Ayyy çok sevindim. Belirtisizde oluyodur inşallah. Zaten dayanamayıp pazartesin 9. Gün kan testi yaptırıcam. Ne stresmiş bu böyle. Sixin güzel haberleriniz bize umut oluyo. Bu topikte kalın. Başka topiğe gidip bizi bırakmayın tatlımmmmCanım çatlatma iğnesi yada önceki iğnelerin etkisi olup onlar geçebiliyor sanırım ben de şişkinlik gaz göğüs şişliği hassasiyeti hiç olmadı ama hamileyim halen de yok. Endişe etme yani onlar bir gösterge değil. İnş bebişin seninledir kendini de onu da üzme annesi
Tamam hayatım stres yoksen bu işi başaran bir kız olarak sen ne dersen o !
Ayy ne güzel süper canım. Çok sevindim 2 kese var dimi? Kalp atışlarını duydun mu canım? Alttan mı baktı üstten mi? Bhcg baktı mı tekrar? İnş sağlıkla kucağına alırsın bebişleriniİkitane bebislerim benimle cok sukur tam 7 haftalik Allahm darisi hepinize arkadaslar
Olur canım benimAyyy çok sevindim. Belirtisizde oluyodur inşallah. Zaten dayanamayıp pazartesin 9. Gün kan testi yaptırıcam. Ne stresmiş bu böyle. Sixin güzel haberleriniz bize umut oluyo. Bu topikte kalın. Başka topiğe gidip bizi bırakmayın tatlımmmm
Hayirlisi olsun ! Ne kadarlik igne verdi ?Kızlar hadi dualarınızı bekliyorum bugün başladım tüp bebeğe
Kac tane olucaksin canim ? Dozu yuksek mi ?Kızlar puregon iğne verdi doktor
Çarşambaya kadar olucam doktor karar verecek sonrasını , doz 200Kac tane olucaksin canim ? Dozu yuksek mi ?
Aciyo mu igne?Çarşambaya kadar olucam doktor karar verecek sonrasını , doz 200
Yok hayatım göbekten zatenAciyo mu igne?
Iste gobekten oldugu icin aciyo mu dedim ne biliyim ben korkuyorum ya korkunun ecele faydasi yokYok hayatım göbekten zaten
Canım ne atlaymışsın böyle....stres yaşamışsın baya geçmiş olsun. 2. Çocuğun olduğu için iğne oldun dimi, nazar değmesin. Hep stres allahım sağlıkla kucağına aldırsın, bir hafta yat boş ver bebişinden önemli değil yaKızlar indirekt coombs testim negatif çıktı iyi yani bizim için. Ama dr yine de kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırdı. G gzdedz Bhcg baktı dr. 1825 çıktı 16. Günümde. En son 12. Günümde (test günümdü) başka hastanede 250 çıkmıştı. Üstten usg yaptı. Bir minik kese var gibi ama net göremiyorum emin değilim daha erken zaten dedi. Tüp bebek merkezi kese için 15inde prş günü gel demişti zaten. Şimdilik iyiyim başka leke gelmedi zaten. Ağrımda 1-2 saat önce durdu şükür. İnş tekrarlamaz bu durum bir daha. Gittiğim dr 1 hafta istirahat raporu verdi haftaya işe gitme dedi. Şart mı dedim ben istirahat öneriyorum dedi ben de eyvallah dedim 1 hafta iş yok evdeyim yaniinş isteyen herkes hamiş kalır hamişler de bebişlerini sağlıkla kucağına alır pek bi nazlı olacak minişler kızlar. Hamiş olmakla bitmiyor yani nazları. Neyse hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi hiçççç önemli değil
Bende puregonla basladim canmİnşAllah hayatım benim iğnem sizinkinden farklı neden sence ? Puregon benim
Canim korkma inan bende igne stresi yaptim ama kendim vurmaya basladim esim annem cok sasirdi halime inan evlat icin her aci tatli geliyoIste gobekten oldugu icin aciyo mu dedim ne biliyim ben korkuyorum ya korkunun ecele faydasi yok
Faydasi olsun da acisa da yapicam yani yeter ki olsunCanim korkma inan bende igne stresi yaptim ama kendim vurmaya basladim esim annem cok sasirdi halime inan evlat icin her aci tatli geliyo
Aaaa kendim gibi birini buldum . Doz 200 hayatım benimBende puregonla basladim canm
gozun aydin canim insalh bu sürec hepimiz icin ve bebislerimiznicin saglikli gecerKızlar indirekt coombs testim negatif çıktı iyi yani bizim için. Ama dr yine de kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırdı. G gzdedz Bhcg baktı dr. 1825 çıktı 16. Günümde. En son 12. Günümde (test günümdü) başka hastanede 250 çıkmıştı. Üstten usg yaptı. Bir minik kese var gibi ama net göremiyorum emin değilim daha erken zaten dedi. Tüp bebek merkezi kese için 15inde prş günü gel demişti zaten. Şimdilik iyiyim başka leke gelmedi zaten. Ağrımda 1-2 saat önce durdu şükür. İnş tekrarlamaz bu durum bir daha. Gittiğim dr 1 hafta istirahat raporu verdi haftaya işe gitme dedi. Şart mı dedim ben istirahat öneriyorum dedi ben de eyvallah dedim 1 hafta iş yok evdeyim yaniinş isteyen herkes hamiş kalır hamişler de bebişlerini sağlıkla kucağına alır pek bi nazlı olacak minişler kızlar. Hamiş olmakla bitmiyor yani nazları. Neyse hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi hiçççç önemli değil
Yok yetişmez canım bir dahaki aya benim bütün evraklarım hazır kasımda yapıcaz inşallah sadece çapaya evrakları götürüp raporun hazırlanması kaldı o kadarCok tesekkur ederim canım bilgilendirme için ama rapor çıkartmaya çalışırsam hem is açısından sıkıntı yasarim sanki. Ve aksar adetimin 5. Günü bugün diger aya yetismez rapor işi
Valla aynen bende dedim zamannda 23 yumrtam heba oldu falan diye ama sperm sayisi ortada kendi adma malzeme bu napalim dedim evet bahcecide yani bi gorus drunla yani koymak istemiyolar riskli gebelik falan diye ama sen iste canmEvet ayni durumdayiz canim...vala sayi dusunce moralim bozuldu 4 tane belki kimine gore cok iidir ama o kadar acemiyimki ne olcani bilmiorum...25 yasindayim sende bahcecideydin dimi acaba iki tane istesem verirler mi
Çok saol canım benim.Canım ne atlaymışsın böyle....stres yaşamışsın baya geçmiş olsun. 2. Çocuğun olduğu için iğne oldun dimi, nazar değmesin. Hep stres allahım sağlıkla kucağına aldırsın, bir hafta yat boş ver bebişinden önemli değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?