- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
canim jelin cubuğunu cikardiginda vajinada ustunde pembemsi kan varmi benim oyle oldu hamile oldugumu ogrentmkızlar bu jel akıntısı kum gibi ve pembe oldu
başına gelen var mı
transferin 6.günü daha önce böyle olmamıştı
canim jelin cubuğunu cikardiginda vajinada ustunde pembemsi kan varmi benim oyle oldu hamile oldugumu ogrentm
Antibiyotikdendir çok büyük bir ihtimal. Mideyi çok rahatsız eder o canımİğne puregon doz 200 , antibiyotik tetradox. Aynı anda iğne yaptım ve ilacı içtim dolaylısıyla anlayamadım ama antibiyotik sanırım bulantı yaptı .
Kızlar bana yardım edin lütfen. Bugün transferin 9. Günü karnımda şiddetli bir seyirme var elim ayağım titriyor. Sizde de oluyor mu?
Sağol canım seninki de hayırlı olsun... Dün evde test yaptım negatiftı tekrar yapmak istemiyorum. Yarın kan testi yaptıracağımhayır olsun canım benım6.günüm henuz böle bısey yasamadım. acaba bı test alıp yapsan mı
Hayırlısı olsun inşallah canım. Sen adet olduğun gün arı sütü polen bal karışımı var balparmağın. Buzdolabında saklanıyor. Her gün sabah aç karnına plastik ya da tahta kaşıkla bir kaşık ye. Solgarın enzim q 10 ini al her gün 1 tane zeytin yağına bandırarak, c vitaminli giseng kullan günde 1 tane. Bol bol da incir ye. Yumurta toplanana kadar bunu yap. Yumurtan toplandığı gün bırakabilirsin. Bir de iğnelerini yap. Bol bol da dua et, evdeysen meryem suresi oku her gün 1 tane Allahın izniyle herşey güzel olacak. Senin yaşın da genç yanlış hatırlamıyorsam. Nacizane fikrimi söyledim inşallah işine yararEvet stresliyim, izmirdeyim, adet olunca baslicaz ay sonu !
Ne güzel belirtiler erken başlamış sanırım. 2 embriyomuydu, darısı başımıza inşallah. Benim ilk hsmileliğimde belirtim buydu tatlımKızlar bana yardım edin lütfen. Bugün transferin 9. Günü karnımda şiddetli bir seyirme var elim ayağım titriyor. Sizde de oluyor mu?
inşallah dediğin gibidir canım. Yarın güzel haberler veririm inşallahNe güzel belirtiler erken başlamış sanırım. 2 embriyomuydu, darısı başımıza inşallah. Benim ilk hsmileliğimde belirtim buydu tatlım
Bencede hayatım çok midem kalkıyor onu içince ama zaten toplam 7 tane içecektim az kaldı :) bu antibiyotik tüp Bebek'ten önce veriliyormuş bana ilginç geldi .Antibiyotikdendir çok büyük bir ihtimal. Mideyi çok rahatsız eder o canım
Canım transfer döneminde herhangi bir enfeksiyon yaşanmasın diye önlem olarak kullanılıyor.benim doktorum doku reddi olmasın diye steroid bile verdiBencede hayatım çok midem kalkıyor onu içince ama zaten toplam 7 tane içecektim az kaldı :) bu antibiyotik tüp Bebek'ten önce veriliyormuş bana ilginç geldi .
Bana da opu sonrası 4 gün sabah akşam iç diye verilmişti canımBencede hayatım çok midem kalkıyor onu içince ama zaten toplam 7 tane içecektim az kaldı :) bu antibiyotik tüp Bebek'ten önce veriliyormuş bana ilginç geldi .
Opu sonrası 4 gün prednol yani steroid de içmiştimCanım transfer döneminde herhangi bir enfeksiyon yaşanmasın diye önlem olarak kullanılıyor.benim doktorum doku reddi olmasın diye steroid bile verdi
Aa ne güzel demek yanlız değilim benim gibiler var :) benim eşimede verdi doktor . Eşimde yine kesin Bebeğimiz olacak diyip Mutlu Mesut içiyor :)Bana da opu sonrası 4 gün sabah akşam iç diye verilmişti canım
Aa ne güzel demek yanlız değilim benim gibiler var :) benim eşimede verdi doktor . Eşimde yine kesin Bebeğimiz olacak diyip Mutlu Mesut içiyor :)
Ben iğne ile bereber antibiyotiğe başladım eşimede verdi doktor :) Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın .Merak etme cnm hemen hemne hepimiz benzer ilaç ve tedaviyi görüyoeuz . Sadece ufakntefekm değişiklikler ve aynı işe yarayan değişik isimlerdeki ilaçlar.
Mesela ben gonal f kullandım. Sen puregon kullanıyon. Opu sonrası herkes antibiyotik kullanıyor enfeksiyon riskine karşı. Rahim güçlendirici esrofem, tutunmaya yardımcı progestan igne, jel, fitil vs
Kizlarrr benim adetime on gun vardi bugun adet oldum acaba opu dan dolayi olabilir mi...dr adet oluna bizi ara ilacalara basla demisti herseyimde pazar gununu buluyo vardir bi hayir....minigime kavusmam yaklasio heycan basti beni
Canım benim hiç kanamam olmadı.ama biraz ağrım oldu o da hemen ağrı kesici yapıyorlar sıkıntı olmuyor yani.ama herkesin aynı değil bazı arkadaşların hiç ağrısı olmamış.stres yapmacanim ya bisey sorcaktim. yarin yumurta toplama işlemi olcak. korkuyorum da nasıl oluyor. sonrasında agri kanama oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?