Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Iyi geceler arkadaslar. Bende iki yillik evliyim ve 24 yasindayim. Bende pco var iki yildir gitmedigim doktor gormedigim tedavi kalmadi. Aslinda doktorum bu ay asilama yapalim dedi ama sansi cok azmis hele de zaten yumurtlama bozuklugu da varken artik zaman kaybetmeyelim dedik tüp bebek yapmaya karar veedik cuma gunu gittik konustuk ve adetin ikinci gunu tedavime baslanacak. Ama ben cok korkuyorum

Hosgeldin canım tedavin hayırlı olsun. Korkulacak bisey yok . Hepimiz bu korkuları yaşadık kimi hamile kimi degil kimisi beklemede ve herkesin yorucu bir hikayesi var aynı senin gibi ama burdaki herkes korksada üzülsede bir umut bebisleri bekliyor. Tedavin süresi boyunca burdaki herkes yardımcı olur. O yüzden içini ferah tut ve bolca dua et. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Sagol canim benim. Zaten beni burdaki insanlar anlar. Yoksa kimse beni anlamiyo kimseyle dertlesemiyorum halbuki konusmaya beni anlayan insanlara cok ihtiyacim var. Sizde yaptiniz mi tup bebek acaba

Sorun da o ya adet olamiyorum adet sokucu ilac kullaninca adet oluyorum. Ilac kullancam bende adet olunca ikinci gun gidiyorm doktor gel dedi tedaviye basliycak. Ekim sonu
Istee benim gibi bi ekim sonuna dogru adet olcak arkadas dahaa hosgeldinn canimm..bende bekliyorumm adetimi daha başlamadık tedaviye ..

canim gecmis olsun once hic tedaviden korkma korkacak bisey degil ilkkez yaptirdigimiz icin biraz korkuyoruz ama tedavi surecin bitince sende anlsyacn korkack buseyin olmadigoni sadece tets gunu bekleme stresi oluyor baska bisey yok insallh hayirli sonuc alirsin dua ile başla her adiminda

Canım korkulacak bişey yok hiç endişe etme. Bebeğine bir adım daha yaklaşacaksın ne güzel. Öyle düşün tatlım

duruburcin , cemre cemre hadi bakalım kızlar hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. Benimde bugün kontrolüm var akşam bebişimizi görmek için sabırsızlanıyorum
Kızlar bugün çok duaya ihtiyacım var sizden rica ediyorum benim için çok dua edin. Bugün benim için çok kritik bir gün bugün ya bebişimin benimle olduğunu öğreneceğim ya da uçup gittiğini inşallah bebişim benimle olur beni bırakmaz...

Günaydın kızlar bugün işe başladım. Ama hiç çalışasım yok ve öğle kan tahlilim var çok heyecanlıyım.
İnş sonucun çok çok katlanmıştır çok sevinirim senin adına. Çıkınca hemen buraya yaz tamam mı canım? Yorma kendini de. Ne iş yapıyosun tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…