- 6 Eylül 2015
- 397
- 364
- 33
- 35
Var hayatım ama ben kendime iğne batırma olayını yapamıyorumeşim yapıyor oda stres oluyor yaparken acıdımı acıdımı diye soruyor sürekli :)[/QUOTE canim bende cok korkuodum ama inan kendin yaparsan acimio bi kere denemeni tavsiye ederim
Ya be bugün gittigimde sormayi unutmuşum devam edeyim mi birakayim mi diye simdi ne yapayım devam edeyim mi kizlar ne diyorsunuz
Doktorunu ara sor mutlaka canim ona gore devam et yada birakYa be bugün gittigimde sormayi unutmuşum devam edeyim mi birakayim mi diye simdi ne yapayım devam edeyim mi kizlar ne diyorsunuz
Idrar testi kesin sonuç vermiyor kan testini bekle bence. Sakın umudunu kaybetmeÜzülme canım sabret bakalım Rabbim sevindirsevindirsin seni..
Eveeet oyuzdenn kan testi gunune kadarrr idrar testii yapmiyomusuzzzzİdrar testi saçma sapan bişey bana kaç kere çift çıktı hamile falan değilim , bazı arkadaşlarımıza tek çıktı ama mis gibi hamileler :)
Evet ya lutfen test gunune kadar idrar testi yapmayinnnnDaha çok erken keşke test yapıp ta moralini bozmazsaydın canım yaa
BenEveeet oyuzdenn kan testi gunune kadarrr idrar testii yapmiyomusuzzzz
Evet ya lutfen test gunune kadar idrar testi yapmayinnnn
Allah razı olsun amin inşallahHayırlısı olsun. Inşallah tedavin
iyi geçer
ağladım ya hu stresten bu gün doktor vurdu igneyisonra .kafama vurasım geldi bunun için mi üzdün kendini diye ..Cesaret yok hayatım bende batırma refleksi yok :)
İnş güzel bir sonuç alırsın canımUmarım her şey hayırlı bir biçimde sonuçlanır. Çok dikkat et kendine konuş bebeginle. Guzel dusun guzel olsun... Benim 3. deneme transferin 9. günü pazartesi test yaptıricaz kısmetse. Heyecanlıyız çok
Öyle yapma hayatım hepimiz stresiz o anda cesaretin yoktur belki bundan sonrakileri kendin yaparsın .benim elim gitmiyor geri geri kaçıyor iğnedenağladım ya hu stresten bu gün doktor vurdu igneyisonra .kafama vurasım geldi bunun için mi üzdün kendini diye ..
Amin ..umarım öyle olur..İnş güzel bir sonuç alırsın canım
Evet artık korkmuyorum hamd olsun..kendim yapacağım inşallah Allah izin verirse..Öyle yapma hayatım hepimiz stresiz o anda cesaretin yoktur belki bundan sonrakileri kendin yaparsın .benim elim gitmiyor geri geri kaçıyor iğneden
Kızlar hemşire bana ananasın kan sulandırıcı özelliği var kabak çekirdeğinde de magnezyum var kasılmayı önlüyor demiştiAnanas yiyorum ama kabak çekirdeği ni ilk defa duydum ne ise yarıyor ?
İnş canım. Umarım senin dd tedavin güzel sonuçlanırSelâmün aleyküm kızlar bende bu gün tüp bebege başladım ilk defa yaptiracagim ilk iğne mi vuruldum ..çok stres yaptım ama geçti allaha şükür. .Rabbim evlat isteyen bekleyen herkesi hayırlısıyla sevindirsin...
BU kasılma neden oluyor ki ne zaman oluyor igneleri kullanirken mi..Kızlar hemşire bana ananasın kan sulandırıcı özelliği var kabak çekirdeğinde de magnezyum var kasılmayı önlüyor demişti
Canım dediğin gibi erken daha. İnş kan sonucunda müjdeli haber alırsın kendini de bebişini de üzme lütfenKızlar bende yeni üyeyim.bugüne kadar hep sizin yazılarınızı takip ettim. Bugün transferin 8. Günü dayanamadım herkes gibi idrar testi yaptım. Sonuç negatif...biliyorum erken ama moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?