Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canlarim az once test yaptirdim ama2 saat sonra cikicak sonucu rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin..suan ezan okunuyor allahim sen sesimizi duy hepimize hayirli sonuclar versin sonuc cikinca hemen paylasicam canim
Evet carsamba tabi en dogru gun ama icim icimi yedi
bu arada benim 2.gun embriyosu ve 2 tane enjekte edildi sanirim 3 hafta 4 gunluk tam bilmiyorum
2 ekimde transferim oldu 2gunluk embriyolar ve 2 tane :)))
Yanliz dikkat ettim hep 2 olarak gitmis rakam insallah ugurlu gelir
sonuc gelir gelmez sizlerle paylasicam hava cok guzel bugun biraz moral olsun diye gezintiye ciktim cok tesekkurler guzel insanlar rabbim o guzel dualarinizi ve isteklerinizi kabul etsin isteyen herkese bu annelik sevincini yasatsin

Ben de hem uykumda kendimi gerinirken buluyordum. Ama hiç üzerine düşünmemiştim...
onun etkisi çok çok azmış canım sordum asıl sebebi embriyonun rahme uyum sağlaması gelişmesi dedi doktorum...ki zaten bana endol diye bir fitil vermişti bu kasılmalar için bende çok yan etki oldu diye kullanmamıştım bu sefer kullanıcam ama...ki doktor kasılmalara normal dedi

Ya aslinda yumurta toplama isleminden korkuyorum anestezi vercekler ama yarim saat falan suruyomus ameliyat gibi ayni o yzden cekiniyorum biraz

amin cnm insallh hakkinda hayirlisi olur cok yuryupte yorma kensini sonucu yaz burdan hafta basinda insallh hamis haberleri aliriiz bol bol

Ya aslinda yumurta toplama isleminden korkuyorum anestezi vercekler ama yarim saat falan suruyomus ameliyat gibi ayni o yzden cekiniyorum biraz
bak cnm ben yumurta toplama isleminde o masaya aglayark titreyerek ciktim doktorum bna iyi uykular dedi anlamadm ve ben en son yukari isiklara baktigimj hatirliyorum gozumu bi actim beni yataga aliyolardi hic agri olmuyor cok az kasik agrisi adet gibi korkma canim guzel haber alincada zaten o surec sana ani gibi kaliyor

Kızlar BBen gonal f kullanıyorum. Bu gun .3.gun ve üç güngünden beri 300 ml.ml.diz kullanıyorum çok Geldi bana aacaba bi yanlışlık mi var diy3 sıkıntı ediyorum yarın kontrole gideceğim. .bakalım ne olacak..

benimde en korktuğum an aslında anestezi günü ama sizlerden öğrendiğim kadarıyla korkulacak bişey değil ben hayatımda hiç anestezi olmadım .

çok geldi derken miden mi bulamıyor hayatım ne oldu mesela. Doktorlar kiloya göre ayarlıyor ilaç dozlarını.

Yanlış bilmiyorsam histereskopiyle çentik atma işi tedaviden hemen önceki ay yapılıyor yani üstüne 1 ay bile ara verilmiyor. İstersen doktoruna sor danış yanlışlık olmasın tatlım

Ayy canim ya cok guzel konustun peki sonucun ne oldu bebisin tuttu mu ya da daha test gunune var mi

Ya
çok geldi derken miden mi bulamıyor hayatım ne oldu mesela. Doktorlar kiloya göre ayarlıyor ilaç dozlarını.[/
çok geldi derken miden mi bulamıyor hayatım ne oldu mesela. Doktorlar kiloya göre ayarlıyor ilaç dozlarını.
Midem bulaniyor. .bide kolum ağrıyor ara ara uyuşuyor..bi acayip hissediyorum kendimi. .

Canım 2. Gün embriyosu olduğundan test için erken, sonuç düşük yada negatif olsa bile üzme kendini. Ama inş yüksek çıkar. Bekliyoruz güzel haberini

Ya

Midem bulaniyor. .bide kolum ağrıyor ara ara uyuşuyor..bi acayip hissediyorum kendimi. .
Bende dün kustum iğne ve antibiyotik ilaç üst üste ağır geldi . Yarın sor hayatım doktoruna belki doz düşürür belki iğneni değiştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…