Yok canım iğnen bitince 2 gün sonra gidicen ya diğer dozu yazıcak kalan 50 cc yi diğer yeni dozu tamamlayıp çekicen. Yine dolaba koy onuKızlar birşey sorucam örneğin gonal-f 450 kullanıyorum dr 200 doz vurulmamı söyledi 200+200 iki gün vuruluyoruz 50 kalıyor yoksa 450 demek yoksa mesela ağrı kesiciler falan gibi 500mg 1000mg türünden mi
Evet insallah bi aksilik cikmazsa esimin sonuclari biraz düzelince doktor hemen tup bebek dedi canimSende mi bu ay yaptiriyorsun canım
Ne guzel keske benimde.zamanim olsada uyusam bol bolgünaydınnn hepinizeeeekızlar ben günde neredeyse 12 saat uyuyorum normal mi bu?
ay canım ne zamanı 5 te işten geliyorum hemen bişeyler hazırlayıp yeyip yatıyorum sabah 6 da kalkıyorum tekrar işe gidiyorumNe guzel keske benimde.zamanim olsada uyusam bol bol
Arkadaslar cogumuz calisiyor muyuz?
Canım hadi bize güzel haberler ver. Kaçıcı günündü. Kaçta çıkıcak sonucunGünaydın kizlarrr. Şuan hastanese kan verdim ve sonucu bekliyorum insallah pozitif çıkar insallah olumsuz birsey cikipda moralim bozulmaz kizlar benim için cok dua edin lütfen
Calisirken bu islerle ugrasmak gercekten zor , insan konsantre olamiyor cunku kafa hep orda !Çalışıyorum ve zaman geçmek bilmiyor :)
O zaman bravo ben isten gelip evin isi yemegi camasiri derken vakit bulamiyorum kii ortlama 6 saat uyuyabliyorumay canım ne zamanı 5 te işten geliyorum hemen bişeyler hazırlayıp yeyip yatıyorum sabah 6 da kalkıyorum tekrar işe gidiyorum
Kesinlikle zaten şu 12 günlük süreci zor geçiriyoruz birde iş güç olunca zaman hiç geçmek bilmiyorCalisirken bu islerle ugrasmak gercekten zor , insan konsantre olamiyor cunku kafa hep orda !
Ve izin olayiCalisirken bu islerle ugrasmak gercekten zor , insan konsantre olamiyor cunku kafa hep orda !
Ben de ilk hamileliğimde 2.-3. Ayımdan itibaren aynen öyleydim canım normal yani. Yine de kan değerlerine baktır istersen anemi demir eksikliği guatr var mı diye doktoruna danışıp. Ama gebelikte hormonlardan geneldegünaydınnn hepinizeeeekızlar ben günde neredeyse 12 saat uyuyorum normal mi bu?
Kocaman kocaman bol bol olsunlar inşallaaahhhhhKızlar bugün ikinci puregon iğnemi vurdu eşim büyük çabalar sonucubüyüsün yumuşlar!
Tatlım sen de yapabilirsin aslında o iğneyi. Hazır kalemi var mı?Kızlar bugün ikinci puregon iğnemi vurdu eşim büyük çabalar sonucubüyüsün yumuşlar!
Test günündü dimi canım? Pozitif çıkarsa müjdemi isterimGünaydın kizlarrr. Şuan hastanese kan verdim ve sonucu bekliyorum insallah pozitif çıkar insallah olumsuz birsey cikipda moralim bozulmaz kizlar benim için cok dua edin lütfen
Hangi ilde çalışıyosun canım? Hastane mi sağlık ocağı mı?Ne guzel keske benimde.zamanim olsada uyusam bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?