- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
Amiiiiinnn... canm ınsallah ınsaallahhSagol cnm ya rabbim saglikli kucagimiza almayi nasip etsin insallah darisi tum isteyenlerin basina
Yok tatlım daha belli değil. Prş günü ilk kontrolüm var belki o zaman belli olur. Hayırlısıysa inş ikiz olurCanım seni takip ediom ben:)) Senin ikiz annesi olup olmadığın belli oldumu:)
Tebrikler tatlımmmm. Hadi hayırlı olsun kaçıncı günündü? Kaç embriyo verilmişti?Kizlarr bugun kan testi verdim sonuc 206 cikti pozitif ciktiyuppii
Ayyy masallah canim darisi bana olsun insallahİkitane bebislerim benimle cok sukur tam 7 haftalik Allahm darisi hepinize arkadaslar
Gozun aydin tatliimmKizlarr bugun kan testi verdim sonuc 206 cikti pozitif ciktiyuppii
Amin canim cumlemize
İnsallah canim insallh cumlemizeAyyy masallah canim darisi bana olsun insallah
Hayırlı olsun canım:))Kizlarr bugun kan testi verdim sonuc 206 cikti pozitif ciktiyuppii
ahh ahhhh inşaallahhh...Kizlar listeyi duzenledim masallah ne hamilelerimiz çoğalıyor darisi bebis bekleyenlere olsun
Bende bekliyorum bendeahh ahhhh inşaallahhh...MK128 ile o listeye gırmeeyı dört gözle bekliyoruz.
Aynen aynen listenin yüz karası ben artık girmeliyim o listeyi arkamdanda hemenahh ahhhh inşaallahhh...MK128 ile o listeye gırmeeyı dört gözle bekliyoruz.
estağfurullah canmm yuz karası ne demek.. vaktı gelmemıstı sadece ama sımdı Allahın ıznıyle geldı..Aynen aynen listenin yüz karası ben artık girmeliyim o listeyi arkamdanda hemenCennetul Mualla
İnşAllah hayatım senin vesilen ile kucağım dolacak hemen ardımdan da senin :)estağfurullah canmm yuz karası ne demek.. vaktı gelmemıstı sadece ama sımdı Allahın ıznıyle geldı..
ah canmm inşallah inşallah inşallah canı gönülden inşallah ... Allahım yeterkı OL desin... kün fe yekünn kün fe yekünnnİnşAllah hayatım senin vesilen ile kucağım dolacak hemen ardımdan da senin :)
Evet artık bende varim unutmayin beni bu ifadeleri yapaiyorum daha ya. :))Hemen girerim araya
ayyyy ınsaallah ya :)Teşekkür ederim arkadaslar bu kez sizler sayesinde daha güçlü hissediyorum. Sabah kuzumu alıp gelicem benide listeye ekleyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?