Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızlar yaa bugün transferimin 8.günü sol kasığımda bi ağrı var .sinirlerimi çok bozdu.umarım hayal kırıklığı yaşamam.dua edin

Kızlar birşey sorucam örneğin gonal-f 450 kullanıyorum dr 200 doz vurulmamı söyledi 200+200 iki gün vuruluyoruz 50 kalıyor yoksa 450 demek yoksa mesela ağrı kesiciler falan gibi 500mg 1000mg türünden mi

Arkadaslar ignelere cevap vermeyen oluyor mu ? Bu igneleri kac gun kullaniyoruz? Sanirim 3. Gun baslaniyor 5 gun mu igne oluyoruz?
Canım iğnelere genelde 2. Gün başlanıyor yada bazen de 3. Gün. Ama 2. Gün başlamak daha iyi olabilir (gerçi ben haftasonuna denk gelince 3. Gün başlamıştım) iğneler kişiden kişiye değişiyor ama genelde 8-10 gün civarı sürüyor

Kızlar yaa bugün transferimin 8.günü sol kasığımda bi ağrı var .sinirlerimi çok bozdu.umarım hayal kırıklığı yaşamam.dua edin
Benim de transferin 8. Günü orta şiddette bacağıma dzime hatta ayağıma kadar bacağımın hepsine vuran sol kasık ağrım olmuştu. Benim sonuç pozitif biliyorsun bu bir gösterge değil tabiki ama korkulacak bişey de değil. İnş tutunma belirtisidir güzel düşün bol dua et güzel olsun canım

Kızlar birşey sorucam örneğin gonal-f 450 kullanıyorum dr 200 doz vurulmamı söyledi 200+200 iki gün vuruluyoruz 50 kalıyor yoksa 450 demek yoksa mesela ağrı kesiciler falan gibi 500mg 1000mg türünden mi
Bildiğim kadarıyla 200 + 200 = 400 vurulunca 50 kalıyor içinde hatta 50den fazla. İçinde yazandan azcık daha fazla konuluyormuş canım. 450 içerdiği ilaç miktarı yani. 450 yazanda 450 ıu 900 yazanda 900 ıu kadar ilaç var yani. Onlarda birim mg değil de ıu diye geçiyor (international ünite) o da bir birim çeşidi

50 den fazla artar ama ilacı atma ilaçlar pahalı ben onu hesaplardım ikinciyle tamamlardım

Yüreğime su serptiniz kızlar.inşallah bende sizin gibi mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…