Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Cesaret yok hayatım bende batırma refleksi yok :)

İdrar testi saçma sapan bişey bana kaç kere çift çıktı hamile falan değilim , bazı arkadaşlarımıza tek çıktı ama mis gibi hamileler :)

Umarım her şey hayırlı bir biçimde sonuçlanır . Çok dikkat et kendine konuş bebeginle. Guzel dusun guzel olsun... Benim 3. deneme transferin 9. günü pazartesi test yaptıricaz kısmetse. Heyecanlıyız çok
İnş güzel bir sonuç alırsın canım

ağladım ya hu stresten bu gün doktor vurdu igneyisonra .kafama vurasım geldi bunun için mi üzdün kendini diye ..
Öyle yapma hayatım hepimiz stresiz o anda cesaretin yoktur belki bundan sonrakileri kendin yaparsın .benim elim gitmiyor geri geri kaçıyor iğneden

İnş canım. Umarım senin dd tedavin güzel sonuçlanır

Kızlar bende yeni üyeyim.bugüne kadar hep sizin yazılarınızı takip ettim. Bugün transferin 8. Günü dayanamadım herkes gibi idrar testi yaptım. Sonuç negatif...biliyorum erken ama moralim bozuldu
Canım dediğin gibi erken daha. İnş kan sonucunda müjdeli haber alırsın kendini de bebişini de üzme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…