teşekkür ederim canımHadi şimdiden hayırlı olsun tatlım
ahh canm bana sorma napcagımızı.. kelin ilacı olsa başına sürermiş.. bende hergun bıan önce adetım gelsede başlasak dıye bekliyorum. bekleme surecı zor ya oy oyBen de varim ben deee. Ya ben simdiden cok heyecanliyimm. Simduden boyleyse napcaz biz yaaaa
Biz transferden test gunune nasil bekliycez hic bilmiyorum :))ahh canm bana sorma napcagımızı.. kelin ilacı olsa başına sürermiş.. bende hergun bıan önce adetım gelsede başlasak dıye bekliyorum. bekleme surecı zor ya oy oy
Kızlar sonucu aldım 134 ... Hamileyim darısı bekleyen herkese inşallah
Hayırlı olsun canım Allah sağlık sıhat içinde kucağına almayı nasip etsin burada güzel haberleri alınca bana umut oluyorsunuz sanki hepinizi tanıyor gibi seviniyorum darısı isteyen herkesin ve benimde başıma inşallahKızlar sonucu aldım 134 ... Hamileyim darısı bekleyen herkese inşallah
zor sürecte geciyorz rabbim yardimcimiz olsun cnmDr muayenemi yapti hala karnim su icndeartik dik bile duramiuorum one dogru kambur durabiliyorum..su cekmedi o en son ihtimal dedi..tekrar gebelik testi yaptirdi bakalim 10 dkkaya cikar..dua isteyen herkese kendimle birlikte dua ediyorum..yollarimiz açik olsun inşallah..
Bana sadece folik asit verdi cnm baska bisey kullanma kür felen yapma dedi. Hazirim yanide iste günü bekliyozBiz transferden test gunune nasil bekliycez hic bilmiyorum :))
Size de dr hic ilac kullanma fln tarzi biseyler dedi mi?
Allah yardımcın olsun bebeğin seninledir umarım .Dr muayenemi yapti hala karnim su icndeartik dik bile duramiuorum one dogru kambur durabiliyorum..su cekmedi o en son ihtimal dedi..tekrar gebelik testi yaptirdi bakalim 10 dkkaya cikar..dua isteyen herkese kendimle birlikte dua ediyorum..yollarimiz açik olsun inşallah..
Benimde ole olmustu cnm ya bendede tereddut kamisti ama birikintiler diye dusundum kendmi rahatlattim kanamam falan olmadi sonra hic cok sukur sende merak etme bisey olmaz insallahkizlar hepinizde insallh hayirli haberlar alirsiniz ben bisey sormk istiyorum vajina jel kullanan arkadaşlar bugun afedersiniz lavaboya gittim cok özür dileywerek soyluyorm vajinamda kullandigim jel bi sakiz buyukluğunde düştü cok korktum düşukmu diye ama bilmiyorum niye oldu böyle olan varmi panik oldum bian
Dr muayenemi yapti hala karnim su icndeartik dik bile duramiuorum one dogru kambur durabiliyorum..su cekmedi o en son ihtimal dedi..tekrar gebelik testi yaptirdi bakalim 10 dkkaya cikar..dua isteyen herkese kendimle birlikte dua ediyorum..yollarimiz açik olsun inşallah..
Ben bi dis problemimden dolayi antibiyotige basladim. Icim rahat etmeyip dr a sordum problem yok dedi ama keske kullabmak zorunda kalmasaydim daha iyi olurdu. Ama dr bi problem olsaydi etkileyecegini dusunseydi soylerdi heralde.Bana sadece folik asit verdi cnm baska bisey kullanma kür felen yapma dedi. Hazirim yanide iste günü bekliyoz
Benimde ole olmustu cnm ya bendede tereddut kamisti ama birikintiler diye dusundum kendmi rahatlattim kanamam falan olmadi sonra hic cok sukur sende merak etme bisey olmaz insallah
canım korkma o jel oyle topaklanıyokizlar hepinizde insallh hayirli haberlar alirsiniz ben bisey sormk istiyorum vajina jel kullanan arkadaşlar bugun afedersiniz lavaboya gittim cok özür dileywerek soyluyorm vajinamda kullandigim jel bi sakiz buyukluğunde düştü cok korktum düşukmu diye ama bilmiyorum niye oldu böyle olan varmi panik oldum bian
insallh cnm ya bi an cok korktum ben ilaci yapinca geri yatağa girp yatiyorum ondanmi oldu acaba simdide banyo yapacktim korkyltum geri vazgectmBenimde ole olmustu cnm ya bendede tereddut kamisti ama birikintiler diye dusundum kendmi rahatlattim kanamam falan olmadi sonra hic cok sukur sende merak etme bisey olmaz insallah
Canim ben ohss diye bisey oldum..karnim su topladi aslinda hileyimde ama o transfer sonrasindaki igneler bir nevi alerji yapmis bana..bugun transferin 12. Gunu bakalim hayirlisi..canım çok gecmıs olsun neden boyle senın durum ben mesajları kacırmısım kusura bakma
hayırlı sonuc alırız ınsallah
dua edıyoruz elbette meraklanma
haberdar et bızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?