- 6 Eylül 2015
- 397
- 364
- 33
- 35
Canim hiccc korkma ben cok korktum bi uyandim hicbiseyim yok cokk hafif bi agrim vardi o da iki saate gecti hic bisey hissetmedimcanim ya bisey sorcaktim. yarin yumurta toplama işlemi olcak. korkuyorum da nasıl oluyor. sonrasında agri kanama oluyormu
Hosgeldin canım tedavin hayırlı olsun. Korkulacak bisey yok . Hepimiz bu korkuları yaşadık kimi hamile kimi degil kimisi beklemede ve herkesin yorucu bir hikayesi var aynı senin gibi ama burdaki herkes korksada üzülsede bir umut bebisleri bekliyor. Tedavin süresi boyunca burdaki herkes yardımcı olur. O yüzden içini ferah tut ve bolca dua et. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)Iyi geceler arkadaslar. Bende iki yillik evliyim ve 24 yasindayim. Bende pco var iki yildir gitmedigim doktor gormedigim tedavi kalmadi. Aslinda doktorum bu ay asilama yapalim dedi ama sansi cok azmis hele de zaten yumurtlama bozuklugu da varken artik zaman kaybetmeyelim dedik tüp bebek yapmaya karar veedik cuma gunu gittik konustuk ve adetin ikinci gunu tedavime baslanacak. Ama ben cok korkuyorum
Hosgeldin canım tedavin hayırlı olsun. Korkulacak bisey yok . Hepimiz bu korkuları yaşadık kimi hamile kimi degil kimisi beklemede ve herkesin yorucu bir hikayesi var aynı senin gibi ama burdaki herkes korksada üzülsede bir umut bebisleri bekliyor. Tedavin süresi boyunca burdaki herkes yardımcı olur. O yüzden içini ferah tut ve bolca dua et. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Evet 2. Denemem. Dün transferim oldu. Beklemedeyim.Sagol canim benim. Zaten beni burdaki insanlar anlar. Yoksa kimse beni anlamiyo kimseyle dertlesemiyorum halbuki konusmaya beni anlayan insanlara cok ihtiyacim var. Sizde yaptiniz mi tup bebek acaba
Evet 2. Denemem. Dün transferim oldu. Beklemedeyim.
Inşallah canım cok sagol 21ekim test günüm :)) senin adet ne zaman başlıyorAllah tez zamanda bebisini kucagina almayi nasip etsin canim. Allah kimseyi guzel duygudan mahrum birakmasin beni de. Insalla guzel haberlerini bekliyorum
Sorun da o ya adet olamiyorum adet sokucu ilac kullaninca adet oluyorum. Ilac kullancam bende adet olunca ikinci gun gidiyorm doktor gel dedi tedaviye basliycak. Ekim sonuInşallah canım cok sagol 21ekim test günüm :)) senin adet ne zaman başlıyor
Istee benim gibi bi ekim sonuna dogru adet olcak arkadas dahaaSorun da o ya adet olamiyorum adet sokucu ilac kullaninca adet oluyorum. Ilac kullancam bende adet olunca ikinci gun gidiyorm doktor gel dedi tedaviye basliycak. Ekim sonu
canim gecmis olsun once hic tedaviden korkma korkacak bisey degil ilkkez yaptirdigimiz icin biraz korkuyoruz ama tedavi surecin bitince sende anlsyacn korkack buseyin olmadigoni sadece tets gunu bekleme stresi oluyor baska bisey yok insallh hayirli sonuc alirsin dua ile başla her adimindaIyi geceler arkadaslar. Bende iki yillik evliyim ve 24 yasindayim. Bende pco var iki yildir gitmedigim doktor gormedigim tedavi kalmadi. Aslinda doktorum bu ay asilama yapalim dedi ama sansi cok azmis hele de zaten yumurtlama bozuklugu da varken artik zaman kaybetmeyelim dedik tüp bebek yapmaya karar veedik cuma gunu gittik konustuk ve adetin ikinci gunu tedavime baslanacak. Ama ben cok korkuyorum
Canım korkulacak bişey yok hiç endişe etme. Bebeğine bir adım daha yaklaşacaksın ne güzel. Öyle düşün tatlımIyi geceler arkadaslar. Bende iki yillik evliyim ve 24 yasindayim. Bende pco var iki yildir gitmedigim doktor gormedigim tedavi kalmadi. Aslinda doktorum bu ay asilama yapalim dedi ama sansi cok azmis hele de zaten yumurtlama bozuklugu da varken artik zaman kaybetmeyelim dedik tüp bebek yapmaya karar veedik cuma gunu gittik konustuk ve adetin ikinci gunu tedavime baslanacak. Ama ben cok korkuyorum
sende bendensin demek canım bende ilacsız adet göremiyorum senin sorun ne pekiSorun da o ya adet olamiyorum adet sokucu ilac kullaninca adet oluyorum. Ilac kullancam bende adet olunca ikinci gun gidiyorm doktor gel dedi tedaviye basliycak. Ekim sonu
Günaydin :))Günaydın kızlar bugün işe başladım. Ama hiç çalışasım yok ve öğle kan tahlilim var çok heyecanlıyım.
Hadi bakalim guzel bir hcg degeri alirsin canimm kalbini rahat tutKızlar kan verdim sonuç bekliyorum... Dualarınıza ihtiyacım var
Kızlar bugün çok duaya ihtiyacım var sizden rica ediyorum benim için çok dua edin.duruburcin , cemre cemre hadi bakalım kızlar hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. Benimde bugün kontrolüm var akşam bebişimizi görmek için sabırsızlanıyorum
İnş sonucun çok çok katlanmıştır çok sevinirim senin adına. Çıkınca hemen buraya yaz tamam mı canım? Yorma kendini de. Ne iş yapıyosun tatlım?Günaydın kızlar bugün işe başladım. Ama hiç çalışasım yok ve öğle kan tahlilim var çok heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?