Doğrusu doktoruna sorman lazım, ama transfer sonrası sonuç gününe kadar hergün aynı saatte 1 tane aldım. O ne zaman kes derse o zaman kesersin. Ne dedi sana?Kizlar dr. Transferden sonra bana estrofem verdi bunu ne kadar kullanmak gerekiyor aranizda kullanan var mi
Haklisin dr lar hep bi yumurta olsun saglam olsun diyolar ama anne yuregi isteO 4 tanenin kuvvetli olması daha iyidir belki, öyle düşün. Hem naapıcan 23 yumurtayı? :)
Yok canm gayet normal benim 8.gun 306ydi cift embriyoYa kizlar kafama takildi 9. Gun 206 cokmu yuksek normal mi. Dis gebelik korkusu sardi simdide tek embriyo sizde nasildi degerler
Bugün dr. Gittim de sormayi unutmuşum canim yaDoğrusu doktoruna sorman lazım, ama transfer sonrası sonuç gününe kadar hergün aynı saatte 1 tane aldım. O ne zaman kes derse o zaman kesersin. Ne dedi sana?
Kesmen gerekseydi mutlaka söylerdi zaten. Sen devam et. Pazartesi ararsın. O ilaç rahmi tutunması için uygun halde tutuyor. Onun için devam etmen gerekir bu ara diye biliyorum.Bugün dr. Gittim de sormayi unutmuşum canim ya
Muhtemel rahim genişliyordun nisancım sende ikiz oldugu için daha çok büyümesi gerek rahimin malum. Omyüzdende bazı günler sürekli kasılma ve ağrı oluyorKizlar yaa bugun kasiklarima agri giriyo sagli sollu geriyo beni bisey yoktur dimi neden oluyo ki ya
Bu arada progestan igne olan arkadaslar dr um igne yerlerimi biraz rahatlatmak icin krem onerdi arnica diye bitkisel bi kremmis bugun kullandim bakalim ise yarayacakmi
Ya bende dun gittim dr 7 haftalik olmus 3 hafta daha devam ignelere istrsen jel veriim dedi bende jel fitil istemedm krem de onerince bisure daha dayanicam jel daha zor geldi banaİlk kez duydum kremi cnm. Bende gün aşırı iğne yapıyordum doktorum şükür iğneyi kesti 8 hafta sadece progestan fitil kaldı. Çok rahatladım.
Sagol canm insan hep kendini dinliyo ister isemezC
Muhtemel rahim genişliyordun nisancım sende ikiz oldugu için daha çok büyümesi gerek rahimin malum. Omyüzdende bazı günler sürekli kasılma ve ağrı oluyor
Arkadaslar ignelere cevap vermeyen oluyor mu ? Bu igneleri kac gun kullaniyoruz? Sanirim 3. Gun baslaniyor 5 gun mu igne oluyoruz?
İnş bişey olmamıştır canım. Bu ara görmezden gel sinir zıplatan şeyleri bebişlerin için. Sakin relax pozitif olmaya çalış tatlımKızlar bugün gereksiz yere sinirlendim ve ağladım ve bugün transferin ilk gunu bisey olmusmudur. Eşim bazen çok ciddi öküzlük yapıyor ve ben bu hormonlar dan dolayı cok fazla agresif oldum ne yapıcam bilmiyorum.
Tatlım bhcg herkeste değişir standartı yok bunun. Ayrıca bildiğim kadarıyla bhcg düzeyinin çok yüksek olması ile dış gebeliğin hiçbir alakası yok. İçini ferah tut ne güzel hamilesin tadını çıkar bebişini boş yere üzme annesiYa kizlar kafama takildi 9. Gun 206 cokmu yuksek normal mi. Dis gebelik korkusu sardi simdide tek embriyo sizde nasildi degerler
Belki rahim büyüdüğü için olabilir canımKizlar yaa bugun kasiklarima agri giriyo sagli sollu geriyo beni bisey yoktur dimi neden oluyo ki ya
nasil ya gunde 3 igne mi ?Canim o iğneleri bugün itibariyle bitirdim. Adetin 2.günü başlanıyor. Ve 10 gün kullanılıyor. Ben 1 ekimde başlamıştım. Bugün tam 3 iğne oldum çok şükür bitti.pazartesi günü yumurtalarım toplancak
Cok sagol cnm cevabin icin icimi rahatlattinYok canm gayet normal benim 8.gun 306ydi cift embriyo
N
nasil ya gunde 3 igne mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?