Ben de östrojen içeren bant yapıştırıyordum belime. Yumurta toplandığı gün başladım test günü pozitif sonucu alınca bırak demişlerdi. Bence devam et bırakma. Arayıp öğrenince netleştirirsin canımYa be bugün gittigimde sormayi unutmuşum devam edeyim mi birakayim mi diye simdi ne yapayım devam edeyim mi kizlar ne diyorsunuz
Kizzz bana bakk
Rahmin gereksiz kasılmalarını kastetti canım. Biz zaten gereken tüm ilaçları veriyoruz ama yemek istersen yiyebilirsin dedi. Ben de günde 1 bardak ananas suyu içtim sadece. Kabız olmayım diye incir kayısı yedim protein ağırlıklı besle n dedilerBU kasılma neden oluyor ki ne zaman oluyor igneleri kullanirken mi..
İnşallah canım...Pazartesi doktorun istedigi test günü bakalım hayirlisiCanım dediğin gibi erken daha. İnş kan sonucunda müjdeli haber alırsın kendini de bebişini de üzme lütfen
Hiç bişey olmamıştır hayatım . Sen sakin olmaya çalış olumlu güzel şeyler düşün . Eşinden biraz uzak dur kavga etmeyin gerilmeyin bizler çok sinirli oluyoruz stres altındayız. Erkekler bazen anlamaz bizim durumumuzu.Kızlar bugün gereksiz yere sinirlendim ve ağladım ve bugün transferin ilk gunu bisey olmusmudur. Eşim bazen çok ciddi öküzlük yapıyor ve ben bu hormonlar dan dolayı cok fazla agresif oldum ne yapıcam bilmiyorum.
Zaten bugün bende onu dedim uzak dur benden biraz kendimi toplayim ve odaya gecip kitap okuyorum birazda bu bekleme stresi bitiriyor ama en azından kitap cok rahatlattı. Ama öküz kocam gelip gidip beni delirtti bugün. Sadece kuzulari cok merak ediyorum bisey olmusmudur kendimi birazda kastım galibaHiç bişey olmamıştır hayatım . Sen sakin olmaya çalış olumlu güzel şeyler düşün . Eşinden biraz uzak dur kavga etmeyin gerilmeyin bizler çok sinirli oluyoruz stres altındayız. Erkekler bazen anlamaz bizim durumumuzu.
Yok hayatım bebeklerin öyle hemen etkilenmezler sen üzülme . Eşin sürekli bulaşıyorsa yarından itibaren akrabalarına komşularına gidebilirsin gezmeye yada yavaş yavaş yürüyüş yapabilirsin o evdeyken. Kulaklık tak müzik dinle film dizi izle uyu dinlen :) zor kısmı atlatmışsın zaten artık bebeklerin seninle . Eşinde belki stres olmuştur üzmek istemez seni belki sen çok hassas olduğun için alınmışsındır bitanemmm .Zaten bugün bende onu dedim uzak dur benden biraz kendimi toplayim ve odaya gecip kitap okuyorum birazda bu bekleme stresi bitiriyor ama en azından kitap cok rahatlattı. Ama öküz kocam gelip gidip beni delirtti bugün. Sadece kuzulari cok merak ediyorum bisey olmusmudur kendimi birazda kastım galiba
eşim Özür diledi onunla anlaştık uzak durucak benden artık. Cok tesekkur ederim canım biraz olsun icim rahatladı onlara bisey olmasinda :)Yok hayatım bebeklerin öyle hemen etkilenmezler sen üzülme . Eşin sürekli bulaşıyorsa yarından itibaren akrabalarına komşularına gidebilirsin gezmeye yada yavaş yavaş yürüyüş yapabilirsin o evdeyken. Kulaklık tak müzik dinle film dizi izle uyu dinlen :) zor kısmı atlatmışsın zaten artık bebeklerin seninle . Eşinde belki stres olmuştur üzmek istemez seni belki sen çok hassas olduğun için alınmışsındır bitanemmm .
Ya ben o kadar tutacağına inanmışım ki, yakın bir arkadaşım da benden 1 ay önce denedi, ilk seferinde tutunca, aman ikiz istemiyorum şimdi uğraşamam gibi bir salaklık yaptım. Doktor da şaşırdı kaldı hatta.Kısmet ama insan merak ediyor ilke tutan cok mu nasıl diye :) Sen niye tek koydurdun canim doktorun mu tek koydu sen mi oyle istedin
İçini ferah tut hayatım bebişler annelerini bir ağlama ile bırakmaz :) yeterki bundan sonrası stressiz olsuneşim Özür diledi onunla anlaştık uzak durucak benden artık. Cok tesekkur ederim canım biraz olsun icim rahatladı onlara bisey olmasinda :)
Rumuz .................Transfer ..........Test günü
Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403(Gülay )......19 Eylül.....2 Ekim
Kayisicekirdegi...19 Eylül.....28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ..............22 Eylül ........2 Ekim
sirine 82 ............22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye .....................23 Eylül.............5 Ek
Sonbaharss..............23 Eylül..............5 Ekim
Cemrecemre. ...........28 Eylül ...........10 Ekim
Ploutos....................30 Eylül..............15 Ekim
Giseelll....................1 Ekim................13 Ekim[/QUOTE
Hayırlısı olsun kızlar
O 4 tanenin kuvvetli olması daha iyidir belki, öyle düşün. Hem naapıcan 23 yumurtayı? :)Kizlar 13 embriyodan 4 tanesi birinci kaliteymis bugun 5.gun dondurdular digerleri hala gelismeye devam eden varmis bi gun daha beklicez dedi...23 ymurtadan 4 tane kalmasi moralimi bozdu...su cuma vakti kucaklarimizi bos birakma Allahim her gozyasimizi dua yerine say...evlat die yanan bu yureklere sabir ver
Ben de hem uykumda kendimi gerinirken buluyordum. Ama hiç üzerine düşünmemiştim...yarın sorucam canım ben tutmamasını ona yoruyorum çünkü hep kasılmalarla uyandım
Canım benim estrofen mi ne bir ilaç kullanıyordum ben. Yan etkilerine bakarsan zaten göğüs ağrısı yapar der. Yani bebek tutunduğu için değil o ilaçlar yüzünden hissediyordun böyle. Aklına kötüyü getirme, benim arkadaşımda tutundu testten önceki son günlerde hiç ağrısı sızısı kalmamıştı.Kızlar ne olur yardım edin.bebişleri tutınanlarrrr... düne kadar karnım şişti kasık ağrım vardı, göğüslerim şişti. Bu gün uyandım göğüslerim bomboş bastırıyorum acımıyor bile. Kasık ağrım hiç yok. Şişliğim de indi, gaz falan yok. Ne olur sizde devam etmişmiydi yardım edin. Bugün transferin 6. Günü. Göğsünde hassasiyet olmayan var mı, belirtileriniz neler, boralim bozuldu
Inşallah canım sürekli dua ediyorum bu kez allah yüzümüzü güldürsün :)İçini ferah tut hayatım bebişler annelerini bir ağlama ile bırakmaz :) yeterki bundan sonrası stressiz olsun
Insallahh insallahh merak etme cnm Rabbimin izniyle olcak...Inşallah canım sürekli dua ediyorum bu kez allah yüzümüzü güldürsün :)
Canım tebrik ederim. Çok sevindim!9. Gunum 5. Gunluk embriyo tek embriyodu
Şu anda hala seninle! Öyle düşün. Bak ben testi yaptırdığımda 0,10 çıkmıştı. Negatif dediğin öyle olur. Canını sıkma.teşekkür ederim canım inşallah seninde bebişin tutunur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?