- 7 Ekim 2015
- 48
- 53
- 38
- 45
Bende bilmiorum ama dr hic etkisi yok dedi hatta bebek tuttugu icin ohss olmuşsun dedi ama bilemiorum icimde kotu bi his var internette her sayfayi tek tek okuyunca moralim bozuldu baya..Bebege bi etkisi var mi ?
Cok gecmis olsun yaOvaryan hiperstimulasyon diye bisey olmusum kizlar..tup bebek ignelerinden oluyormus karnim hala şiş daha da artarsa agrilarim hastaneye yatiricaklar..ve karnimdan su cekicekler %3 mus olma ihtimali o da malesef beni buldu(
Gecmis olsun canin benim drum o ihtimale karsi benim.transerimi 1 ay ertelemisti cunku onn olup olmucaginn garantisi yok insallh tez zamanda iyi olursunOvaryan hiperstimulasyon diye bisey olmusum kizlar..tup bebek ignelerinden oluyormus karnim hala şiş daha da artarsa agrilarim hastaneye yatiricaklar..ve karnimdan su cekicekler %3 mus olma ihtimali o da malesef beni buldu(
Bu ihtimalin olup olmiycagi nasil belli oluyorki anlamadim benim dr unmu hatasi yani bu??Gecmis olsun canin benim drum o ihtimale karsi benim.transerimi 1 ay ertelemisti cunku onn olup olmucaginn garantisi yok insallh tez zamanda iyi olursun
Belli degil onceden ohss olup olmayacagin benim drum riske atmadi olablirsin dedi erteledi senn kac ymrtan toplandi benim 24 yumrta toplandi genelde pko lerde yumrtasi.cok.olanlarda gebelik pozitif olunca hcg arrisiyla ohss tetikleniyomus olmus artik suan sadece iyilesmeye.bak dua et arkdslarinn dedigi gibi bolbol.su ic idrara cik yani bunu dr da bilemezdi.de bazi drlar en kotu ihtimali dusunup.erteleme yapiyolar onu demek istedim.canimBu ihtimalin olup olmiycagi nasil belli oluyorki anlamadim benim dr unmu hatasi yani bu??
Benim 18 yumurtam vardi sadece 5 i embriyo oldu transfer gunune kadarda 3 tanesi canli kaldi o kadar..dr da dediki yaşin,aldigimiz yumurta sayisi ve fiziki ölculerin hic bana ohss den suphelendirmedi..bakalim Allahtan hayirlisini diliyorum..Belli degil onceden ohss olup olmayacagin benim drum riske atmadi olablirsin dedi erteledi senn kac ymrtan toplandi benim 24 yumrta toplandi genelde pko lerde yumrtasi.cok.olanlarda gebelik pozitif olunca hcg arrisiyla ohss tetikleniyomus olmus artik suan sadece iyilesmeye.bak dua et arkdslarinn dedigi gibi bolbol.su ic idrara cik yani bunu dr da bilemezdi.de bazi drlar en kotu ihtimali dusunup.erteleme yapiyolar onu demek istedim.canim
Antibiyotiğin adı ne canım? Ondan da olmuş olabilir puregondan da. Ben daha önce puregon kullanmıştım aşılama yapılırken. Bende 1-2 saat süren bulantı yapıyordu hiç kusmamıştım ama benimkinin başlangıç dozu 75ti o zaman bulantı yoktu artıra artıra 150-200e gelince bulantı yapmıştı (aşılama olunca doz düşük verilmişti sanırım) ilaçlarına devam et yarın doktoruna danış canım. Hangisinden kaç saat sonra kustun canım? İğne antibiyotik?Kızlar bende bugün iğneden sonra kustum bide antibiyotik vermişti doktor ikisinden biri dokundu
İğne puregon doz 200 , antibiyotik tetradox. Aynı anda iğne yaptım ve ilacı içtim dolaylısıyla anlayamadım ama antibiyotik sanırım bulantı yaptı .Antibiyotiğin adı ne canım? Ondan da olmuş olabilir puregondan da. Ben daha önce puregon kullanmıştım aşılama yapılırken. Bende 1-2 saat süren bulantı yapıyordu hiç kusmamıştım ama benimkinin başlangıç dozu 75ti o zaman bulantı yoktu artıra artıra 150-200e gelince bulantı yapmıştı (aşılama olunca doz düşük verilmişti sanırım) ilaçlarına devam et yarın doktoruna danış canım. Hangisinden kaç saat sonra kustun canım? İğne antibiyotik?
