Canım tüp bebek için rapor alınca hastanede de kullanıyor ama her özelde geçmiyor.Hastane masraflarının bir kısmını devlet karşılıyor o zaman mesela benim gittiğim hastane 5300 tl raporsuz 2700 raporlu fiyatı ilaçlarında ilk denemede %60ını karşılıyor 2.denemede %70 ini 3.denemede %80ini karşılıyor her rapor ile 1 deneme hakkın var eğer 1.de tutmazsa tekrar rapor çıkartmak gerekiyorTup bebeginde özel de raporlusu oluyor mu ? Sadece ignelerin mi oluyor yoksa
Raporlu olunca ilaçlar hariç ne kadar oluyor canım bide rapor şartları nedir
Yok Allaha sukur canm ins bisey olmaz sancum var birazAyyyy canım allah korusun inşallah birseyin yoktur. Herhangi bir kanaman felan var mi
Cok tesekkur ederim canım bilgilendirme için ama rapor çıkartmaya çalışırsam hem is açısından sıkıntı yasarim sanki. Ve aksar adetimin 5. Günü bugün diger aya yetismez rapor işiBunları üniversite hastanesinden yaptırman gerekiyor canım
IVF Tüp Bebek + Aşılama (İnseminasyon raporu için gerekli belgeler ) Tedaviye başlamadan 15 gün önce getirilecek ve evrakların fotokopisi çektirilecek.
Açıklanamayan inf olgularında 3 yıllık evli olma şartı (tüp bebekte )Diğer tanılarda yok
1-Üroloji -Androloji değerlendirme yazısı (Son 6 ay içinde )
2-Hastanın eşine ait sipermiogram yazısı (Son 6 ay içinde )
3-Dahiliye konsültasyon sistemik açıdan (Son 6 ay içinde )
4-Psikiyatri konsültasyon (son 6 ay) 1numaralı poliklinikten istek yazısını alınız
5-Hastaya (kadına) ait 3. gün hormon tahlili (son 6 ay içinde ) 1.numaralı poliklinikten
6-HSG rahim filmi raporu (süresi önemli değil)
7-3 kez aşılama yapıldığına dair yazı (erkek faktörü yoksa)
8-Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Her ikisi için 2 şer tane - son 6 ay içinde)
9-Sigorta hizmet dökümü SSK-Emekli Sandığı -Bağkur (Çalışan ise enaz 5 yıllık , eşinden yararlanıyor ise 900 gün ve üzeri 2 adet internetten olabilir .Aktif olarak çalışıyor olacak)
10-2 adet vesikalık resim (Hastaya ait)
İnş son olur canımAmin insallah canim cok korkuyorum ilk defa yaptiracagim tup bebegi
Canım inş herşey yolunda gider ve sımsıkı tutunurlar sana inş. Dualarımız seninleMerhaba kızlar ben geldim . Benim embriyo lar dün çözüldü. Ve hepsi çözüldü 9 embriyo. . Yalnız 8 embriyo çıktı. Bilenler bilir düşmüştü embriyolar. Suan hepsi gelişimine devam ediyor yarın 5.gün olucak ve sabah 8:30 transfer edilecek sizlere cok ihtiyacım var özellikle dualariniza kızlar ..
08-06-2016 aralarında - işareti olacak canımgirdim gg ay yyyy olarak yaptim hata verip duruyor 08 06 2016 yaptm hata veriryoe deli etti beni
Canım çatlatma iğnesi yada önceki iğnelerin etkisi olup onlar geçebiliyor sanırım ben de şişkinlik gaz göğüs şişliği hassasiyeti hiç olmadı ama hamileyim halen de yok. Endişe etme yani onlar bir gösterge değil. İnş bebişin seninledir kendini de onu da üzme annesiKızlar ne olur yardım edin.bebişleri tutınanlarrrr... düne kadar karnım şişti kasık ağrım vardı, göğüslerim şişti. Bu gün uyandım göğüslerim bomboş bastırıyorum acımıyor bile. Kasık ağrım hiç yok. Şişliğim de indi, gaz falan yok. Ne olur sizde devam etmişmiydi yardım edin. Bugün transferin 6. Günü. Göğsünde hassasiyet olmayan var mı, belirtileriniz neler, boralim bozuldu
Hadi hayırlı olsun canım inş bu sefer bebişlerin seninle olacakKızlar hadi dualarınızı bekliyorum bugün başladım tüp bebeğe
İnşAllah hayatım benim iğnem sizinkinden farklı neden sence ? Puregon benimHadi hayırlı olsun canım inş bu sefer bebişlerin seninle olacak
Canım ona doktorlar hastaya göre yumurtalıklara vs göre karar veriyor endişe etme. Herkesin ilacı kendine uygundur. Stres yok pozitif umutlu olmak var ilk günden son güne kadar anlaştık mı canımİnşAllah hayatım benim iğnem sizinkinden farklı neden sence ? Puregon benim
Tamam hayatım stres yokCanım ona doktorlar hastaya göre yumurtalıklara vs göre karar veriyor endişe etme. Herkesin ilacı kendine uygundur. Stres yok pozitif umutlu olmak var ilk günden son güne kadar anlaştık mı canım(stres yumurta gelişimini olumsuz etkileyebilir diyorlar doktorlar)
İkitane bebislerim benimle cok sukur tam 7 haftalik Allahm darisi hepinize arkadaslar
İnşallah güzel haberlerlerin olsunKızlar hadi dualarınızı bekliyorum bugün başladım tüp bebeğe
İnşAllah hayatım artık olsun yaİnşallah güzel haberlerlerin olsun
İnşallah canım inşallah...Canım benim aşılamamda adet olana kadar göğüslerim çok hassasti el degmiyordu renginde bile degisiklik olmustu. Yani onlara takılma belirtisiz geliyordur bebeklerin Insallah:)
Sağol tatlım inşallah dediğin gibi olurcnm hormon ilaclardan gogus şisiyor bend eolmadi beliti sonradan oldu test gunune yakin belki olur herkeste farkli reaksiyonlar gosteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?