İnşAllah bitanemmmHayırlı olsun canım inşallah cifter cifter gelirler :)
Tamam Bitanemmm yazarımDualarimiz seninle canım hayırlısıyla al kucağına bebislerini:) ayrıntıları yaz muhakkak tecrübelere ihtiyacim var :)Bende baslasaydim:)
İnşAllah hayatımhayırlı olsun canım inş herşey istediğin gibi yolunda gider.
cnm hormon ilaclardan gogus şisiyor bend eolmadi beliti sonradan oldu test gunune yakin belki olur herkeste farkli reaksiyonlar gosteriyorSağol
sağol canım yaa. Belirtin yokmuydu yani. göğüslerim hassastı çok seviniyodum. Onlar inince moralim çok bozuldu. Gerçekten şu anda insanın morale ihtiyacı oluyormuş. Ne zor bir durum. Bu kadar uğraş sonuç olmasın. Allah kimseye bu duyguyu hissettirmesin normal diyosun yani
Sen raporlumu yaptiriyosun canim bide kaca mal olacak ben pazartesi gidince konuşacağımKızlar puregon iğne verdi doktor
Yok hayatım raporsuz , ilacı eşim aldı bilmiyorum fiyatını . Ama herkes başka iğneler kullanıyor acaba farkları ne merak ettim .Sen raporlumu yaptiriyosun canim bide kaca mal olacak ben pazartesi gidince konuşacağım
Hayırlısı olsun canım inşallah emeklerini boşa çıkartmaz AllahımMerhaba kızlar ben geldim . Benim embriyo lar dün çözüldü. Ve hepsi çözüldü 9 embriyo. . Yalnız 8 embriyo çıktı. Bilenler bilir düşmüştü embriyolar. Suan hepsi gelişimine devam ediyor yarın 5.gün olucak ve sabah 8:30 transfer edilecek sizlere cok ihtiyacım var özellikle dualariniza kızlar ..
Canım 2016 değil 2015 yapacaksın sen tahmini doğum tarihini yazmışsın sanırımgirdim gg ay yyyy olarak yaptim hata verip duruyor 08 06 2016 yaptm hata veriryoe deli etti beni
Tup bebeginde özel de raporlusu oluyor mu ? Sadece ignelerin mi oluyor yoksaSen raporlumu yaptiriyosun canim bide kaca mal olacak ben pazartesi gidince konuşacağım
Doktorla konuştuğunuz fiyati öğrenmek istedim fark oluyo dur mutlaka canimYok hayatım raporsuz , ilacı eşim aldı bilmiyorum fiyatını . Ama herkes başka iğneler kullanıyor acaba farkları ne merak ettim .
Raporlu oluyor ama her özelde geçmiyor canım ben medicana ınternational da yaptırıcam raporlu ilaçlarında %60 ını devlet karşılıyorTup bebeginde özel de raporlusu oluyor mu ? Sadece ignelerin mi oluyor yoksa
Bazı hastaneler yapıyo diye biliyorum ben baskent hastanesinde yaptiracagim hem igne hemde diğerlerinin fiyatları dusuyo 1000-2000 gibi bişey dusuyo musTup bebeginde özel de raporlusu oluyor mu ? Sadece ignelerin mi oluyor yoksa
Ücret kısmıyla ben ilgilenmiyorum hayatım ama bir arkadaşım başka bir merkezde ilaç hariç 5250 tl gibi bir rakama yaptırdı. İlaçlar tabi değişiyor benim iğnem puregon genelde ben başka ilaçlar duydum arkadaşlarımdan ben yine elden ayrıDoktorla konuştuğunuz fiyati öğrenmek istedim fark oluyo dur mutlaka canim
Teşekkür ederim canim hakkimizda hayirlisi insallah bu ay bizim ayimiz olur ve bebislerimiz sıkı sıkı tutunur bizeÜcret kısmıyla ben ilgilenmiyorum hayatım ama bir arkadaşım başka bir merkezde ilaç hariç 5250 tl gibi bir rakama yaptırdı. İlaçlar tabi değişiyor benim iğnem puregon genelde ben başka ilaçlar duydum arkadaşlarımdan ben yine elden ayrı
Canım bize 4600 dediler sanırım ilaçlar hariçDoktorla konuştuğunuz fiyati öğrenmek istedim fark oluyo dur mutlaka canim
Bide şunu söyliyim hayatım beni tartıda tarttılar ona göre iğne dozu verdiler belki sizede öyle yaparlar :)Teşekkür ederim canim hakkimizda hayirlisi insallah bu ay bizim ayimiz olur ve bebislerimiz sıkı sıkı tutunur bize
teşekkür ederim canim bizde gidince konusacagizCanım bize 4600 dediler sanırım ilaçlar hariç
Raporlu olunca ilaçlar hariç ne kadar oluyor canım bide rapor şartları nedirRaporlu oluyor ama her özelde geçmiyor canım ben medicana ınternational da yaptırıcam raporlu ilaçlarında %60 ını devlet karşılıyor
Sende mi bu ay yaptiriyorsun canımteşekkür ederim canim bizde gidince konusacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?