Saol canım. Senin de takvimin hayırlı olsun. Bebeğin haftası hesaplanırken son adet tarihini kabul etti dimi doktorun?gozun aydin canim insalh bu sürec hepimiz icin ve bebislerimiznicin saglikli gecer
Hayrlisiyla sıkı sıkı tutunsunlar insallahMerhaba kızlar ben geldim . Benim embriyo lar dün çözüldü. Ve hepsi çözüldü 9 embriyo. . Yalnız 8 embriyo çıktı. Bilenler bilir düşmüştü embriyolar. Suan hepsi gelişimine devam ediyor yarın 5.gün olucak ve sabah 8:30 transfer edilecek sizlere cok ihtiyacım var özellikle dualariniza kızlar ..
Kac gunlukken donduruldular canm benim 3 gunlukken donduruldu 5.gune gelenlerden secildi ve 5.gunkalanlar tekrr donduruldu yani zaten 5.gunlerinde dondurulmussa bekletilmiyo cozuluk saglamsa hemen transfer ediyolarCnm beninkilerde donduruldu...cozulunce yine 5 gun bekliyolar mi
evet son adet tarihini kabul ediyomuş senin 7 haftalik sanirim benim 5 haftalikSaol canım. Senin de takvimin hayırlı olsun. Bebeğin haftası hesaplanırken son adet tarihini kabul etti dimi doktorun?
İkiz olmasına çok sevindim canım gözün aydın darısı bizim başımızaİkitane bebislerim benimle cok sukur tam 7 haftalik Allahm darisi hepinize arkadaslar
Hadi bakalım takvimin hayırlı olsun darısı tüm isteyenlere bekleyenlereeee...evet son adet tarihini kabul ediyomuş senin 7 haftalik sanirim benim 5 haftalik
Yok canım benim senden 4 gün geride. Benim bugün 4+6 canım. Pazar günü 6. Haftaya başlıycaz dahaevet son adet tarihini kabul ediyomuş senin 7 haftalik sanirim benim 5 haftalik
Hayatım kendimize vuruyoruz ya risksiz bölge göbek . Kol bacak damara denk gelir diye göbekten tercih ediliyor sonuçta sağlıkçı değiliz . Bana eşim yapıyor zatenIste gobekten oldugu icin aciyo mu dedim ne biliyim ben korkuyorum ya korkunun ecele faydasi yok
5 gunluk donduruldular canim 4 tane 1 .kalite dediler...kalanlarda devam ediyomus gelisime karar vericekler yarin onlaraKac gunlukken donduruldular canm benim 3 gunlukken donduruldu 5.gune gelenlerden secildi ve 5.gunkalanlar tekrr donduruldu yani zaten 5.gunlerinde dondurulmussa bekletilmiyo cozuluk saglamsa hemen transfer ediyolar
Bende 175 basladim sonra bi tane ek daha igne verdi puregonu 150 yaptim 8 gunde bitti igne olayimAaaa kendim gibi birini buldum . Doz 200 hayatım benim
Alttan bakti malesef 12 .haftaya kadar alttan bakiyomus hcg bakmadi evet canm kalp atisini duydumm sanki bitanesi daha guclu hizli atiyo gibi geldi bana 3 hafta sonra tekrr gdicem ve o zamana kadar progestan igneye devamAyy ne güzel süper canım. Çok sevindim 2 kese var dimi? Kalp atışlarını duydun mu canım? Alttan mı baktı üstten mi? Bhcg baktı mı tekrar? İnş sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini
Aaa ne güzel kısa sürede bitmiş peki şimdi yumurta toplaman ne gün ?Bende 175 basladim sonra bi tane ek daha igne verdi puregonu 150 yaptim 8 gunde bitti igne olayim
Hic 6.gun dondurulmus yada 6.gun transferi duymamistim ama onlar en iyisini bilirler hayrlisi olsn canim5 gunluk donduruldular canim 4 tane 1 .kalite dediler...kalanlarda devam ediyomus gelisime karar vericekler yarin onlara
20 agustos tu benim Satim bana da 7haftalik dedi tatlimevet son adet tarihini kabul ediyomuş senin 7 haftalik sanirim benim 5 haftalik
Canım seni takip ediom ben:)) Senin ikiz annesi olup olmadığın belli oldumu:)Yok canım benim senden 4 gün geride. Benim bugün 4+6 canım. Pazar günü 6. Haftaya başlıycaz daha
Amin canimm sagolasinİkiz olmasına çok sevindim canım gözün aydın darısı bizim başımıza
HAYIRLI UGURLU OLSUN CNMM COK SEVINDIMMMKizlarr bugun kan testi verdim sonuc 206 cikti pozitif ciktiyuppii
Sagol cnm ya rabbim saglikli kucagimiza almayi nasip etsin insallah darisi tum isteyenlerin basinaHAYIRLI UGURLU OLSUN CNMM COK SEVINDIMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?