- 6 Eylül 2015
- 397
- 364
- 33
- 35
Ayy inss az kaldi saka gibi tup yaptim yapicam derken ..bi hamile oldugumu ogrensem daha ne isterimBenimde on gun sonra olmustu cnm normal yani hayirli olsun hadi al bebisini
Ben gecikir die dusunup sordum bana yok normal oldugun zmanda olursun dediler boyle erken olunca dedim noluyoCanım opudan sonra 1hafta 10 gün içinde adet oluyosun zaten. Hastaneden beni uyarmışlardı gerçekten de öyle oldu. Kolkulacak bir şey yok. Hayırlısıyla tedavin başlıyor demek ki...
Insallah hayirlisiyla ne zaman konulcak embriyolar ?Ayy inss az kaldi saka gibi tup yaptim yapicam derken ..bi hamile oldugumu ogrensem daha ne isterim
Simdi ilaca basladim 13.gun kontrolum var o gun karar verirler sanirim hic bilmiyorummInsallah hayirlisiyla ne zaman konulcak embriyolar ?
Gene mi ilac iciliyor ??Simdi ilaca basladim 13.gun kontrolum var o gun karar verirler sanirim hic bilmiyorumm
Evet transerim bi ay sonra yapildi o yuzden adet oldumToplama isleminden 2-3 gun sonra transfer olmadi mi ? O yuzden mi adet oldunuz?
Canım ben de 13. Gün kontrole gittim. Transfer olacak zannettim rahim kalınlığım 13mm di olmadı 3 gün sonraya randevü verdiler yani 16 gün sonra olmuş olduSimdi ilaca basladim 13.gun kontrolum var o gun karar verirler sanirim hic bilmiyorumm
Bi ay once toplandi o zaman , bi ay sonra transfer yapiliyor cok uyarilmaya karsin ! Cok mu yumurta toplandi bazen duyuyorum 40 yumurtasi olan falanCanım ben de 13. Gün kontrole gittim. Transfer olacak zannettim rahim kalınlığım 13mm di olmadı 3 gün sonraya randevü verdiler yani 16 gün sonra olmuş oldu
Canım benim evet adet günü başlıyorsun 15-16. Gün transfer oluyor. Estrofemi sabah 2 akşam 2) betahcg ye kadar içiyorsun, crinone jeli (sabah akşam)12. Haftaya kadar kullanıyorsun. Bir de kan sulandırıcı var ve vitaminler....Gene mi ilac iciliyor ??
Hangi igne verildi ?Canım benim evet adet günü başlıyorsun 15-16. Gün transfer oluyor. Estrofemi sabah 2 akşam 2) betahcg ye kadar içiyorsun, crinone jeli (sabah akşam)12. Haftaya kadar kullanıyorsun. Bir de kan sulandırıcı var ve vitaminler....
Canım benim neeeerdeeeee... bende rezerv azlığı vardı. O yüzden iğneleri fazla kullandım. Bu sefer rahim duvarı inceliyo ve embriyo tutunamıyo. Hem rahim kendini toplasın hem ilaçların etkisi biraz geçsin diye bekledik. Bu arada 3 yumurtam toplandı. 3 ü de döllendi öbür ay 2 si kondu. Biri dondurulduBi ay once toplandi o zaman , bi ay sonra transfer yapiliyor cok uyarilmaya karsin ! Cok mu yumurta toplandi bazen duyuyorum 40 yumurtasi olan falan
super 3 te 3 olsun nolcak ki 1 tane bile yeter yani ! Yas kacti ? Yasla mi ilgili rezerv azligi ? Kac doz kullandin canim ? Fazla kullandim demissin yaCanım benim neeeerdeeeee... bende rezerv azlığı vardı. O yüzden iğneleri fazla kullandım. Bu sefer rahim duvarı inceliyo ve embriyo tutunamıyo. Hem rahim kendini toplasın hem ilaçların etkisi biraz geçsin diye bekledik. Bu arada 3 yumurtam toplandı. 3 ü de döllendi öbür ay 2 si kondu. Biri donduruldu
Sen tedaviye ne zaman başlıycan. Biraz rahat ol, çok stres olmuşsun tatlım. Yumurta toplanana kadar gonal f ve menegon kullandım iğne olarak. Öbür ay adetle ilaç. Transfer aşamasında iğne vermedi benim doktorum. Jel de çok kolay geliyor bir sıkıntı yaşamıyorum şu anda. Sen rahat ol. Aşama aşama buradaki herkes ve ben de tüm sorularına cevap veririz. Hayırlısı olsun tatlım. Sen izmir desin dimiHangi igne verildi ?
Yaşım 35. Günlük 300 lük gonal f ve menagon iğne. Adetimin 2. Gününden çatlatma iğnesine kadar. 3 tane de çatlamayı engelleyen iğne ve en son çatlatma iğnesi ve adetin ilk 5 günü yumurta kalitesini arttırsın diye femara kullandımAaa
super 3 te 3 olsun nolcak ki 1 tane bile yeter yani ! Yas kacti ? Yasla mi ilgili rezerv azligi ? Kac doz kullandin canim ? Fazla kullandim demissin ya
Kac mm olmasi gerekio acabaCanım ben de 13. Gün kontrole gittim. Transfer olacak zannettim rahim kalınlığım 13mm di olmadı 3 gün sonraya randevü verdiler yani 16 gün sonra olmuş oldu
Benim de öyle oluyor rahat ol, ben peçetenin ucuyla kalıntıları temizliyorum. Bir de jeli biraz aplikatörün ucuna çıkarıp dağıt, uygularken tahriş olmasın. Zamanla acı artabilir. Pembelik kırmızılaşabilir. Benim de bugün 8. Günüm. İnşallah güzel haberler veririzkızlar bu jel akıntısı kum gibi ve pembe oldu
başına gelen var mı
transferin 6.günü daha önce böyle olmamıştı
Benim de öyle oluyor rahat ol, ben peçetenin ucuyla kalıntıları temizliyorum. Bir de jeli biraz aplikatörün ucuna çıkarıp dağıt, uygularken tahriş olmasın. Zamanla acı artabilir. Pembelik kırmızılaşabilir. Benim de bugün 8. Günüm. İnşallah güzel haberler veririz
O konuda benim de bilgim yok. Bilen biri bizi aydınlatırsa sevinirim. 10 mm. İdeal diye okumuştum. 13 mm. 13. Gün olursa , 16. Gün 16 mm olur diye de geç kalıyoruz diye panik oömuştum. Doktorum sorun etmedi. Ben de bilmiyorum sonucu sabırsızlıkla bekliyorumKac mm olmasi gerekio acaba
Evet stresliyim, izmirdeyim, adet olunca baslicaz ay sonu !Sen tedaviye ne zaman başlıycan. Biraz rahat ol, çok stres olmuşsun tatlım. Yumurta toplanana kadar gonal f ve menegon kullandım iğne olarak. Öbür ay adetle ilaç. Transfer aşamasında iğne vermedi benim doktorum. Jel de çok kolay geliyor bir sıkıntı yaşamıyorum şu anda. Sen rahat ol. Aşama aşama buradaki herkes ve ben de tüm sorularına cevap veririz. Hayırlısı olsun tatlım. Sen izmir desin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?