Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Daha snde adetini bekliyodun demi canm :)) eger oyleyse bende smdiden ilac icmemeye basladim cok zorda kalmazdam icmiyorum vücudumu iyi hazirlamaya calisiyorum :))

Canim ben ohss diye bisey oldum..karnim su topladi aslinda hileyimde ama o transfer sonrasindaki igneler bir nevi alerji yapmis bana..bugun transferin 12. Gunu bakalim hayirlisi..
Sonucun çıktımı canım merak ediyorum inşallah katlanarak artar bebişini annesine sıkı sıkı tutunur

Canım boşuna endişe edip üzme kendini. Kanaman yok dimi. Düşük yapsan kanaman ağrın vs olur

Canım daha tüp bebeğe başlamak için adetini bekliyorsun dimi? Bişey olmaz merak etme canım dr da bişey olmaz demiş zaten. Rahat ol tatlım

duruburcin canım sonucun çıktı mı? En son kaç gün önce kaç çıkmıştı?? İnş bir an önce düzelirsin tatlım

Daha snde adetini bekliyodun demi canm :)) eger oyleyse bende smdiden ilac icmemeye basladim cok zorda kalmazdam icmiyorum vücudumu iyi hazirlamaya calisiyorum :))
Evet bende ekim sonu gibi adet olucam.
Valla bi dis tedavim icin icmem gerekti
Dr a ilacin ismini soyledim bisey olmaz sikinti yok dedi ama kullanmasaydim icim daha rahat edicekti

Canım daha tüp bebeğe başlamak için adetini bekliyorsun dimi? Bişey olmaz merak etme canım dr da bişey olmaz demiş zaten. Rahat ol tatlım
Evet ekim sonunu bekliyorum.
Evet icimi rahat tutmam lazim. Insan herseyde kuruntu yapiyo.
Ben herkese rahat ol cok kafana takma derdim test gununu bekle fln :)
Bekara kari bosamak kolaymis diyorum simdiden :))

Evet bende ekim sonu gibi adet olucam.
Valla bi dis tedavim icin icmem gerekti
Dr a ilacin ismini soyledim bisey olmaz sikinti yok dedi ama kullanmasaydim icim daha rahat edicekti
canım bende bu ayın sonunda başlıom tüp bebeğe..eylül sonunda histerskopi oldum ve yaklaşık 2 haftadır antibiyotik kullanıyom bu operasyondan dolayı problem olmasın diye.Tüp bebek yapacak doktorum yaptı operasyonu ve o yazdı bu ilaçları bi sıkıntı olmaz yani merak etme hiç.Ayrıca opudan sonra bile antibiyotik kullandırıyomuş bazı doktorlar.

Bende adeti bekliyorum ekim sonu kasım basi gibi başlayacağız ilk tup bebek tedavisine beraber geçireceğiz Insallah:)) Hakkımızda hayırlısını versin Rabbim insallah

kızlar merhaba ben cumartesi test verdim ve negatif...doktorum bu ay histerokobi yapıp tekrar 2.yi deneyelim dedi histerokobi sırasında rahime çentik atacakmış tutunmayı artırmak için ama ben histerokobi sonrası 2 3 ay dinlenmek istiyorum bakalım inşallah bu sfer olur

Iyi icim daha bi rahatladi ya.
Sen basladin ni tedavine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…