Sagolun ya ne biliyim bi anda oyle bi hisse kapildim danisiyim dedimTatlım bhcg herkeste değişir standartı yok bunun. Ayrıca bildiğim kadarıyla bhcg düzeyinin çok yüksek olması ile dış gebeliğin hiçbir alakası yok. İçini ferah tut ne güzel hamilesin tadını çıkar bebişini boş yere üzme annesi
Offf !! Gercekten allah kolaylik versin ! Kandan neye bakiliyor? E2 mi ?İlk 4 gün gonal f kullandım. Daha sonra yumurta çatlama önleyici igneye ekledi.günde 2 kere iğne oldum. En son gun yumurta çatlatma iğnesi ekledi 3 iğne oldum bugün. .birde kan testi istedi sabahta kan verdim etti 4 iğne. Resmen isyanlardaydim canım ya.allah kolaylık versin vallaha
Cok gelistigi icin mi catlamasin diye verdi ?Offf !! Gercekten allah kolaylik versin ! Kandan neye bakiliyor? E2 mi ?
E2 ve progesteronOfff !! Gercekten allah kolaylik versin ! Kandan neye bakiliyor? E2 mi ?
Aaaa cok geçmiş olsun canim yaaaaOvaryan hiperstimulasyon diye bisey olmusum kizlar..tup bebek ignelerinden oluyormus karnim hala şiş daha da artarsa agrilarim hastaneye yatiricaklar..ve karnimdan su cekicekler %3 mus olma ihtimali o da malesef beni buldu(
Walla cok zormus Allah kimseye vermesin..karnimin ici su dolu..ultrasonla bakti dr acaip bi su var dedi..sonra tekrar kan sayimi ve hamilelik testi yaptirdik..kan degerlerim Allahima cok sukur iyi cikti..hamilelikte 26,8 cikmisti ilj simsi de 88 cikti..Aaaa cok geçmiş olsun canim yaaaacok uzuldum ya seni merak ediyodum
Hamilesin yaniiiii... bak simdide cok mutlu oldum yaaa Allahm insallah sag saglim kucagina almani nasip eder canmmmmmWalla cok zormus Allah kimseye vermesin..karnimin ici su dolu..ultrasonla bakti dr acaip bi su var dedi..sonra tekrar kan sayimi ve hamilelik testi yaptirdik..kan degerlerim Allahima cok sukur iyi cikti..hamilelikte 26,8 cikmisti ilj simsi de 88 cikti..
Saol canimmHamilesin yaniiiii... bak simdide cok mutlu oldum yaaa Allahm insallah sag saglim kucagina almani nasip eder canmmmmm
Geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda geçer canımOvaryan hiperstimulasyon diye bisey olmusum kizlar..tup bebek ignelerinden oluyormus karnim hala şiş daha da artarsa agrilarim hastaneye yatiricaklar..ve karnimdan su cekicekler %3 mus olma ihtimali o da malesef beni buldu(
Hcg de katlanarak artar inş canımWalla cok zormus Allah kimseye vermesin..karnimin ici su dolu..ultrasonla bakti dr acaip bi su var dedi..sonra tekrar kan sayimi ve hamilelik testi yaptirdik..kan degerlerim Allahima cok sukur iyi cikti..hamilelikte 26,8 cikmisti ilj simsi de 88 cikti..
ben hala devam 6 haftalık olduk hala devam bıktım valla su ilaclardanKizlar dr. Transferden sonra bana estrofem verdi bunu ne kadar kullanmak gerekiyor aranizda kullanan var mi
Canim hem hamilesin hem boyle mi oldun hamileyken ? Cok mu geldi igneler o yuzden oluyomus demi ? Asiri uyarilincaOvaryan hiperstimulasyon diye bisey olmusum kizlar..tup bebek ignelerinden oluyormus karnim hala şiş daha da artarsa agrilarim hastaneye yatiricaklar..ve karnimdan su cekicekler %3 mus olma ihtimali o da malesef beni buldu(
Bende olmustum canm ohss bu yuzden olma ihtimalimvar diye yani transferi 1 ay ertelemisti doktorum bu isin tek ilaci su cnm bol bol su icip idrarinla aticaksin ve protein agirlikli besleneceksin gecmesi bi haftayi buluyo malesef ama korkma su icip idrara cikabildigin surece korkacak bisey yok nefes almakta zorlanirsan ve idrara cikamazsan o zaman direk hastaneye gidersinOvaryan hiperstimulasyon diye bisey olmusum kizlar..tup bebek ignelerinden oluyormus karnim hala şiş daha da artarsa agrilarim hastaneye yatiricaklar..ve karnimdan su cekicekler %3 mus olma ihtimali o da malesef beni buldu(
Canim hem hamilesin hem boyle mi oldun hamileyken ? Cok mu geldi igneler o yuzden oluyomus demi ? Asiri uyarilinca[/QUOTE
Bende olmustum canm ohss bu yuzden olma ihtimalimvar diye yani transferi 1 ay ertelemisti doktorum bu isin tek ilaci su cnm bol bol su icip idrarinla aticaksin ve protein agirlikli besleneceksin gecmesi bi haftayi buluyo malesef ama korkma su icip idrara cikabildigin surece korkacak bisey yok nefes almakta zorlanirsan ve idrara cikamazsan o zaman direk hastaneye gidersin
Geçmiş olsun canım.Ovaryan hiperstimulasyon diye bisey olmusum kizlar..tup bebek ignelerinden oluyormus karnim hala şiş daha da artarsa agrilarim hastaneye yatiricaklar..ve karnimdan su cekicekler %3 mus olma ihtimali o da malesef beni buldu(
Ayyy iyi maşallah iste bak bu çok iyi bir haberWalla cok zormus Allah kimseye vermesin..karnimin ici su dolu..ultrasonla bakti dr acaip bi su var dedi..sonra tekrar kan sayimi ve hamilelik testi yaptirdik..kan degerlerim Allahima cok sukur iyi cikti..hamilelikte 26,8 cikmisti ilj simsi de 88 cikti..
Bebege bi etkisi var mi ?Aynen alerji gibi olmusum ignelerden hemd
Yuksek degil cift embryomu canm brnimde 10. Gun 201 di degerim dun olctrdm 5000 cikti bende korkuyorum gerci fis gebeliktenYa kizlar kafama takildi 9. Gun 206 cokmu yuksek normal mi. Dis gebelik korkusu sardi simdide tek embriyo sizde nasildi degerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?