu...cozulunce yine 5 gun bekliyolar miMerhaba kızlar ben geldim . Benim embriyo lar dün çözüldü. Ve hepsi çözüldü 9 embriyo. . Yalnız 8 embriyo çıktı. Bilenler bilir düşmüştü embriyolar. Suan hepsi gelişimine devam ediyor yarın 5.gün olucak ve sabah 8:30 transfer edilecek sizlere cok ihtiyacım var özellikle dualariniza kızlar ..
girdim gg ay yyyy olarak yaptim hata verip duruyor 08 06 2016 yaptm hata veriryoe deli etti beniBi daha bak istersen canım profil sayfanda bilgilerinin yazdığı sayfada olması lazım yanlış hat
ırlamıyorsam
Sagol canım benim :)inşallh canm cumanin yuzu suyu hurmedtine rabbim cektigin sikintilarin mukafatini verir
Cok heyecanliyim canim ve korkuyorum insallah ilk denemede tutunur bebislerimizbende bu ay ilk defa yaptıracağım.
Benimkiler bekledi sanırım duruma göre değişiyor. Benim embriyolarin başına gelmeyen kalmadı maşallah hala direniyorlar.Cnm beninkilerde donduruldu...cozulunce yine 5 gun bekliyolar mi
Canım beni de eklermisin transfer 3 ekim. Test günü 17 ekimRumuz .................Transfer ..........Test günü
Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403(Gülay )......19 Eylül.....2 Ekim
Kayisicekirdegi...19 Eylül.....28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ..............22 Eylül ........2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye .....................23 Eylül.............5 Ek
Sonbaharss..............23 Eylül..............5 Ekim
Cemrecemre. ...........28 Eylül ...........10 Ekim
Ploutos....................30 Eylül..............15 Ekim
Giseelll....................1 Ekim................13 Ekim
Allaha emanetler canim gucluler hala demekki inss devamida hep boyle olurBenimkiler bekledi sanırım duruma göre değişiyor. Benim embriyolarin başına gelmeyen kalmadı maşallah hala direniyorlar.
canim dur sakin ol daha erken 6 gündesin daha zaten belirtiler gun gün birbirini tutmuyor ben test yapana kadar karnim bomboş gibi hissediyodum test gununden sonra belirtiler oldu sitres yapma hormonlar bebegı etkiliyomuş hele ac elini dua et kendine herkese kalbini fereh tut olur inşanlah herseyin güzeliKızlar ne olur yardım edin.bebişleri tutınanlarrrr... düne kadar karnım şişti kasık ağrım vardı, göğüslerim şişti. Bu gün uyandım göğüslerim bomboş bastırıyorum acımıyor bile. Kasık ağrım hiç yok. Şişliğim de indi, gaz falan yok. Ne olur sizde devam etmişmiydi yardım edin. Bugün transferin 6. Günü. Göğsünde hassasiyet olmayan var mı, belirtileriniz neler, boralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?