Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canım opudan sonra 1hafta 10 gün içinde adet oluyosun zaten. Hastaneden beni uyarmışlardı gerçekten de öyle oldu. Kolkulacak bir şey yok. Hayırlısıyla tedavin başlıyor demek ki...
Ben gecikir die dusunup sordum bana yok normal oldugun zmanda olursun dediler boyle erken olunca dedim noluyo

Canım ben de 13. Gün kontrole gittim. Transfer olacak zannettim rahim kalınlığım 13mm di olmadı 3 gün sonraya randevü verdiler yani 16 gün sonra olmuş oldu
Bi ay once toplandi o zaman , bi ay sonra transfer yapiliyor cok uyarilmaya karsin ! Cok mu yumurta toplandi bazen duyuyorum 40 yumurtasi olan falan

Gene mi ilac iciliyor ??
Canım benim evet adet günü başlıyorsun 15-16. Gün transfer oluyor. Estrofemi sabah 2 akşam 2) betahcg ye kadar içiyorsun, crinone jeli (sabah akşam)12. Haftaya kadar kullanıyorsun. Bir de kan sulandırıcı var ve vitaminler....

Bi ay once toplandi o zaman , bi ay sonra transfer yapiliyor cok uyarilmaya karsin ! Cok mu yumurta toplandi bazen duyuyorum 40 yumurtasi olan falan
Canım benim neeeerdeeeee... bende rezerv azlığı vardı. O yüzden iğneleri fazla kullandım. Bu sefer rahim duvarı inceliyo ve embriyo tutunamıyo. Hem rahim kendini toplasın hem ilaçların etkisi biraz geçsin diye bekledik. Bu arada 3 yumurtam toplandı. 3 ü de döllendi öbür ay 2 si kondu. Biri donduruldu

Aaa super 3 te 3 olsun nolcak ki 1 tane bile yeter yani ! Yas kacti ? Yasla mi ilgili rezerv azligi ? Kac doz kullandin canim ? Fazla kullandim demissin ya

Hangi igne verildi ?
Sen tedaviye ne zaman başlıycan. Biraz rahat ol, çok stres olmuşsun tatlım. Yumurta toplanana kadar gonal f ve menegon kullandım iğne olarak. Öbür ay adetle ilaç. Transfer aşamasında iğne vermedi benim doktorum. Jel de çok kolay geliyor bir sıkıntı yaşamıyorum şu anda. Sen rahat ol. Aşama aşama buradaki herkes ve ben de tüm sorularına cevap veririz. Hayırlısı olsun tatlım. Sen izmir desin dimi

kızlar bu jel akıntısı kum gibi ve pembe oldu
başına gelen var mı
transferin 6.günü daha önce böyle olmamıştı

Aaa
super 3 te 3 olsun nolcak ki 1 tane bile yeter yani ! Yas kacti ? Yasla mi ilgili rezerv azligi ? Kac doz kullandin canim ? Fazla kullandim demissin ya
Yaşım 35. Günlük 300 lük gonal f ve menagon iğne. Adetimin 2. Gününden çatlatma iğnesine kadar. 3 tane de çatlamayı engelleyen iğne ve en son çatlatma iğnesi ve adetin ilk 5 günü yumurta kalitesini arttırsın diye femara kullandım

kızlar bu jel akıntısı kum gibi ve pembe oldu
başına gelen var mı
transferin 6.günü daha önce böyle olmamıştı
Benim de öyle oluyor rahat ol, ben peçetenin ucuyla kalıntıları temizliyorum. Bir de jeli biraz aplikatörün ucuna çıkarıp dağıt, uygularken tahriş olmasın. Zamanla acı artabilir. Pembelik kırmızılaşabilir. Benim de bugün 8. Günüm. İnşallah güzel haberler veririz

amin inşallah canım çok sağol

Kac mm olmasi gerekio acaba
O konuda benim de bilgim yok. Bilen biri bizi aydınlatırsa sevinirim. 10 mm. İdeal diye okumuştum. 13 mm. 13. Gün olursa , 16. Gün 16 mm olur diye de geç kalıyoruz diye panik oömuştum. Doktorum sorun etmedi. Ben de bilmiyorum sonucu sabırsızlıkla bekliyorum

Evet stresliyim, izmirdeyim, adet olunca baslicaz ay sonu !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…