Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Doktorumda oyle diyo ilk seferde tutundu hamile kalabiliyosun diyo herseyin hayirlisi kizlar demekki zamani degilmis

Canim gene 9 yumurtan var tabiki cozilurken bozulma riski varmis ama napalim bende ondan korkuyorum 1 tane dondyrulmus var o bozulursa diye korkuyorum gene senin 9 tane
Evet haklısın kader kısmet benım ılk denemm ya acemice dusunuyorum bazen ama kısmette yoksa 9u bozulur 1 ı bozulmaz tutar ozaman hepimiz içimizi ferah tutalım ozaman senın ayın sonnda transferın benden once ben adetten sonra gıdıcem ama acaba opudan sonra normal zamannda adet olurmuyum kı yoksa gecıkır mı

Opu adet gecikmesi yapmiyo kurtaj yapiyo benim oyle olmustu

Doktorumda oyle diyo ilk seferde tutundu hamile kalabiliyosun diyo herseyin hayirlisi kizlar demekki zamani degilmis
:) evet zamanı gelince Hayırlısı ile alacaksın kucağına . Her yeni ay yeni Umut

Cnmm ya kusurabakma oyle saniodumcok uzuldm ama demekki hayrlisi boyleymis..insallah busefer guzel olacak hersey..hakkimizsa hayirlisi olsun cnm
Onemli dgl canim herseyin bir onemi oldugunu dusunuyorum benimle kalamasada anneler gununde icimdeydi o duyguyu yasadim herkes anneler gunumu kutladi bu bile yeter bana ben oyle cok kafaya takim kendimi yipratamiyorum olan olmustur ve orda kalir verende o alanda

Lutfen olumsuz dusunme,hep olumlu dusun olumlu sonuclansin,9yumurtan var ne guzel,cozunurken de fire vermeyecekler bence,verse de forumda tek yumurtasi olusup hamile kalan mucizeleri dusun,asla bozma moralini .

Kızlar bu transferden sonra kacaya yapıştırılan bant kom kullaniyor.kimin doktoru verdi..benim doktor vermişti..Neden verdi anlamadim.igne felanda vermedi sadece pregeston fitil ve bant var...sizler neler kulaniyorsunz
Canım climara mı kullanıyosun,bende kullandım uzuuun süre.östrojen seviyesi düşük olanlar kullanıyo,düşük olunca endometrium kalinlasmiyo bu bant onu düzeltiyor.

Kızlar eşimin sonuçlarını attım biz bu değerlerle aşılama yaptırdık tutmadı . Üroloji doktoru süper süper diyip yolluyor .

Eklentiler

• image.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar eşimin sonuçlarını attım biz bu değerlerle aşılama yaptırdık tutmadı . Üroloji doktoru süper süper diyip yolluyor .
Canım spermyogramındaha ayrıntılı yaptrın morfolojı de bakılmamıs 18mlyn sperm en az 20 mlyn olmalı artı %45hareketsız yanı canlı degıl cıkmıs gerıyede 7mılyn kalmıs urolojı dr hormon tahlılı ıstemedımı esınde aynı zamanda hormon da bakılması lazm fızıksel bır skıntı yoksa bıle malesef super degıl bu durumda normal yolla gebelık için sperm sayısı az bence baska bı urologa gıdın vede ayrıntılı spermyogram yaptırın arkdasım

Asılama da degıl bence dırek tup bebek bebek deneyın bence

Saol arkadaşım bizden bunlar istedindi sonra aşılama yapıldı tutmadı .Bende anlamıyorum . Doktorlarda bir açıklama yapmıyor . neo fertil verdi normal yolla olur dedi. TPMMS 7.920.000 buda düşük dimi arkadaşım

Asılama da degıl bence dırek tup bebek bebek deneyın bence
Tamam canım . Aptal ürolojici normal yolla olur diye gaz veriyor benim eşimde sanıyor ki çok güzel değerleri . Bende sizlerden öğreniyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…