- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
gözün aydin cnm cok iyi darisi diger arkadaslara cnmKizlarr bugun kan testi verdim sonuc 206 cikti pozitif ciktiyuppii
9. Gunum 5. Gunluk embriyo tek embriyoduTebrikler tatlımmmm. Hadi hayırlı olsun kaçıncı günündü? Kaç embriyo verilmişti?
Amin canim insallah darisi tum isteyenlerin basina rabbim bumubarek gecede herkese nasip etsingözün aydin cnm cok iyi darisi diger arkadaslara cnm
AMİİİİNNNNNNN İNŞAALLAHAmin canim insallah darisi tum isteyenlerin basina rabbim bumubarek gecede herkese nasip etsin
Ben de ya o listede olmak istiyorummmmestağfurullah canmm yuz karası ne demek.. vaktı gelmemıstı sadece ama sımdı Allahın ıznıyle geldı..
Hepimiz olcaz Allahın ıznıyle... zaman gecmıyor valla bekliyoruz öyleBen de ya o listede olmak istiyorummmm
hic sorma canim ya bu nedirboyle zaman gecmiyorHepimiz olcaz Allahın ıznıyle... zaman gecmıyor valla bekliyoruz öyle
Ben de istiyommm :)Kizlar listeyi duzenledim masallah ne hamilelerimiz çoğalıyor darisi bebis bekleyenlere olsun
aynennn bu süreçten önce zaman hızlı gecıyo dıyodumm sımdı hıc mumkun degıl gecmıyorHihic sorma canim ya bu nedirboyle zaman gecmiyor
Evet ben 1 ekimde adet oldum simdi bu ay duzenli adet olayim diye bi ilac kullaniyorum allahim ic ic bitmiyo gibi geliyo neyse 10 gun gectiaynennn bu süreçten önce zaman hızlı gecıyo dıyodumm sımdı hıc mumkun degıl gecmıyoriçim şişti ya
Pardon 30 eylulEvet ben 1 ekimde adet oldum simdi bu ay duzenli adet olayim diye bi ilac kullaniyorum allahim ic ic bitmiyo gibi geliyo neyse 10 gun gecti
bende 25 eylülde adet olmuştum smdı ekımdekını bekliyorum her ay duzenlıdır normalde ama bu ay stresten nolur bılmıyormEvet ben 1 ekimde adet oldum simdi bu ay duzenli adet olayim diye bi ilac kullaniyorum allahim ic ic bitmiyo gibi geliyo neyse 10 gun gecti
Canim bizim ayni zamanlara denk gelicek :)bende 25 eylülde adet olmuştum smdı ekımdekını bekliyorum her ay duzenlıdır normalde ama bu ay stresten nolur bılmıyorm
Insallah cnm guzel sonuc aliriz insallahhhhCanim bizim ayni zamanlara denk gelicek :)
Yumurtam tolandi canim embriyolarim bugun donduruldu ...adet olmayi bekliyorum transfer icinAaa ne güzel kısa sürede bitmiş peki şimdi yumurta toplaman ne gün ?
Bende bende ...tranfer gunum belli degilahh ahhhh inşaallahhh... @MK128 ile o listeye gırmeeyı dört gözle bekliyoruz.
Ayy tek olanlara umut oldun mas canim ya darisi biz bekleyenlere9. Gunum 5. Gunluk embriyo tek embriyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?