Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kizlar dr. Transferden sonra bana estrofem verdi bunu ne kadar kullanmak gerekiyor aranizda kullanan var mi
Doğrusu doktoruna sorman lazım, ama transfer sonrası sonuç gününe kadar hergün aynı saatte 1 tane aldım. O ne zaman kes derse o zaman kesersin. Ne dedi sana?

Ya kizlar kafama takildi 9. Gun 206 cokmu yuksek normal mi. Dis gebelik korkusu sardi simdide tek embriyo sizde nasildi degerler

Kizlar yaa bugun kasiklarima agri giriyo sagli sollu geriyo beni bisey yoktur dimi neden oluyo ki ya

Esrofemi doktor kan tahlili versiğimde kesmişti bende. Günde 2 tane alıyordum ben

Bu arada progestan igne olan arkadaslar dr um igne yerlerimi biraz rahatlatmak icin krem onerdi arnica diye bitkisel bi kremmis bugun kullandim bakalim ise yarayacakmi

C
Kizlar yaa bugun kasiklarima agri giriyo sagli sollu geriyo beni bisey yoktur dimi neden oluyo ki ya
Muhtemel rahim genişliyordun nisancım sende ikiz oldugu için daha çok büyümesi gerek rahimin malum. Omyüzdende bazı günler sürekli kasılma ve ağrı oluyor

Bu arada progestan igne olan arkadaslar dr um igne yerlerimi biraz rahatlatmak icin krem onerdi arnica diye bitkisel bi kremmis bugun kullandim bakalim ise yarayacakmi

İlk kez duydum kremi cnm. Bende gün aşırı iğne yapıyordum doktorum şükür iğneyi kesti 8 hafta sadece progestan fitil kaldı. Çok rahatladım.

İlk kez duydum kremi cnm. Bende gün aşırı iğne yapıyordum doktorum şükür iğneyi kesti 8 hafta sadece progestan fitil kaldı. Çok rahatladım.
Ya bende dun gittim dr 7 haftalik olmus 3 hafta daha devam ignelere istrsen jel veriim dedi bende jel fitil istemedm krem de onerince bisure daha dayanicam jel daha zor geldi bana

Arkadaslar ignelere cevap vermeyen oluyor mu ? Bu igneleri kac gun kullaniyoruz? Sanirim 3. Gun baslaniyor 5 gun mu igne oluyoruz?

Canim o iğneleri bugün itibariyle bitirdim. Adetin 2.günü başlanıyor. Ve 10 gün kullanılıyor. Ben 1 ekimde başlamıştım. Bugün tam 3 iğne oldum çok şükür bitti.pazartesi günü yumurtalarım toplancak

Kızlar bugün gereksiz yere sinirlendim ve ağladım ve bugün transferin ilk gunu bisey olmusmudur. Eşim bazen çok ciddi öküzlük yapıyor ve ben bu hormonlar dan dolayı cok fazla agresif oldum ne yapıcam bilmiyorum.
İnş bişey olmamıştır canım. Bu ara görmezden gel sinir zıplatan şeyleri bebişlerin için. Sakin relax pozitif olmaya çalış tatlım

Ya kizlar kafama takildi 9. Gun 206 cokmu yuksek normal mi. Dis gebelik korkusu sardi simdide tek embriyo sizde nasildi degerler
Tatlım bhcg herkeste değişir standartı yok bunun. Ayrıca bildiğim kadarıyla bhcg düzeyinin çok yüksek olması ile dış gebeliğin hiçbir alakası yok. İçini ferah tut ne güzel hamilesin tadını çıkar bebişini boş yere üzme annesi

N
nasil ya gunde 3 igne mi ?

İlk 4 gün gonal f kullandım. Daha sonra yumurta çatlama önleyici igneye ekledi.günde 2 kere iğne oldum. En son gun yumurta çatlatma iğnesi ekledi 3 iğne oldum bugün. .birde kan testi istedi sabahta kan verdim etti 4 iğne. Resmen isyanlardaydim canım ya.allah kolaylık versin vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…