Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Herkese günaydin ben şimdi hastane yolundayim bakalim karnimdaki su ne durumda..bugun transferin 12.günú..bismillah diyip ciktim..Allah hepimizin gönlüne göre versin kizlar..opuldunuz
İnş azalmıştır canım sen kendini nasıl hissediyorsun?

Gunaydin arkadaslar
Benim 10.gunum carsamba asil test gunum son 2 -3 gundur sadece goguslerim aciyor ve karnim mide sis
Diger kasik agrisi gibi belirtilerim kalmadi icim bi tuhaf huzursuzum dun igne olmaya gittigim hastanede kan testi yapmak istedim hemsire izin vermedi illa 14 de yapin gununuzden once yapmayin diyip durdu ama ben cildiricam yani bebegim var mi yok mu beklemek cok zor acaba idrar testi mi yapsam arkadaslar ne dersiniz? Yada bugun cikip bi kan testi mi yaptirsam kafami dagitamiyorum ne olur akil verin idrar testinde az cok cikar mi kan testi yapilirsa hemen veriyorlar mi

Kızlar kan verdim sonuç bekliyorum... Dualarınıza ihtiyacım var
Transferin kaçıncı günü canım? Kaç günlük kaç embriyo verilmişti? İnş sonucun seni mutluluktan ağlatır sonucu bize de yaz lütfen. Allah yüzünü güldürsün inş

canım dualarım sennle inş güzel haberlerle gelirsin sıkma kendini..

Canım inş bebişin seninledir bırakmıycak inş annesini. Dualarımız seninle. Bebişin nazlı olduğu kadar inatçıdır da inş. Annemi bırakmam onu üzmem der inş. Amiiiiinnnnn

Canım idrar testi yapma... Evet çıkan var ama olup çıkmayan daha çok... Benim de 10. Günüm doktorum bugün kan tahlili istedi birbucuk iki saate çıkıyormuş sonuçlar

Canım stres yapıp bebeğini de kendini de yorma üzme lütfen annesi. Belirtilere hiç takılma. Yani dayanabiliyorsan çarşambayı bekle. Ama böyle yoğun stres yaşayacaksan kanda baktır. Ama en doğru sonuç çrş günü çıkar onu bil. Beklemek çok zor biliyorum ama az kalmış tatlım biraz sabır ve bol dua tamam mı kaç günlük kaç embriyo verilmişti peki?

İnş sonucun çok çok katlanmıştır çok sevinirim senin adına. Çıkınca hemen buraya yaz tamam mı canım? Yorma kendini de. Ne iş yapıyosun tatlım?
Tamam canım sonucu öğrenir öğrenmez hemen yazacam. İnşallah yükselmiştir. Bu arada kaymakamlıkta çalışıyorum işlerim öyle çok yoğun değil canım.

Canım bugün 10. Gün 3. Gün embriyosuydu 2 tane... İnşallah güzel haberler verebilirim
Doktorun mu 10. Güne verdi test gününü? Erken gibi sanki. Benim 4. Gün embriyosuydu. 12 gün sonraya vermişti. 5. Gün embriyolarını bile 12 gün sonraya veriyordu. İnş pozitif çıkar ama düşük çıkarsa da üzme sakın kendini. 12. Gün daha garanti bir sonuç sanırım. Ama inş çooook yüksek çıkar canım

merhaba kızlar
ne kadar yogun bıgun herkes hastanelere gıdıyor ınsallah guzel sonuclar alırız hadı bakalım
mesajları okurken heyecandan kalbım duracak gıbı oldu vallahı
cuma gunude benım test gunummmmm
ayyyyy allahım bebek sahıbı olmamız hayırlı olsun ınsallah amııınnn

amiiiinn cnm inşaAllahhhh.... Allahım hepımıze nasıp etsın

İnş güzel bir sonuç alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…