Ben de ilk hamileliğimde çalışıyordum yine. Akşam 7de sızar yatardım sabah 7ye kadaray canım ne zamanı 5 te işten geliyorum hemen bişeyler hazırlayıp yeyip yatıyorum sabah 6 da kalkıyorum tekrar işe gidiyorum
sonucunu aldınmı canım sonuç neKizlar ben geldim ve kafam çok karisik dr. Da net birşey soylemedi
Ben çalışıyorum canım sağlıkçıyım hastanedeArkadaslar cogumuz calisiyor muyuz?
Canim pozitif derken degerim 19.6 cikti dr. Da netbirşey soylemedi iyi mi kötümu hic birsey anlamadim pazartesi tekrar test yaptiracam artarsa ne ala ama artmazsa olumsuzmusTest günündü dimi canım? Pozitif çıkarsa müjdemi isteriminş pozitif çıkar canım dualarımız seninle
İnş müjdeli haber alırsın canımMerhaba Kızlar yeni üyeyim ve aylardır okuyorum sizlerin yazdıklarınızı ve her yazılan da kendimi buluyorum
Öncelikle Rabbim isteyen herkese evlat nasip eder inşallah
Bu zorlu süreç benim içinde bitti çok şükür pazartesi günü sonucumu almaya gideceğim
İnşallah aslında ben dayanamadım 7.gün kan testi yaptırdım değerim 24 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım 46 çıktı fakat hala pazartesi bekliyorum doktorum kesin hamilesin demeden inanamıyorum :)İnş müjdeli haber alırsın canım
Ay masallah canim benim 12. Gün ve 19.6İnşallah aslında ben dayanamadım 7.gün kan testi yaptırdım değerim 24 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım 46 çıktı fakat hala pazartesi bekliyorum doktorum kesin hamilesin demeden inanamıyorum :)
Ne oldu tatlım anlamadım? Sonucun kaç çıktı? Transfer günü hariç kaçıncı günündü?Kizlar ben geldim ve kafam çok karisik dr. Da net birşey soylemedi
Canım sonradan yükselen insanlar var sakın kendini de bebişi de üzme. Bizimkiler nazlı seninki daha da nazlı demek kiCanim pozitif derken degerim 19.6 cikti dr. Da netbirşey soylemedi iyi mi kötümu hic birsey anlamadim pazartesi tekrar test yaptiracam artarsa ne ala ama artmazsa olumsuzmus
teşekkür ederim canım inşallah seninde bebişin tutunur sanaAy masallah canim benim 12. Gün ve 19.6
Canım inşallah değerin yükselecek.moral bozmak yok.Ay masallah canim benim 12. Gün ve 19.6
O zaman şimdiden tebrikler canım inş katlanarak devam ederİnşallah aslında ben dayanamadım 7.gün kan testi yaptırdım değerim 24 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım 46 çıktı fakat hala pazartesi bekliyorum doktorum kesin hamilesin demeden inanamıyorum :)
Inşallah canim insallah ama ister istemez moralim bozuldu keske biraz daha yüksek ciksaydiCanım inşallah değerin yükselecek.moral bozmak yok.
gebelik kan testi sonucumu cnm inşallh hayirli haberler alirsinnMerhaba Kızlar yeni üyeyim ve aylardır okuyorum sizlerin yazdıklarınızı ve her yazılan da kendimi buluyorum
Öncelikle Rabbim isteyen herkese evlat nasip eder inşallah
Bu zorlu süreç benim içinde bitti çok şükür pazartesi günü sonucumu almaya gideceğim
Saglik ocagindayim ist da hastaneye gore daha rahatim tabi 8 5 devamHangi ilde çalışıyosun canım? Hastane mi sağlık ocağı mı?
Ben çalışıyorum hayatımArkadaslar cogumuz calisiyor muyuz?
Var hayatım ama ben kendime iğne batırma olayını yapamıyorumTatlım sen de yapabilirsin aslında o iğneyi. Hazır kalemi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?