katılıyorum sana bizde sadece bende sorun sanıyoduk ama esimdede 6 milyon cıktı maalesef hareketlilik %40 ama doktor tup bebege engel dgl dedi dogrudur heral mecbur inanıcazAsılama da degıl bence dırek tup bebek bebek deneyın bence
benim eşimdede heralde 18 milyon spermi var yada 7 milyonmu ben anlamıyorum bu rakamlardankatılıyorum sana bizde sadece bende sorun sanıyoduk ama esimdede 6 milyon cıktı maalesef hareketlilik %40 ama doktor tup bebege engel dgl dedi dogrudur heral mecbur inanıcaz
18 mlyon sperm saynz ama %45 harektsız mıs canlılar 7 mılyon kalmıs demek ama bu 7 mılyonnda morfolojısıne de bakılması lazm oda onemli durumn tup bebek canm ama uzulme tabıkı tup bebege engel degıl bızım 1 2 mılyn sperm %0 %2 morfolojıydı bızım tup bebek mumknse sızlerın daha mumkun tek bı saglıklı sperm tup bebege yeterlıbenim eşimdede heralde 18 milyon spermi var yada 7 milyonmu ben anlamıyorum bu rakamlardan
Evet çok güzel açıkladın 18 milyon ama ölüler var bizde anladım .aşılama için yetersiz bizim heralde yaptık tutmadı doktora soracaz Eylül'de tüp bebek derse ben razıyım .18 mlyon sperm saynz ama %45 harektsız mıs canlılar 7 mılyon kalmıs demek ama bu 7 mılyonnda morfolojısıne de bakılması lazm oda onemli durumn tup bebek canm ama uzulme tabıkı tup bebege engel degıl bızım 1 2 mılyn sperm %0 %2 morfolojıydı bızım tup bebek mumknse sızlerın daha mumkun tek bı saglıklı sperm tup bebege yeterlı
Canım tup bebek demesede bence tup bebek sız ısteyın tabıkı zor bı surec ama asılamada da aynı ıgnelerı oluyosun ılaclara bısuru para verıyosun ama asılama cok zor bence sızın durumda zaten bıkez tutmamıs bence zaman ve emek kaybı yasamayın dırek tup bebek bız de ogrendık asılama falan demedı dr umuz dırek mıkroenjeksıyon tup bebek dedıEvet çok güzel açıkladın 18 milyon ama ölüler var bizde anladım .aşılama için yetersiz bizim heralde yaptık tutmadı doktora soracaz Eylül'de tüp bebek derse ben razıyım .
Tamam canım madem öyle diyorsun ozaman tüp için hazırlanayım psikolojik olarak . Hani bende sorun yok diye doktor aşılama der belki diye düşündüm bir kez daha . Bende tüp istiyorum ama bir yandan da korkuyorum tüp başarısızlıkla sonuçlanır diyeCanım tup bebek demesede bence tup bebek sız ısteyın tabıkı zor bı surec ama asılamada da aynı ıgnelerı oluyosun ılaclara bısuru para verıyosun ama asılama cok zor bence sızın durumda zaten bıkez tutmamıs bence zaman ve emek kaybı yasamayın dırek tup bebek bız de ogrendık asılama falan demedı dr umuz dırek mıkroenjeksıyon tup bebek dedı
Canim hemende tutabilir sonrada bunlara takilma kader kismet bak bizde ikinciyi deniycez meselaTamam canım madem öyle diyorsun ozaman tüp için hazırlanayım psikolojik olarak . Hani bende sorun yok diye doktor aşılama der belki diye düşündüm bir kez daha . Bende tüp istiyorum ama bir yandan da korkuyorum tüp başarısızlıkla sonuçlanır diye
Biz ikinci tüp bebek için biraz zorlanırız gibi maddi manevi . Eşim pek sıcak bakmıyor zaten . Kendiliğinden olacağına çok inanıyor .çok zorlamam Lazım tüp bebeğe ikna için . HayırlısıCanim hemende tutabilir sonrada bunlara takilma kader kismet bak bizde ikinciyi deniycez mesela
Tabiki maddiyat zorluyo ilkinde 9 bin falan verdik simdi 2.750 vericez ikinci oldugu icin birde igne olmadigi icin para bi sekilde bulunuyo sonu guzel olucaksa insallahBiz ikinci tüp bebek için biraz zorlanırız gibi maddi manevi . Eşim pek sıcak bakmıyor zaten . Kendiliğinden olacağına çok inanıyor .çok zorlamam Lazım tüp bebeğe ikna için . Hayırlısı
Aynen tatlim bizimde esimin degerleri dusuk oldugu hale doktor normal olur dedi ,zaten erkekler zor ikna oluyor esimi tam ameliyata ikna etmistim doktor gerek yok dedi sonra universite prof gittik o hemen ameliyat dedi ameliyattan xonra degerler yukseldi ,yinede dogal yoldan olmadi cok vakit kaybettik doktorlarin yaniltmzsi yuzunden ,iki gun once cok sukur tup bebek denemem tuttu . 2013 den beri ameliyatti asilamaydi 2 sene gecti pisman oldum daha once yaptirmacigjma ,benden tavsiye fazla zaman kaybetmeden tup bebek yaptirin ,rapor cikarmayi dusunmediniz miTamam canım . Aptal ürolojici normal yolla olur diye gaz veriyor benim eşimde sanıyor ki çok güzel değerleri . Bende sizlerden öğreniyorum .
