Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Hayrlisiyla sıkı sıkı tutunsunlar insallah

Iste gobekten oldugu icin aciyo mu dedim ne biliyim ben korkuyorum ya korkunun ecele faydasi yok
Hayatım kendimize vuruyoruz ya risksiz bölge göbek . Kol bacak damara denk gelir diye göbekten tercih ediliyor sonuçta sağlıkçı değiliz . Bana eşim yapıyor zaten

Kac gunlukken donduruldular canm benim 3 gunlukken donduruldu 5.gune gelenlerden secildi ve 5.gunkalanlar tekrr donduruldu yani zaten 5.gunlerinde dondurulmussa bekletilmiyo cozuluk saglamsa hemen transfer ediyolar
5 gunluk donduruldular canim 4 tane 1 .kalite dediler...kalanlarda devam ediyomus gelisime karar vericekler yarin onlara

Ayy ne güzel süper canım. Çok sevindim 2 kese var dimi? Kalp atışlarını duydun mu canım? Alttan mı baktı üstten mi? Bhcg baktı mı tekrar? İnş sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini
Alttan bakti malesef 12 .haftaya kadar alttan bakiyomus hcg bakmadi evet canm kalp atisini duydumm sanki bitanesi daha guclu hizli atiyo gibi geldi bana 3 hafta sonra tekrr gdicem ve o zamana kadar progestan igneye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…