- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
cnm tedaviyle hamile kalinca insan en ufak bisyde korkuyor insallh kotu bisey degildir oturdum burdaki butun arkadaslar icin tesbih cekiyoyorum insallh herkes hayirli haberler alirlarcanım korkma o jel oyle topaklanıyo
evet ondan oluyo bende oyle yapıyodum oyle yapmıycaz sıkıp dolascaz yatıca topaklanıyo canıminsallh cnm ya bi an cok korktum ben ilaci yapinca geri yatağa girp yatiyorum ondanmi oldu acaba simdide banyo yapacktim korkyltum geri vazgectm
Al bendende o kadar cnm ya ise basladim bugun ama hic istegim yok napicam bilmiyorum boyle degerini merak ediyorum arkadasim guzel sonuc alicaksin insallahGünaydın kızlar bugün işe başladım. Ama hiç çalışasım yok ve öğle kan tahlilim var çok heyecanlıyım.
Daha snde adetini bekliyodun demi canm :)) eger oyleyse bende smdiden ilac icmemeye basladim cok zorda kalmazdam icmiyorum vücudumu iyi hazirlamaya calisiyorum :))Ben bi dis problemimden dolayi antibiyotige basladim. Icim rahat etmeyip dr a sordum problem yok dedi ama keske kullabmak zorunda kalmasaydim daha iyi olurdu. Ama dr bi problem olsaydi etkileyecegini dusunseydi soylerdi heralde.
Aha simdiden paranoyaklasmaya basladim :)
Sonucun çıktımı canım merak ediyorum inşallah katlanarak artar bebişini annesine sıkı sıkı tutunurCanim ben ohss diye bisey oldum..karnim su topladi aslinda hileyimde ama o transfer sonrasindaki igneler bir nevi alerji yapmis bana..bugun transferin 12. Gunu bakalim hayirlisi..
Canim ben ohss diye bisey oldum..karnim su topladi aslinda hileyimde ama o transfer sonrasindaki igneler bir nevi alerji yapmis bana..bugun transferin 12. Gunu bakalim hayirlisi..
Cnm transfern hayrli ugurlu olsun ins mujdelinhaberi verirsn.adetin kacmci gunu transfern oldu cnm?Inşallah canım cok sagol 21ekim test günüm :)) senin adet ne zaman başlıyor
Ayyy ne güzel tebrik ederim canım çok sevindimKızlar sonucu aldım 134 ... Hamileyim darısı bekleyen herkese inşallah
Canım boşuna endişe edip üzme kendini. Kanaman yok dimi. Düşük yapsan kanaman ağrın vs olurkizlar hepinizde insallh hayirli haberlar alirsiniz ben bisey sormk istiyorum vajina jel kullanan arkadaşlar bugun afedersiniz lavaboya gittim cok özür dileywerek soyluyorm vajinamda kullandigim jel bi sakiz buyukluğunde düştü cok korktum düşukmu diye ama bilmiyorum niye oldu böyle olan varmi panik oldum bian
Çok sağol canım... rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahAyyy ne güzel tebrik ederim canım çok sevindim
Canım daha tüp bebeğe başlamak için adetini bekliyorsun dimi? Bişey olmaz merak etme canım dr da bişey olmaz demiş zaten. Rahat ol tatlımBen bi dis problemimden dolayi antibiyotige basladim. Icim rahat etmeyip dr a sordum problem yok dedi ama keske kullabmak zorunda kalmasaydim daha iyi olurdu. Ama dr bi problem olsaydi etkileyecegini dusunseydi soylerdi heralde.
Aha simdiden paranoyaklasmaya basladim :)
Evet bende ekim sonu gibi adet olucam.Daha snde adetini bekliyodun demi canm :)) eger oyleyse bende smdiden ilac icmemeye basladim cok zorda kalmazdam icmiyorum vücudumu iyi hazirlamaya calisiyorum :))
yok cok sükur kanamam yok ben jeli kullaninca yatiyodum tekrardan belkide ondan olmusturCanım boşuna endişe edip üzme kendini. Kanaman yok dimi. Düşük yapsan kanaman ağrın vs olur
Evet ekim sonunu bekliyorum.Canım daha tüp bebeğe başlamak için adetini bekliyorsun dimi? Bişey olmaz merak etme canım dr da bişey olmaz demiş zaten. Rahat ol tatlım
Teşekkür ederim canım. Adetin 19.gunu transfer edildi. Embriyoları bekledik. 5.gun embriyosu transfer edildi.Cnm transfern hayrli ugurlu olsun ins mujdelinhaberi verirsn.adetin kacmci gunu transfern oldu cnm?
canım bende bu ayın sonunda başlıom tüp bebeğe..eylül sonunda histerskopi oldum ve yaklaşık 2 haftadır antibiyotik kullanıyom bu operasyondan dolayı problem olmasın diye.Tüp bebek yapacak doktorum yaptı operasyonu ve o yazdı bu ilaçları bi sıkıntı olmaz yani merak etme hiç.Ayrıca opudan sonra bile antibiyotik kullandırıyomuş bazı doktorlar.Evet bende ekim sonu gibi adet olucam.
Valla bi dis tedavim icin icmem gerekti
Dr a ilacin ismini soyledim bisey olmaz sikinti yok dedi ama kullanmasaydim icim daha rahat edicekti
Bende adeti bekliyorum ekim sonu kasım basi gibi başlayacağız ilk tup bebek tedavisine beraber geçireceğiz Insallah:)) Hakkımızda hayırlısını versin Rabbim insallahIyi geceler arkadaslar. Bende iki yillik evliyim ve 24 yasindayim. Bende pco var iki yildir gitmedigim doktor gormedigim tedavi kalmadi. Aslinda doktorum bu ay asilama yapalim dedi ama sansi cok azmis hele de zaten yumurtlama bozuklugu da varken artik zaman kaybetmeyelim dedik tüp bebek yapmaya karar veedik cuma gunu gittik konustuk ve adetin ikinci gunu tedavime baslanacak. Ama ben cok korkuyorum
Iyi icim daha bi rahatladi ya.canım bende bu ayın sonunda başlıom tüp bebeğe..eylül sonunda histerskopi oldum ve yaklaşık 2 haftadır antibiyotik kullanıyom bu operasyondan dolayı problem olmasın diye.Tüp bebek yapacak doktorum yaptı operasyonu ve o yazdı bu ilaçları bi sıkıntı olmaz yani merak etme hiç.Ayrıca opudan sonra bile antibiyotik kullandırıyomuş bazı doktorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?