Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

canim jelin cubuğunu cikardiginda vajinada ustunde pembemsi kan varmi benim oyle oldu hamile oldugumu ogrentm

aaaaaa hadi hayırlı olsun canımmm darısı basımıza

evet bi akşam yaptığımda öyle bişey görmüştüm ama o akıntıdan dıye pek incelemedim ve önemsemedim inşallah hayırlara vesiledir yaaa

İğne puregon doz 200 , antibiyotik tetradox. Aynı anda iğne yaptım ve ilacı içtim dolaylısıyla anlayamadım ama antibiyotik sanırım bulantı yaptı .
Antibiyotikdendir çok büyük bir ihtimal. Mideyi çok rahatsız eder o canım

anladım canım hayır olsun inşallah herkes de farklı belırtıler olurmus bazende hıc olmazmıs bende yeni öğrendim :)
inşallah hayırlı sonuç alırsın yarın haberini beklıyoruz.

Evet stresliyim, izmirdeyim, adet olunca baslicaz ay sonu !
Hayırlısı olsun inşallah canım. Sen adet olduğun gün arı sütü polen bal karışımı var balparmağın. Buzdolabında saklanıyor. Her gün sabah aç karnına plastik ya da tahta kaşıkla bir kaşık ye. Solgarın enzim q 10 ini al her gün 1 tane zeytin yağına bandırarak, c vitaminli giseng kullan günde 1 tane. Bol bol da incir ye. Yumurta toplanana kadar bunu yap. Yumurtan toplandığı gün bırakabilirsin. Bir de iğnelerini yap. Bol bol da dua et, evdeysen meryem suresi oku her gün 1 tane Allahın izniyle herşey güzel olacak. Senin yaşın da genç yanlış hatırlamıyorsam. Nacizane fikrimi söyledim inşallah işine yarar

Bencede hayatım çok midem kalkıyor onu içince ama zaten toplam 7 tane içecektim az kaldı :) bu antibiyotik tüp Bebek'ten önce veriliyormuş bana ilginç geldi .
Canım transfer döneminde herhangi bir enfeksiyon yaşanmasın diye önlem olarak kullanılıyor.benim doktorum doku reddi olmasın diye steroid bile verdi

Bende suan estrofem ve tarnusal kullaniyorum.histereskopide alinan ornek temiz çıkmış cok şükür.rahmi hazirlayalim artik dedi.adeti bekliyorum artik heralde bi 10 gune kadar Bende baslicam tedaviye.Allah hepimizin yüzünü güldürsun bu ay insallah

Bencede hayatım çok midem kalkıyor onu içince ama zaten toplam 7 tane içecektim az kaldı :) bu antibiyotik tüp Bebek'ten önce veriliyormuş bana ilginç geldi .
Bana da opu sonrası 4 gün sabah akşam iç diye verilmişti canım

Aa ne güzel demek yanlız değilim benim gibiler var :) benim eşimede verdi doktor . Eşimde yine kesin Bebeğimiz olacak diyip Mutlu Mesut içiyor :)

Merak etme cnm hemen hemne hepimiz benzer ilaç ve tedaviyi görüyoeuz . Sadece ufakntefekm değişiklikler ve aynı işe yarayan değişik isimlerdeki ilaçlar.
Mesela ben gonal f kullandım. Sen puregon kullanıyon. Opu sonrası herkes antibiyotik kullanıyor enfeksiyon riskine karşı. Rahim güçlendirici esrofem, tutunmaya yardımcı progestan igne, jel, fitil vs

Ben iğne ile bereber antibiyotiğe başladım eşimede verdi doktor :) Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın .

Kizlarrr benim adetime on gun vardi bugun adet oldum acaba opu dan dolayi olabilir mi...dr adet oluna bizi ara ilacalara basla demisti herseyimde pazar gununu buluyo vardir bi hayir....minigime kavusmam yaklasio heycan basti beni

canim ya bisey sorcaktim. yarin yumurta toplama işlemi olcak. korkuyorum da nasıl oluyor. sonrasında agri kanama oluyormu

canim ya bisey sorcaktim. yarin yumurta toplama işlemi olcak. korkuyorum da nasıl oluyor. sonrasında agri kanama oluyormu
Canım benim hiç kanamam olmadı.ama biraz ağrım oldu o da hemen ağrı kesici yapıyorlar sıkıntı olmuyor yani.ama herkesin aynı değil bazı arkadaşların hiç ağrısı olmamış.stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…