Canlarim az once test yaptirdim ama2 saat sonra cikicak sonucu rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin..suan ezan okunuyor allahim sen sesimizi duy hepimize hayirli sonuclar versin sonuc cikinca hemen paylasicam canimCanım stres yapıp bebeğini de kendini de yorma üzme lütfen annesi. Belirtilere hiç takılma. Yani dayanabiliyorsan çarşambayı bekle. Ama böyle yoğun stres yaşayacaksan kanda baktır. Ama en doğru sonuç çrş günü çıkar onu bil. Beklemek çok zor biliyorum ama az kalmış tatlım biraz sabır ve bol dua tamam mıkaç günlük kaç embriyo verilmişti peki?
onun etkisi çok çok azmış canım sordum asıl sebebi embriyonun rahme uyum sağlaması gelişmesi dedi doktorum...ki zaten bana endol diye bir fitil vermişti bu kasılmalar için bende çok yan etki oldu diye kullanmamıştım bu sefer kullanıcam ama...ki doktor kasılmalara normal dediBen de hem uykumda kendimi gerinirken buluyordum. Ama hiç üzerine düşünmemiştim...
Hayırlı olsun canim tek mi cift mi :) bizede dua etmeyi unutma çok sevindim valla :)Kızlar sonucu aldım 134 ... Hamileyim darısı bekleyen herkese inşallah
Ya aslinda yumurta toplama isleminden korkuyorum anestezi vercekler ama yarim saat falan suruyomus ameliyat gibi ayni o yzden cekiniyorum birazcanim gecmis olsun once hic tedaviden korkma korkacak bisey degil ilkkez yaptirdigimiz icin biraz korkuyoruz ama tedavi surecin bitince sende anlsyacn korkack buseyin olmadigoni sadece tets gunu bekleme stresi oluyor baska bisey yok insallh hayirli sonuc alirsin dua ile başla her adiminda
Cok guzel konusuyosun gercekten tesekkur ederim. Bir de tup bebegin tutma olasiligi cok yuksek oluyomus dogru muCanım korkulacak bişey yok hiç endişe etme. Bebeğine bir adım daha yaklaşacaksın ne güzel. Öyle düşün tatlım
amin cnm insallh hakkinda hayirlisi olur cok yuryupte yorma kensini sonucu yaz burdan hafta basinda insallh hamis haberleri aliriiz bol bolCanlarim az once test yaptirdim ama2 saat sonra cikicak sonucu rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin..suan ezan okunuyor allahim sen sesimizi duy hepimize hayirli sonuclar versin sonuc cikinca hemen paylasicam canim
Evet carsamba tabi en dogru gun ama icim icimi yedi
bu arada benim 2.gun embriyosu ve 2 tane enjekte edildi sanirim 3 hafta 4 gunluk tam bilmiyorum
2 ekimde transferim oldu 2gunluk embriyolar ve 2 tane :)))
Yanliz dikkat ettim hep 2 olarak gitmis rakam insallah ugurlu gelir
sonuc gelir gelmez sizlerle paylasicam hava cok guzel bugun biraz moral olsun diye gezintiye ciktim cok tesekkurler guzel insanlar rabbim o guzel dualarinizi ve isteklerinizi kabul etsin isteyen herkese bu annelik sevincini yasatsin
Cok srvind canim alla saglikli sihhatli kucagina almayi da nasip etsin insalla. Bizlere de dua etmeyi unutma :)Kızlar sonucu aldım 134 ... Hamileyim darısı bekleyen herkese inşallah
İlacın adı ne canım?Evet bende ekim sonu gibi adet olucam.
Valla bi dis tedavim icin icmem gerekti
Dr a ilacin ismini soyledim bisey olmaz sikinti yok dedi ama kullanmasaydim icim daha rahat edicekti
bak cnm ben yumurta toplama isleminde o masaya aglayark titreyerek ciktim doktorum bna iyi uykular dedi anlamadm ve ben en son yukari isiklara baktigimj hatirliyorum gozumu bi actim beni yataga aliyolardi hic agri olmuyor cok az kasik agrisi adet gibi korkma canim guzel haber alincada zaten o surec sana ani gibi kaliyorYa aslinda yumurta toplama isleminden korkuyorum anestezi vercekler ama yarim saat falan suruyomus ameliyat gibi ayni o yzden cekiniyorum biraz
Evet ekim sonunu bekliyorum.
Evet icimi rahat tutmam lazim. Insan herseyde kuruntu yapiyo.
