Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Merhaba arkadaşlar transferim yapıldı yeni eve geldik. Bu güzel bekleyişe bende katıldım. Hadi hayırlısı bakalım :)
Umarım her şey hayırlı bir biçimde sonuçlanır . Çok dikkat et kendine konuş bebeginle. Guzel dusun guzel olsun... Benim 3. deneme transferin 9. günü pazartesi test yaptıricaz kısmetse. Heyecanlıyız çok

Umarım her şey hayırlı bir biçimde sonuçlanır . Çok dikkat et kendine konuş bebeginle. Guzel dusun guzel olsun... Benim 3. deneme transferin 9. günü pazartesi test yaptıricaz kısmetse. Heyecanlıyız çok

inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın :) yalnız iyi dayanmışsın ben 7.günde kanda baktırmıştım

Canım pazartesi benim de transferin 9. Gnü ben de test yaptırıcam. Ama hiç belirtim yok senin var mı hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…