- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
Ne zaman ?Slm kizlar bende fulya bahcecide yapmaya karar verdim. Inşallah doğru bir seçim olur
Okuldan rapor alacam alabilmek bakalimNe zaman ?
Okuldan mi ? Nasil yani ?Okuldan rapor alacam alabilmek bakalim
Offf öğretmenimOkuldan mi ? Nasil yani ?
inşallah sabırsızlıkla bekliyorumO zaman şimdiden tebrikler canım inş katlanarak devam eder
evet inşallah heyecanla bekliyorum :)gebelik kan testi sonucumu cnm inşallh hayirli haberler alirsinn
inşallah hayırlı haberler alırsın 12 gün sonra :)Merhaba arkadaşlar transferim yapıldı yeni eve geldik. Bu güzel bekleyişe bende katıldım. Hadi hayırlısı bakalım :)
ben istanbul tüp bebek merkezi suzan hanımda yaptırdım çok memnunum aslında önemli olan laboratuvar kısmı diyorlar ama bence doktor çok önemli hep güler yüzlü her aradığımda mutlaka cevap alabildiğim kurumSlm kizlar bende fulya bahcecide yapmaya karar verdim. Inşallah doğru bir seçim olur
İnş herşey yolunda gider ve hamiş olursunMerhaba arkadaşlar transferim yapıldı yeni eve geldik. Bu güzel bekleyişe bende katıldım. Hadi hayırlısı bakalım :)
Hayrlisi olsun arkadasimSlm kizlar bende fulya bahcecide yapmaya karar verdim. Inşallah doğru bir seçim olur
Cok guzel sakin pozitif gecir bu donemi canin insallh hayrlisiyla hersey guzel olurMerhaba arkadaşlar transferim yapıldı yeni eve geldik. Bu güzel bekleyişe bende katıldım. Hadi hayırlısı bakalım :)
Umarım her şey hayırlı bir biçimde sonuçlanırMerhaba arkadaşlar transferim yapıldı yeni eve geldik. Bu güzel bekleyişe bende katıldım. Hadi hayırlısı bakalım :)
Umarım her şey hayırlı bir biçimde sonuçlanır. Çok dikkat et kendine konuş bebeginle. Guzel dusun guzel olsun... Benim 3. deneme transferin 9. günü pazartesi test yaptıricaz kısmetse. Heyecanlıyız çok
Hayırlı olsun inşallah. Güzel haberlerin olsunMerhaba arkadaşlar transferim yapıldı yeni eve geldik. Bu güzel bekleyişe bende katıldım. Hadi hayırlısı bakalım :)
Canım pazartesi benim de transferin 9. Gnü ben de test yaptırıcam. Ama hiç belirtim yok senin var mı hakkımızda hayırlısı olsunUmarım her şey hayırlı bir biçimde sonuçlanır. Çok dikkat et kendine konuş bebeginle. Guzel dusun guzel olsun... Benim 3. deneme transferin 9. günü pazartesi test yaptıricaz kısmetse. Heyecanlıyız çok
Inşallah canım dört gözle bekliyorum :)inşallah hayırlı haberler alırsın 12 gün sonra :)
Inşallah bu kez güzel allahım benimde yüzümü güldürür.İnş herşey yolunda gider ve hamiş olursun
Sağol canım benim :)Hayırlı olsun inşallah. Güzel haberlerin olsun
Elimden geleni yapıyorum canım. Transfer sonrası yaptığınız özel birsey varmıydı.Cok guzel sakin pozitif gecir bu donemi canin insallh hayrlisiyla hersey guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?