Canım geçmiş olsun. Kontrol altında olman iyi olmuş. Su alınınca rahatlanıyomuş. Bu da seni mi bulmuş. Allah yardımcın olsunOvaryan hiperstimulasyon diye bisey olmusum kizlar..tup bebek ignelerinden oluyormus karnim hala şiş daha da artarsa agrilarim hastaneye yatiricaklar..ve karnimdan su cekicekler %3 mus olma ihtimali o da malesef beni buldu(
Evet bi haftada gecti bi ay sonra transferim yapildi kanda gebelik pozitif cikti cok sukur ama test gunume daha varBir haftada gectimi senin?? Transferin yapildimi peki??
Degildir insallah cnm daha cok kucukler normaldir gozukmemesi heralde bakalim biraz daha zaman gecsin kalp atislarini duyalimda icimiz rahatlasin yaYuksek degil cift embryomu canm brnimde 10. Gun 201 di degerim dun olctrdm 5000 cikti bende korkuyorum gerci fis gebeliktenkeseyi goremedi dr acilde. Persembe randevum var insallah degildir canm
Canım opudan sonra 1hafta 10 gün içinde adet oluyosun zaten. Hastaneden beni uyarmışlardı gerçekten de öyle oldu. Kolkulacak bir şey yok. Hayırlısıyla tedavin başlıyor demek ki...Kizlarrr benim adetime on gun vardi bugun adet oldum acaba opu dan dolayi olabilir mi...dr adet oluna bizi ara ilacalara basla demisti herseyimde pazar gununu buluyo vardir bi hayir....minigime kavusmam yaklasio heycan basti beni
Benimde on gun sonra olmustu cnm normal yani hayirli olsun hadi al bebisiniKizlarrr benim adetime on gun vardi bugun adet oldum acaba opu dan dolayi olabilir mi...dr adet oluna bizi ara ilacalara basla demisti herseyimde pazar gununu buluyo vardir bi hayir....minigime kavusmam yaklasio heycan basti beni
Toplama isleminden 2-3 gun sonra transfer olmadi mi ? O yuzden mi adet oldunuz?Benimde on gun sonra olmustu cnm normal yani hayirli olsun hadi al bebisini
Evet canim 18 yumrta cok asiri degilmis dedigi gibi ohss cok beklenmez bu duurmda olsun tatlim buda sinav insallh bi an once iyilesirsn hayrlisiBenim 18 yumurtam vardi sadece 5 i embriyo oldu transfer gunune kadarda 3 tanesi canli kaldi o kadar..dr da dediki yaşin,aldigimiz yumurta sayisi ve fiziki ölculerin hic bana ohss den suphelendirmedi..bakalim Allahtan hayirlisini diliyorum..
Canım toplanan yumurta sayısı fazla ise ohhs riskine karşı ya da benim gibi rezerv azlığı varsa ilaçlar yüksek dozda kullanıldıysa ilaçları vücudun atması için ya da rahimin dinlenmesi için bazı doktorlar bir ay toplayıp, dondurup diğer ay transfer ediyorlar. Her doktorun yaklaşımına göre değişebiliyorToplama isleminden 2-3 gun sonra transfer olmadi mi ? O yuzden mi adet oldunuz?
Toplama isleminden 2-3 gun sonra transfer olmadi mi ? O yuzden mi adet oldunuz?[
Anladim canim sagolasinCanım toplanan yumurta sayısı fazla ise ohhs riskine karşı ya da benim gibi rezerv azlığı varsa ilaçlar yüksek dozda kullanıldıysa ilaçları vücudun atması için ya da rahimin dinlenmesi için bazı doktorlar bir ay toplayıp, dondurup diğer ay transfer ediyorlar. Her doktorun yaklaşımına göre değişebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?