- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Korkulacak hiçbir şeyi yok tatlım zaten uyuyorsun hiçbirşeyden haberin olmuyo. Sonrası da çok rahat. Ben yumurta toplandıktan 1-2 saat sonra alışverişe çıkmıştım çok hafif ağrım oldu 1 gün kadar süren lekelenme. Lekelenme herkeste olmuyor bileYa aslinda yumurta toplama isleminden korkuyorum anestezi vercekler ama yarim saat falan suruyomus ameliyat gibi ayni o yzden cekiniyorum biraz
Genelde %40-65 civarı canım yaş da önemli ne kadar gençsen o kadar avantaj. Benim doktorum %65 şans vermişti. Ben de %50 yarı yarıya diye düşünmüştüm kafamdan. Ve şükür hamileyimCok guzel konusuyosun gercekten tesekkur ederim. Bir de tup bebegin tutma olasiligi cok yuksek oluyomus dogru mu
Antibiyotik vermedi bana sadece igne kullanıyorum. Yarın sorayım bakayım ne diyecek allah şu çektiklerimizin sefasinida sürmeyi nasip etsin çift embriyo olacak acaba ondan mi diye düşündüm 300 ml olmasının sebebi yani..Bende dün kustum iğne ve antibiyotik ilaç üst üste ağır geldi . Yarın sor hayatım doktoruna belki doz düşürür belki iğneni değiştirir.
hamileyim cnm darisi burdaki herkeseAyy canim ya cok guzel konustun peki sonucun ne oldu bebisin tuttu mu ya da daha test gunune var mi
İnş bol bol kaliteli yumoşun olur canımKızlar BBen gonal f kullanıyorum. Bu gun .3.gun ve üç güngünden beri 300 ml.ml.diz kullanıyorum çok Geldi bana aacaba bi yanlışlık mi var diy3 sıkıntı ediyorum yarın kontrole gideceğim. .bakalım ne olacak..
Amin canım hayırlısı ne kadarkadara o kadar olsun. .:)İnş bol bol kaliteli yumoşun olur canım
antibiyotiği doktor hem bana hem eşime verdiAntibiyotik vermedi bana sadece igne kullanıyorum. Yarın sorayım bakayım ne diyecek allah şu çektiklerimizin sefasinida sürmeyi nasip etsin çift embriyo olacak acaba ondan mi diye düşündüm 300 ml olmasının sebebi yani..
Ben 10 defadan fazla almışımdır anestezi. Korkulacak bişey yok kızlar. Rahat olmaya çalışın. Ben genel anestezi aldım belden olanı (epidural) aldım 8-10 defa sedasyon denilen en hafif anesteziden aldım yumurta toplanırken verilen anestezi de en hafifi oluyor zaten. Hiç endişe etmeyin. Anestezi bana leblebi gibi oldu artıkbenimde en korktuğum an aslında anestezi günü ama sizlerden öğrendiğim kadarıyla korkulacak bişey değil ben hayatımda hiç anestezi olmadım .
Allah allah bana niye vermedi ki bizim sıkıntımız eşimin sperm sayısı düşük ondan yani belki ondan vermedi bana eşime de emodex ilaç verdi onu kullanıyor sadece..antibiyotiği doktor hem bana hem eşime verdibenim iğnem puregon doz 200. Hayatım belki biran önce en iyi şekilde çift embriyon olsun istiyordur doktorun sağlıklı embriyolar.İnşAllah sefasınıda süreceğiz.
K kayisicicegi hamiş canım darısı başınıza inşAyy canim ya cok guzel konustun peki sonucun ne oldu bebisin tuttu mu ya da daha test gunune var mi
Güzel düşün güzel olsun inş canım. İnş 50-60 daha yüksek değerler çıkar. Ben de ilk kontrolüme gittiğimde bi bayan hcg sonucu bekliyordu negatif çıkmış. Herkesin bebeğine kavuşacağı zaman farklı. Allahım inş sana bu ay nasip eder o arkadaşa da en kısa zamanda inşKızlar öğle arası gittim kan verdim geldim şimdi sonucu bekliyorum ama hastanede aynı gün opu olup aynı gün transfer işlemimizin gerçekleştiği bir arkadaşla karşılaştım ve onun değeri de ilk testte düşük çıkmış (ilk değeri :11 ) bugün de test yaptırmış ve değeri 6 ya düşmüş çok üzüldüm ya bayanda çok üzgündü inşallah benimde öyle olmaz inşallah
oh çok şükür kolay diyorsan ne güzel bize.Ben 10 defadan fazla almışımdır anestezi. Korkulacak bişey yok kızlar. Rahat olmaya çalışın. Ben genel anestezi aldım belden olanı (epidural) aldım 8-10 defa sedasyon denilen en hafif anesteziden aldım yumurta toplanırken verilen anestezi de en hafifi oluyor zaten. Hiç endişe etmeyin. Anestezi bana leblebi gibi oldu artık
Evet 2. Kontrolüm oluyor. Kalp atışını şükürki biz 6. Haftada keseyle duymuştuk. Bunda da artık bakıcaz inşallah yeniden kalp atışı ve büyümüşmü diye.Bu kontrol 2. Kontrolün mü canım? Kalp atışı dinlemek için mi? İnş bebişin çok iyidir annesi
yarın gidicem muayeneye canım annem kasım 2 de ameliyat olacak o yüzden ara vereyim onun yanına gideyim diyordum ama sorucam eğer tamam derse beklerim demezse yaptırırım mecbur...Yanlış bilmiyorsam histereskopiyle çentik atma işi tedaviden hemen önceki ay yapılıyor yani üstüne 1 ay bile ara verilmiyor. İstersen doktoruna sor danış yanlışlık olmasın tatlım
bizde güya sıkıntı yokAllah allah bana niye vermedi ki bizim sıkıntımız eşimin sperm sayısı düşük ondan yani belki ondan vermedi bana eşime de emodex ilaç verdi onu kullanıyor sadece..
canım pozitif ol benim merkezde de bir bayanın ilk değer 17 li birşey di şuan bebeğini kucağına almış inşallah seninde yükselirKızlar öğle arası gittim kan verdim geldim şimdi sonucu bekliyorum ama hastanede aynı gün opu olup aynı gün transfer işlemimizin gerçekleştiği bir arkadaşla karşılaştım ve onun değeri de ilk testte düşük çıkmış (ilk değeri :11 ) bugün de test yaptırmış ve değeri 6 ya düşmüş çok üzüldüm ya bayanda çok üzgündü inşallah benimde öyle olmaz inşallah
Ne güzel gözünaydın canım darısı başıma. İlk kontrolde alttan mı üstten mi baktı? O günkü yada o güne en yakınki hcg sonucun kaçtı canım? Tek bebiş dimi? 2. Kontrole 1.den kaç gün sonra çağırdı canım? İnş bebişin büyümüştür annesiEvet 2. Kontrolüm oluyor. Kalp atışını şükürki biz 6. Haftada keseyle duymuştuk. Bunda da artık bakıcaz inşallah yeniden kalp atışı ve büyümüşmü diye.
Maşallah tebrik ederim ccnm allah kucağımıza almayıda nasıp etsin sağlıkla sıhhatle.Kızlar sonucu aldım 134 ... Hamileyim darısı bekleyen herkese inşallah
Annen için geçmiş olsun canımyarın gidicem muayeneye canım annem kasım 2 de ameliyat olacak o yüzden ara vereyim onun yanına gideyim diyordum ama sorucam eğer tamam derse beklerim demezse yaptırırım mecbur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?