Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Sagolun ya ne biliyim bi anda oyle bi hisse kapildim danisiyim dedim

Offf !! Gercekten allah kolaylik versin ! Kandan neye bakiliyor? E2 mi ?

Ovaryan hiperstimulasyon diye bisey olmusum kizlar..tup bebek ignelerinden oluyormus karnim hala şiş daha da artarsa agrilarim hastaneye yatiricaklar..ve karnimdan su cekicekler %3 mus olma ihtimali o da malesef beni buldu(

Ovaryan hiperstimulasyon diye bisey olmusum kizlar..tup bebek ignelerinden oluyormus karnim hala şiş daha da artarsa agrilarim hastaneye yatiricaklar..ve karnimdan su cekicekler %3 mus olma ihtimali o da malesef beni buldu(
Aaaa cok geçmiş olsun canim yaaaa cok uzuldum ya seni merak ediyodum

Aaaa cok geçmiş olsun canim yaaaa cok uzuldum ya seni merak ediyodum
Walla cok zormus Allah kimseye vermesin..karnimin ici su dolu..ultrasonla bakti dr acaip bi su var dedi..sonra tekrar kan sayimi ve hamilelik testi yaptirdik..kan degerlerim Allahima cok sukur iyi cikti..hamilelikte 26,8 cikmisti ilj simsi de 88 cikti..

Hamilesin yaniiiii... bak simdide cok mutlu oldum yaaa Allahm insallah sag saglim kucagina almani nasip eder canmmmmm

Geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda geçer canım

Hcg de katlanarak artar inş canım

Canim hem hamilesin hem boyle mi oldun hamileyken ? Cok mu geldi igneler o yuzden oluyomus demi ? Asiri uyarilinca

Bende olmustum canm ohss bu yuzden olma ihtimalimvar diye yani transferi 1 ay ertelemisti doktorum bu isin tek ilaci su cnm bol bol su icip idrarinla aticaksin ve protein agirlikli besleneceksin gecmesi bi haftayi buluyo malesef ama korkma su icip idrara cikabildigin surece korkacak bisey yok nefes almakta zorlanirsan ve idrara cikamazsan o zaman direk hastaneye gidersin

Kizlarrr benim adetime on gun vardi bugun adet oldum acaba opu dan dolayi olabilir mi...dr adet oluna bizi ara ilacalara basla demisti herseyimde pazar gununu buluyo vardir bi hayir....minigime kavusmam yaklasio heycan basti beni

Aynen alerji gibi olmusum ignelerden hemd
Canim hem hamilesin hem boyle mi oldun hamileyken ? Cok mu geldi igneler o yuzden oluyomus demi ? Asiri uyarilinca[/QUOTE

Geçmiş olsun canım.
Ayyy iyi maşallah iste bak bu çok iyi bir haber

Ya kizlar kafama takildi 9. Gun 206 cokmu yuksek normal mi. Dis gebelik korkusu sardi simdide tek embriyo sizde nasildi degerler
Yuksek degil cift embryomu canm brnimde 10. Gun 201 di degerim dun olctrdm 5000 cikti bende korkuyorum gerci fis gebelikten keseyi goremedi dr acilde. Persembe randevum var insallah degildir canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…