08-06-2016 böyle yaz kaydetgirdim gg ay yyyy olarak yaptim hata verip duruyor 08 06 2016 yaptm hata veriryoe deli etti beni
belirtiye takılma canım benim ilk tup bebegimde ignelerden aldıgımız hormonlardan ilaclardan cok belirti yasadım gögusler ignelerden şisiyo ikincisi dondurulmusla oldugu için okadar rahattımki hiç bir belirti yoktu normaldim hiç takılma belirtiye test gununu bekleKızlar ne olur yardım edin.bebişleri tutınanlarrrr... düne kadar karnım şişti kasık ağrım vardı, göğüslerim şişti. Bu gün uyandım göğüslerim bomboş bastırıyorum acımıyor bile. Kasık ağrım hiç yok. Şişliğim de indi, gaz falan yok. Ne olur sizde devam etmişmiydi yardım edin. Bugün transferin 6. Günü. Göğsünde hassasiyet olmayan var mı, belirtileriniz neler, boralim bozuldu
sağol canım yaa. Belirtin yokmuydu yani. göğüslerim hassastı çok seviniyodum. Onlar inince moralim çok bozuldu. Gerçekten şu anda insanın morale ihtiyacı oluyormuş. Ne zor bir durum. Bu kadar uğraş sonuç olmasın. Allah kimseye bu duyguyu hissettirmesin normal diyosun yanicanim dur sakin ol daha erken 6 gündesin daha zaten belirtiler gun gün birbirini tutmuyor ben test yapana kadar karnim bomboş gibi hissediyodum test gununden sonra belirtiler oldu sitres yapma hormonlar bebegı etkiliyomuş hele ac elini dua et kendine herkese kalbini fereh tut olur inşanlah herseyin güzeli
beli
belirtiye takılma canım benim ilk tup bebegimde ignelerden aldıgımız hormonlardan ilaclardan cok belirti yasadım gögusler ignelerden şisiyo ikincisi dondurulmusla oldugu için okadar rahattımki hiç bir belirti yoktu normaldim hiç takılma belirtiye test gununu bekle
belirtin yoktu yani sağol canım. Neden bilmem sanki olmuş gibi hissediyodum. Çok umutluydum. Böyle olunca tutmayan arkadaşları daha iyi anladım. Allah yardımcıları olsun. Kayası çiçeği ve senden bunları duymak biraz rahatlattı. Sağol canımbeli
belirtiye takılma canım benim ilk tup bebegimde ignelerden aldıgımız hormonlardan ilaclardan cok belirti yasadım gögusler ignelerden şisiyo ikincisi dondurulmusla oldugu için okadar rahattımki hiç bir belirti yoktu normaldim hiç takılma belirtiye test gununu bekle
rabbim gönlüne göre versin canım inş güzel haberlerle gelirsin burayaKızlar hadi dualarınızı bekliyorum bugün başladım tüp bebeğe
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için indirekt coombs testi her ay yapılıyor diye okumuştum rh uyuşmazlığında istersen sende dr bir sor canımKızlar başka lekelenmem olmadı adet olacak gibi ağrı sabahtan beri var biraz hafifledi ama halen var. Tüp bebek merkeziyle görüştüm normalde zaten progestan iğne günde 1 vuruluyordu. Extradan proluton iğne (progesteronun depo hali) 1 tane yaptır dedi yaptırdım bizde rh uyuşmazlığı var kanda indirekt coombs testine baktır pozitifse kan uyuşmazlığı iğnesi yaptır dediler oturduğum ilçede bakılamıyor o test. Ben de başka bir ilçenin devlet hastanesinde kadın doğum bölümüne geldim şimdi. Kanları verdim ayrıca bhcg de istedi. İdrara sıkışmayı bekliyorum üstten ultrason da yapacak inş sıkıntı yoktur. İnş herşey yolundadır. Dualarınızı bekliyorum kızlar G gzdedz canım hamile kaldığını öğrenince böyle ilerliyor süreç rh uyuşmazlığı olunca. Ama transfer sonrası gebeliği öğrenene kadar lekelenme kanama olursa prosedür ne tam olarak bilmiyorum canım
Hayırlı olsun canım inşallah hamile kalırsın sağlıkla kucağına alırsın bebeğini bu son uğraşın olur tatlımKızlar hadi dualarınızı bekliyorum bugün başladım tüp bebeğe
Hadi inşallah ilk inden bebegin tutunur sanaKızlar hadi dualarınızı bekliyorum bugün başladım tüp bebeğe
Dualarimiz seninle canım hayırlısıyla al kucağına bebislerini:) ayrıntıları yaz muhakkak tecrübelere ihtiyacim var :)Bende baslasaydim:)Kızlar hadi dualarınızı bekliyorum bugün başladım tüp bebeğe
Haydi hayirli olsun canimKızlar hadi dualarınızı bekliyorum bugün başladım tüp bebeğe
Hayırlı uğurlu olsun canmm banada az kaldı :)))) hocamız cok ıyıdır ınsallah hayırlısıyla alcaksın yavrunu kucagınaKızlar hadi dualarınızı bekliyorum bugün başladım tüp bebeğe
Canım benim aşılamamda adet olana kadar göğüslerim çok hassasti el degmiyordu renginde bile degisiklik olmustu. Yani onlara takılma belirtisiz geliyordur bebeklerin Insallah:)Sağol
sağol canım yaa. Belirtin yokmuydu yani. göğüslerim hassastı çok seviniyodum. Onlar inince moralim çok bozuldu. Gerçekten şu anda insanın morale ihtiyacı oluyormuş. Ne zor bir durum. Bu kadar uğraş sonuç olmasın. Allah kimseye bu duyguyu hissettirmesin normal diyosun yani
Canım sende mi bu ay yaptıracaksinHayırlı uğurlu olsun canmm banada az kaldı :)))) hocamız cok ıyıdır ınsallah hayırlısıyla alcaksın yavrunu kucagına
hayırlı olsun canım inş herşey istediğin gibi yolunda gider.Kızlar hadi dualarınızı bekliyorum bugün başladım tüp bebeğe
evet canımm hayırlısıyla ınsallahCanım sende mi bu ay yaptıracaksin
Hayırlı olsun canım inşallah cifter cifter gelirler :)evet canımm hayırlısıyla ınsallah
Amin inşAllah hayatımrabbim gönlüne göre versin canım inş güzel haberlerle gelirsin buraya
Allah razı olsun canımmm İnşaallah inşaallahhh... Allahım herkese nasıp etsınHayırlı olsun canım inşallah cifter cifter gelirler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?