Inşallah sende bu kez güzel haberler alırsın canım :)Umarım her şey hayırlı bir biçimde sonuçlanır. Çok dikkat et kendine konuş bebeginle. Guzel dusun guzel olsun... Benim 3. deneme transferin 9. günü pazartesi test yaptıricaz kısmetse. Heyecanlıyız çok
Canım pazartesi benim de transferin 9. Gnü ben de test yaptırıcam. Ama hiç belirtim yok senin var mı hakkımızda hayırlısı olsun
Elimden geleni yapıyorum canım. Transfer sonrası yaptığınız özel birsey varmıydı.
Dinlen canim bol bol ananas kabak cekrdegi ve incir ye canm tutunmaya faydaliElimden geleni yapıyorum canım. Transfer sonrası yaptığınız özel birsey varmıydı.
Ananas yiyorum ama kabak çekirdeği ni ilk defa duydum ne ise yarıyor ?Dinlen canim bol bol ananas kabak cekrdegi ve incir ye canm tutunmaya faydali
Üzülme canım sabret bakalım Rabbim sevindirsevindirsin seni..Kızlar bende yeni üyeyim.bugüne kadar hep sizin yazılarınızı takip ettim. Bugün transferin 8. Günü dayanamadım herkes gibi idrar testi yaptım. Sonuç negatif...biliyorum erken ama moralim bozuldu
Kızlar bende yeni üyeyim.bugüne kadar hep sizin yazılarınızı takip ettim. Bugün transferin 8. Günü dayanamadım herkes gibi idrar testi yaptım. Sonuç negatif...biliyorum erken ama moralim bozuldu
Hayırlısı olsun. Inşallah tedavinSelâmün aleyküm kızlar bende bu gün tüp bebege başladım ilk defa yaptiracagim ilk iğne mi vuruldum ..çok stres yaptım ama geçti allaha şükür. .Rabbim evlat isteyen bekleyen herkesi hayırlısıyla sevindirsin...
Daha çok erken keşke test yapıp ta moralini bozmazsaydın canım yaaKızlar bende yeni üyeyim.bugüne kadar hep sizin yazılarınızı takip ettim. Bugün transferin 8. Günü dayanamadım herkes gibi idrar testi yaptım. Sonuç negatif...biliyorum erken ama moralim bozuldu
Daha çok erken keşke test yapıp ta moralini bozmazsaydın canım yaa
Kizlar dr. Transferden sonra bana estrofem verdi bunu ne kadar kullanmak gerekiyor aranizda kullanan var mi
Gunde 6 tane iciyodum aynen test gunu biraktirdiKizlar dr. Transferden sonra bana estrofem verdi bunu ne kadar kullanmak gerekiyor aranizda kullanan var mi
Canım ben de transferden 15 gün önce başladım.transfer gününden itibaren günde 5 tane alıyorum.Kizlar dr. Transferden sonra bana estrofem verdi bunu ne kadar kullanmak gerekiyor aranizda kullanan var mi
Diyarbakira yaptirdim canim ne zamana kadar kullanacagiz acabacanım bende kullandım transferden sonra sabah 2 tane akşam 2 tane kullanıyorum 12.gün test yaptıktan sonra bakalım devam edecekmiyim bende bilmiyorum nerde yaptırdın doktorun kim
Diyarbakira yaptirdim canim ne zamana kadar kullanacagiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?