Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızlar birşey sorucam örneğin gonal-f 450 kullanıyorum dr 200 doz vurulmamı söyledi 200+200 iki gün vuruluyoruz 50 kalıyor yoksa 450 demek yoksa mesela ağrı kesiciler falan gibi 500mg 1000mg türünden mi
Yok canım iğnen bitince 2 gün sonra gidicen ya diğer dozu yazıcak kalan 50 cc yi diğer yeni dozu tamamlayıp çekicen. Yine dolaba koy onu

Merhaba Kızlar yeni üyeyim ve aylardır okuyorum sizlerin yazdıklarınızı ve her yazılan da kendimi buluyorum
Öncelikle Rabbim isteyen herkese evlat nasip eder inşallah
Bu zorlu süreç benim içinde bitti çok şükür pazartesi günü sonucumu almaya gideceğim

Günaydın kizlarrr. Şuan hastanese kan verdim ve sonucu bekliyorum insallah pozitif çıkar insallah olumsuz birsey cikipda moralim bozulmaz kizlar benim için cok dua edin lütfen
Canım hadi bize güzel haberler ver. Kaçıcı günündü. Kaçta çıkıcak sonucun

günaydınnn hepinizeeee kızlar ben günde neredeyse 12 saat uyuyorum normal mi bu?
Ben de ilk hamileliğimde 2.-3. Ayımdan itibaren aynen öyleydim canım normal yani. Yine de kan değerlerine baktır istersen anemi demir eksikliği guatr var mı diye doktoruna danışıp. Ama gebelikte hormonlardan genelde

Günaydın kizlarrr. Şuan hastanese kan verdim ve sonucu bekliyorum insallah pozitif çıkar insallah olumsuz birsey cikipda moralim bozulmaz kizlar benim için cok dua edin lütfen
Test günündü dimi canım? Pozitif çıkarsa müjdemi isterim inş pozitif çıkar canım dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…