Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

beli
belirtiye takılma canım benim ilk tup bebegimde ignelerden aldıgımız hormonlardan ilaclardan cok belirti yasadım gögusler ignelerden şisiyo ikincisi dondurulmusla oldugu için okadar rahattımki hiç bir belirti yoktu normaldim hiç takılma belirtiye test gununu bekle

Sağol
sağol canım yaa. Belirtin yokmuydu yani. göğüslerim hassastı çok seviniyodum. Onlar inince moralim çok bozuldu. Gerçekten şu anda insanın morale ihtiyacı oluyormuş. Ne zor bir durum. Bu kadar uğraş sonuç olmasın. Allah kimseye bu duyguyu hissettirmesin normal diyosun yani

B
belirtin yoktu yani sağol canım. Neden bilmem sanki olmuş gibi hissediyodum. Çok umutluydum. Böyle olunca tutmayan arkadaşları daha iyi anladım. Allah yardımcıları olsun. Kayası çiçeği ve senden bunları duymak biraz rahatlattı. Sağol canım

Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için indirekt coombs testi her ay yapılıyor diye okumuştum rh uyuşmazlığında istersen sende dr bir sor canım

Canım benim aşılamamda adet olana kadar göğüslerim çok hassasti el degmiyordu renginde bile degisiklik olmustu. Yani onlara takılma belirtisiz geliyordur bebeklerin Insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…