Rapor nasıl nerden çıkar hiç bilmiyorum . Ilk defa burda duydum ama özel Muaynanede rapor geçerli değildir sanırımAynen tatlim bizimde esimin degerleri dusuk oldugu hale doktor normal olur dedi ,zaten erkekler zor ikna oluyor esimi tam ameliyata ikna etmistim doktor gerek yok dedi sonra universite prof gittik o hemen ameliyat dedi ameliyattan xonra degerler yukseldi ,yinede dogal yoldan olmadi cok vakit kaybettik doktorlarin yaniltmzsi yuzunden ,iki gun once cok sukur tup bebek denemem tuttu . 2013 den beri ameliyatti asilamaydi 2 sene gecti pisman oldum daha once yaptirmacigjma ,benden tavsiye fazla zaman kaybetmeden tup bebek yaptirin ,rapor cikarmayi dusunmediniz mi
İlki baya tuzlu olmuş sizin ;(Tabiki maddiyat zorluyo ilkinde 9 bin falan verdik simdi 2.750 vericez ikinci oldugu icin birde igne olmadigi icin para bi sekilde bulunuyo sonu guzel olucaksa insallah
Tup bebek zaten 5.500 igneler 2000 yakin testi yumurta dondurmas falan filan o fiyati buldu ikinci deneme dondurulmusla olucagi icin uygunİlki baya tuzlu olmuş sizin ;(
Raporun olursa canm ılaclara ya para vermıyosun yada cok az oduyosun dr muayne parası verırsın tabı ama zaten ılaclat da cok tutuyo baya haffletr rapr 35 yas uzerı ve bıde kac yullık evlı olman lazım bıde 2. Denemn falan olmasımı lazım ya onn sartları yazıyo ıntrntte bende tam bılmıyorum ama ben 27 yasındaym ılk denemm 2 yılımız doldurmadık evlılıgmızın ben cıkaramıyom mesela ama sen bak sartlar sana uygunsa cıkartrsın rahatta edersın maddenRapor nasıl nerden çıkar hiç bilmiyorum . Ilk defa burda duydum ama özel Muaynanede rapor geçerli değildir sanırım
Cnm benim bu benim ikinci denememdi ,ilkinde rapor cikarttim veistanbulda yaptirdim bahceci kliniginde bende tesadufen ogrenmistim raporun orda gectigini ,istanbulda bircok yerde rapor gecen yerler var,5000 lira olan ucret 3000 liraya iniyor ve igneleri raporlu almak cok avantaj ,gecen sefer 800 lira ilaca vermistim ,2000 lirayi bulan ilaclara ,en az 3 senelik evliysen baska cocugunuz yoksa ssk gununuz yeterliyse universite hastanesine basvuruyosun rapor cikariyosun,eger universitede yaptirmak istersende 400 ,500 hastanesine gore ucret oduyosun kocaeli universitesinde cok cabuk rapor cikiyo ,ve istatistiki basarilari yuksek orda yaptirabilirsin maddiyat zorlamasin dersen,ben tek kullanabildim yasim 38 ama 23 ve 38 yas arasi 3 kez hakkin var.Rapor nasıl nerden çıkar hiç bilmiyorum . Ilk defa burda duydum ama özel Muaynanede rapor geçerli değildir sanırım
Hst gittiginde ,sperm testi istiyolar ,esini uroloji goruyo senide kadin dogum hicbir ek ucret odemiyosun tahlillere falan,ben gec kalmasaydim 3 hakkimida kullanacaktim belki,ozelde yaptirdim bu sefer ama bahceciden de cok memnun kaldim hangi sehirdesin bilmiyorum ama koczeliye her ilden gelen var doktorlarida cok iyi kesinlikle tavsiye ederimCnm benim bu benim ikinci denememdi ,ilkinde rapor cikarttim veistanbulda yaptirdim bahceci kliniginde bende tesadufen ogrenmistim raporun orda gectigini ,istanbulda bircok yerde rapor gecen yerler var,5000 lira olan ucret 3000 liraya iniyor ve igneleri raporlu almak cok avantaj ,gecen sefer 800 lira ilaca vermistim ,2000 lirayi bulan ilaclara ,en az 3 senelik evliysen baska cocugunuz yoksa ssk gununuz yeterliyse universite hastanesine basvuruyosun rapor cikariyosun,eger universitede yaptirmak istersende 400 ,500 hastanesine gore ucret oduyosun kocaeli universitesinde cok cabuk rapor cikiyo ,ve istatistiki basarilari yuksek orda yaptirabilirsin maddiyat zorlamasin dersen,ben tek kullanabildim yasim 38 ama 23 ve 38 yas arasi 3 kez hakkin var.
Sartlari internetten okuyunca zzormus gibi geliyo ama bir haftani almiyo rapor cikarmak ,bende internete bakip aman bu kadar ugrasilirmi diye diye zaman kaybettim yas oldu 38 ,seninde uzerine dusmeni tavsiye ederim beni biri yonlendirseymis keske ssk da olurmu diye hep onyargili baktim ama hemsireler doktorlar ozelde bile o ilgiyi bulamuyoxun inan seni sadece para bankasi gibi goruyolar ama orda doktoru var asistani var psikolojini bile dusunuyolar ,ben univ 2 kez asilama yaptirdim cok memnun kaldim ,asilama yapmadan rapor cikmiyo ama eger degerler dusukse direk tupte yapiyolar ,Hst gittiginde ,sperm testi istiyolar ,esini uroloji goruyo senide kadin dogum hicbir ek ucret odemiyosun tahlillere falan,ben gec kalmasaydim 3 hakkimida kullanacaktim belki,ozelde yaptirdim bu sefer ama bahceciden de cok memnun kaldim hangi sehirdesin bilmiyorum ama koczeliye her ilden gelen var doktorlarida cok iyi kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?