Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canım pazartesi benim de transferin 9. Gnü ben de test yaptırıcam. Ama hiç belirtim yok senin var mı hakkımızda hayırlısı olsun
Elimden geleni yapıyorum canım. Transfer sonrası yaptığınız özel birsey varmıydı.

ben ilk gün yattım yalnız yarım saatte kalkıp bir evin içerisinde dolandım çünkü bebişim benim kanımdan besleniyor ve kan dolaşımı önemli 2.gün işe başladım norma hayata devam ettim yalnız ağır kaldırma yüksek yerlere uzanma

Selâmün aleyküm kızlar bende bu gün tüp bebege başladım ilk defa yaptiracagim ilk iğne mi vuruldum ..çok stres yaptım ama geçti allaha şükür. .Rabbim evlat isteyen bekleyen herkesi hayırlısıyla sevindirsin...

Kızlar bende yeni üyeyim.bugüne kadar hep sizin yazılarınızı takip ettim. Bugün transferin 8. Günü dayanamadım herkes gibi idrar testi yaptım. Sonuç negatif...biliyorum erken ama moralim bozuldu

Kızlar bende yeni üyeyim.bugüne kadar hep sizin yazılarınızı takip ettim. Bugün transferin 8. Günü dayanamadım herkes gibi idrar testi yaptım. Sonuç negatif...biliyorum erken ama moralim bozuldu
Üzülme canım sabret bakalım Rabbim sevindirsevindirsin seni..

canım hiç bozma morelini ben 7.gün kanda yaptım değerim 24 çıktı 9.gün 46 çıktı yarın 12.günüm ve pazartesi test için merkeze gidicem bugün acaba idrarda çıkmışmıdır diye baktım hala tek çizgi

Hayırlısı olsun. Inşallah tedavin
iyi geçer

Gerçekten beni çok rahatlattın. Her ne kadar kendi kendime erken, sonuç ne olursa olsun üzülmek yok desem de... Tek çizgi beni üzmeye yetti

Daha çok erken keşke test yapıp ta moralini bozmazsaydın canım yaa

Kizlar dr. Transferden sonra bana estrofem verdi bunu ne kadar kullanmak gerekiyor aranizda kullanan var mi

Kizlar dr. Transferden sonra bana estrofem verdi bunu ne kadar kullanmak gerekiyor aranizda kullanan var mi

canım bende kullandım transferden sonra sabah 2 tane akşam 2 tane kullanıyorum 12.gün test yaptıktan sonra bakalım devam edecekmiyim bende bilmiyorum nerde yaptırdın doktorun kim

Ya be bugün gittigimde sormayi unutmuşum devam edeyim mi birakayim mi diye simdi ne yapayım devam edeyim mi kizlar ne diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…