- 27 Haziran 2015
- 168
- 90
- 28
- 40
Valla yas 30 sorunlarim da ortada özel hastaneye gidiyorum biraz diretirim artik kabul ederler mi bilmiyorum kiA Alacaalaca cnm iste mutlaka iki tane sen talep et mutlaka cnm
Cok rahattim cnm transfer aninda bun3.trasnferm hepsinde kaskati kasiliodum bu cok rahatti sunu anladm.usta ellerde olumca cok farkli oluomus..benm.esko dr kibristaki cok yeniydi ve tecrubesizNasıldı yukleme rahat oldumu canım
İnşallah ama benım 3.gun ebrıyolarımı dondurmuslar tedırgınım o yuzdenCok rahattim cnm transfer aninda bun3.trasnferm hepsinde kaskati kasiliodum bu cok rahatti sunu anladm.usta ellerde olumca cok farkli oluomus..benm.esko dr kibristaki cok yeniydi ve tecrubesizsimdi aradaki farki cok ii anladm..benm bu seferki skntim acaip su icirdiler ve beklettler deli gbi skisklk oldu..tam.3 defa minik minik yaptm bende yoksa olecektm agla agla bi hal oldum sonra rahatladm ve transfere grdm toplam 20dk filan ama hazrlama kismi uzun dr un transferi yapmasi 5 dk ya suruo ya surmuo:)yani rahat olablrsn cnm:)1 ay sonra insallah seninde gizel gececek transferin
Tedrgin olma cnm..bazen 2.gun tutuo 5.gun tutmuo...benmki en ilginci 4.gun:))heryer yapmaz dedi doktorum biz yapiorz dedi..İnşallah ama benım 3.gun ebrıyolarımı dondurmuslar tedırgınım o yuzden
Ins 12 gun sonra hayirli haberler paylaşırsin burdaaa..Cok rahattim cnm transfer aninda bun3.trasnferm hepsinde kaskati kasiliodum bu cok rahatti sunu anladm.usta ellerde olumca cok farkli oluomus..benm.esko dr kibristaki cok yeniydi ve tecrubesizsimdi aradaki farki cok ii anladm..benm bu seferki skntim acaip su icirdiler ve beklettler deli gbi skisklk oldu..tam.3 defa minik minik yaptm bende yoksa olecektm agla agla bi hal oldum sonra rahatladm ve transfere grdm toplam 20dk filan ama hazrlama kismi uzun dr un transferi yapmasi 5 dk ya suruo ya surmuo:)yani rahat olablrsn cnm:)1 ay sonra insallah seninde gizel gececek transferin
Yanı koskoca prof tan ıyı bılecek degılım de 5.gune kadar nıye bekletmedı dıyede merak edıyorum bıde dondurulacaklar zaten hayrlısı artkTedrgin olma cnm..bazen 2.gun tutuo 5.gun tutmuo...benmki en ilginci 4.gun:))heryer yapmaz dedi doktorum biz yapiorz dedi..
Canim belki 3 gunde yeterince bolunmustur ondandirYanı koskoca prof tan ıyı bılecek degılım de 5.gune kadar nıye bekletmedı dıyede merak edıyorum bıde dondurulacaklar zaten hayrlısı artk
Bilmiyorum artk bide cozunrkende bazı olumsuzluklar olabılıyomus 23 yum dan 9 tane oldu dondrulcan cozunurkende fıre verır dıye korkuyorm bı de 3.gun embryosu napalım rabbıme ve druma ınanıp guvenmekten baska carem yok butun canların hak sahıbı Allah hak gorurse bızım ıcımıze bırer ıkıser can daha verecek ... lutuf Hak'ınCanim belki 3 gunde yeterince bolunmustur ondandir
Canim gene 9 yumurtan var tabiki cozilurken bozulma riski varmis ama napalim bende ondan korkuyorum 1 tane dondyrulmus var o bozulursa diye korkuyorum gene senin 9 taneBilmiyorum artk bide cozunrkende bazı olumsuzluklar olabılıyomus 23 yum dan 9 tane oldu dondrulcan cozunurkende fıre verır dıye korkuyorm bı de 3.gun embryosu napalım rabbıme ve druma ınanıp guvenmekten baska carem yok butun canların hak sahıbı Allah hak gorurse bızım ıcımıze bırer ıkıser can daha verecek ... lutuf Hak'ın
Aaa canm gercektenmi sevjndim simdi bak:)))sen hamissin zaten dimi:)Benimkide 4.gun
;( ne oldu tutunmadımı ?Yok canim hamistim artik dglm :) ayin sonunda ikinci denemem var
Tutundu keseyi gorduk cok sevindik ama sevincimiz yarida kaldi kalp atisini duyamadik canim;( ne oldu tutunmadımı ?
Rabbim tekrarını yaşatmasın . Ümidiniz kursağınızda kalmasın ;(Tutundu keseyi gorduk cok sevindik ama sevincimiz yarida kaldi kalp atisini duyamadik canim
Amin canim benim kotu bir duygu o yuzden gene olucakmi diye korkuyorum artik hamile kalirsam insallah 9 ay yuregim agzimda olur heralde korkudanRabbim tekrarını yaşatmasın . Ümidiniz kursağınızda kalmasın ;(
Öyle Düşünme , bak ne güzel sen hamile kalabiliyorsun .ben hiç kalamadım 4 yıllık Evliyim . Allah belki bu sefer sonuna kadar götürmedi ama kucağına alacaksın Bebeğini . Hiç boşuna bu stresi yaşama at üstünden.Amin canim benim kotu bir duygu o yuzden gene olucakmi diye korkuyorum artik hamile kalirsam insallah 9 ay yuregim agzimda olur heralde korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?