Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızlar son bir yıldır okadar çok iğne ilaç hormon aldım ki artık vücuduma acıyorum . Biran önce bitse şu işkence. Aşılamalar yumurta takipleri herşey çok yordu beni . Bide şunu söyliyim eşimin sperm morfolojisi 5/100 çıktı . Bugün doktor dediki Türkiye'de 8 /100 doğal yoldan hamile kalmak İçin ortalama kabul ediliyormuş dünyada 14/100 kabul ediliyormuş. Bu bilgiyide sizinle paylaşmak istedim .

Tup bebeginde özel de raporlusu oluyor mu ? Sadece ignelerin mi oluyor yoksa
Canım tüp bebek için rapor alınca hastanede de kullanıyor ama her özelde geçmiyor.Hastane masraflarının bir kısmını devlet karşılıyor o zaman mesela benim gittiğim hastane 5300 tl raporsuz 2700 raporlu fiyatı ilaçlarında ilk denemede %60ını karşılıyor 2.denemede %70 ini 3.denemede %80ini karşılıyor her rapor ile 1 deneme hakkın var eğer 1.de tutmazsa tekrar rapor çıkartmak gerekiyor

Raporlu olunca ilaçlar hariç ne kadar oluyor canım bide rapor şartları nedir

Bunları üniversite hastanesinden yaptırman gerekiyor canım

IVF Tüp Bebek + Aşılama (İnseminasyon raporu için gerekli belgeler ) Tedaviye başlamadan 15 gün önce getirilecek ve evrakların fotokopisi çektirilecek.

Açıklanamayan inf olgularında 3 yıllık evli olma şartı (tüp bebekte )Diğer tanılarda yok

1-Üroloji -Androloji değerlendirme yazısı (Son 6 ay içinde )
2-Hastanın eşine ait sipermiogram yazısı (Son 6 ay içinde )
3-Dahiliye konsültasyon sistemik açıdan (Son 6 ay içinde )
4-Psikiyatri konsültasyon (son 6 ay) 1numaralı poliklinikten istek yazısını alınız
5-Hastaya (kadına) ait 3. gün hormon tahlili (son 6 ay içinde ) 1.numaralı poliklinikten
6-HSG rahim filmi raporu (süresi önemli değil)
7-3 kez aşılama yapıldığına dair yazı (erkek faktörü yoksa)
8-Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Her ikisi için 2 şer tane - son 6 ay içinde)
9-Sigorta hizmet dökümü SSK-Emekli Sandığı -Bağkur (Çalışan ise enaz 5 yıllık , eşinden yararlanıyor ise 900 gün ve üzeri 2 adet internetten olabilir .Aktif olarak çalışıyor olacak)
10-2 adet vesikalık resim (Hastaya ait)

Cok tesekkur ederim canım bilgilendirme için ama rapor çıkartmaya çalışırsam hem is açısından sıkıntı yasarim sanki. Ve aksar adetimin 5. Günü bugün diger aya yetismez rapor işi

Canım inş herşey yolunda gider ve sımsıkı tutunurlar sana inş. Dualarımız seninle

Canım çatlatma iğnesi yada önceki iğnelerin etkisi olup onlar geçebiliyor sanırım ben de şişkinlik gaz göğüs şişliği hassasiyeti hiç olmadı ama hamileyim halen de yok. Endişe etme yani onlar bir gösterge değil. İnş bebişin seninledir kendini de onu da üzme annesi

İnşAllah hayatım benim iğnem sizinkinden farklı neden sence ? Puregon benim
Canım ona doktorlar hastaya göre yumurtalıklara vs göre karar veriyor endişe etme. Herkesin ilacı kendine uygundur. Stres yok pozitif umutlu olmak var ilk günden son güne kadar anlaştık mı canım (stres yumurta gelişimini olumsuz etkileyebilir diyorlar doktorlar)

Tamam hayatım stres yoksen bu işi başaran bir kız olarak sen ne dersen o !

Kızlar genetik test ne oluyor herkes yaptirmali mi siz yaptırdınız mi konulardan birinde okudum genetik kan verdik diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…