Ben herkese rahat ol cok kafana takma derdim test gununu bekle fln :)
Bekara kari bosamak kolaymis diyorum simdiden :))
benimde en korktuğum an aslında anestezi günü ama sizlerden öğrendiğim kadarıyla korkulacak bişey değil ben hayatımda hiç anestezi olmadım .bak cnm ben yumurta toplama isleminde o masaya aglayark titreyerek ciktim doktorum bna iyi uykular dedi anlamadm ve ben en son yukari isiklara baktigimj hatirliyorum gozumu bi actim beni yataga aliyolardi hic agri olmuyor cok az kasik agrisi adet gibi korkma canim guzel haber alincada zaten o surec sana ani gibi kaliyor
Amin insalla canim. Allah tez zamanda bebislerimizi bizlere nasip eder insalla.Bende adeti bekliyorum ekim sonu kasım basi gibi başlayacağız ilk tup bebek tedavisine beraber geçireceğiz Insallah:)) Hakkımızda hayırlısını versin Rabbim insallah
çok geldi derken miden mi bulamıyor hayatım ne oldu mesela. Doktorlar kiloya göre ayarlıyor ilaç dozlarını.Kızlar BBen gonal f kullanıyorum. Bu gun .3.gun ve üç güngünden beri 300 ml.ml.diz kullanıyorum çok Geldi bana aacaba bi yanlışlık mi var diy3 sıkıntı ediyorum yarın kontrole gideceğim. .bakalım ne olacak..
Yanlış bilmiyorsam histereskopiyle çentik atma işi tedaviden hemen önceki ay yapılıyor yani üstüne 1 ay bile ara verilmiyor. İstersen doktoruna sor danış yanlışlık olmasın tatlımkızlar merhaba ben cumartesi test verdim ve negatif...doktorum bu ay histerokobi yapıp tekrar 2.yi deneyelim dedi histerokobi sırasında rahime çentik atacakmış tutunmayı artırmak için ama ben histerokobi sonrası 2 3 ay dinlenmek istiyorum bakalım inşallah bu sfer olur
Ayy canim ya cok guzel konustun peki sonucun ne oldu bebisin tuttu mu ya da daha test gunune var mibak cnm ben yumurta toplama isleminde o masaya aglayark titreyerek ciktim doktorum bna iyi uykular dedi anlamadm ve ben en son yukari isiklara baktigimj hatirliyorum gozumu bi actim beni yataga aliyolardi hic agri olmuyor cok az kasik agrisi adet gibi korkma canim guzel haber alincada zaten o surec sana ani gibi kaliyor
çok geldi derken miden mi bulamıyor hayatım ne oldu mesela. Doktorlar kiloya göre ayarlıyor ilaç dozlarını.[/
Midem bulaniyor. .bide kolum ağrıyor ara ara uyuşuyor..bi acayip hissediyorum kendimi. .çok geldi derken miden mi bulamıyor hayatım ne oldu mesela. Doktorlar kiloya göre ayarlıyor ilaç dozlarını.
Canım 2. Gün embriyosu olduğundan test için erken, sonuç düşük yada negatif olsa bile üzme kendini. Ama inş yüksek çıkar. Bekliyoruz güzel haberiniCanlarim az once test yaptirdim ama2 saat sonra cikicak sonucu rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin..suan ezan okunuyor allahim sen sesimizi duy hepimize hayirli sonuclar versin sonuc cikinca hemen paylasicam canim
Evet carsamba tabi en dogru gun ama icim icimi yedi
bu arada benim 2.gun embriyosu ve 2 tane enjekte edildi sanirim 3 hafta 4 gunluk tam bilmiyorum
2 ekimde transferim oldu 2gunluk embriyolar ve 2 tane :)))
Yanliz dikkat ettim hep 2 olarak gitmis rakam insallah ugurlu gelir
sonuc gelir gelmez sizlerle paylasicam hava cok guzel bugun biraz moral olsun diye gezintiye ciktim cok tesekkurler guzel insanlar rabbim o guzel dualarinizi ve isteklerinizi kabul etsin isteyen herkese bu annelik sevincini yasatsin
Bende dün kustum iğne ve antibiyotik ilaç üst üste ağır geldi . Yarın sor hayatım doktoruna belki doz düşürür belki iğneni değiştirir.Ya
Midem bulaniyor. .bide kolum ağrıyor ara ara uyuşuyor..bi acayip hissediyorum kendimi. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?