Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

ay canım ne zamanı 5 te işten geliyorum hemen bişeyler hazırlayıp yeyip yatıyorum sabah 6 da kalkıyorum tekrar işe gidiyorum
Ben de ilk hamileliğimde çalışıyordum yine. Akşam 7de sızar yatardım sabah 7ye kadar

Test günündü dimi canım? Pozitif çıkarsa müjdemi isterim inş pozitif çıkar canım dualarımız seninle
Canim pozitif derken degerim 19.6 cikti dr. Da netbirşey soylemedi iyi mi kötümu hic birsey anlamadim pazartesi tekrar test yaptiracam artarsa ne ala ama artmazsa olumsuzmus

İnş müjdeli haber alırsın canım

Canim pozitif derken degerim 19.6 cikti dr. Da netbirşey soylemedi iyi mi kötümu hic birsey anlamadim pazartesi tekrar test yaptiracam artarsa ne ala ama artmazsa olumsuzmus
Canım sonradan yükselen insanlar var sakın kendini de bebişi de üzme. Bizimkiler nazlı seninki daha da nazlı demek ki

İnşallah aslında ben dayanamadım 7.gün kan testi yaptırdım değerim 24 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım 46 çıktı fakat hala pazartesi bekliyorum doktorum kesin hamilesin demeden inanamıyorum :)
O zaman şimdiden tebrikler canım inş katlanarak devam eder

gebelik kan testi sonucumu cnm inşallh hayirli haberler alirsinn

Tatlım sen de yapabilirsin aslında o iğneyi. Hazır kalemi var mı?
Var hayatım ama ben kendime iğne batırma olayını yapamıyorum eşim yapıyor oda stres oluyor yaparken acıdımı acıdımı diye soruyor sürekli :)

Slm kizlar bende fulya bahcecide yapmaya karar verdim. Inşallah doğru bir seçim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…