Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

yarın gidicem muayeneye canım annem kasım 2 de ameliyat olacak o yüzden ara vereyim onun yanına gideyim diyordum ama sorucam eğer tamam derse beklerim demezse yaptırırım mecbur...
Benimde babam böbrek ameliyatı olacak ama tarihi doktor salı günü verecek . Bende çok kararsız kaldım başlayıp başlamamak arasında ama pek zamanım yok acele acele üst üste tedavi oluyorum . Allah annene acil şifa versin . Bende inşAllah babamın ameliyat gününe kadar transferimin bitmesinin istiyorum.Aynı güne denk gelmesin diye dua ediyorum .

allah babana acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda kendini toparlar...benimki de böbrekten olucak ben eskişehirdeyim o izmirde kasım 2 de randevu almış aslında rapor alıp gidicem ama oraya gidersem rapor hakkım bitiyor senelik izin falan da kalmadı tedavi sırasında hiç rapor kullanamam ondan dolayı erteleyim diyorum ama doktor istemzse artık 2 3 günlüğüne gidicem...rabbim senin baba ve benim anneye tüm hasta olanlara acil şifalar versin inş

Hurişcim ben iki ayrı hastaneye gidiyorum. Biri tüp bebek hastanem diğeride tüp benek doktorum kese için uzun süre verince dayanamayıp gittiğim özel diğer hastane. Kendi doktorum transfer sonrası 18. Gün 2850 gibi bir deper çıkınca iki fta sonra gel demişti kese için. Beim arkadaşlarda daha erken görebilirsin keseyi deyince 25. Gün gittim başka özel hastaneye. Özel hastanenin sanırım cihazlar iyiydi direk göbüşten bebişi ve kalp atışını gördü. Bu arada tek bizim bebişimiz. Transfer sonrası 32. Gündede kendi hastaneme gittim. Zaman geçmesine ragmen vajinal baktı. Sonrada aslında zayıftın sen göbektende baksak görebilirmişiz dedi. Bu ikinci randevu içinde kesen sonraki 3 hafta geçsin öyle gel demişti. 21 gün geçti tam keseyi ilk gördüğümüz özel hastaneden beri. Kendi doktorumda bu hafta perşembeye randevu verdi.İnşallah sıkıntısızdır yavrum büyümüştür. Darısı sizlere olsun.

Evet bende ekim sonu gibi adet olucam.
Valla bi dis tedavim icin icmem gerekti
Dr a ilacin ismini soyledim bisey olmaz sikinti yok dedi ama kullanmasaydim icim daha rahat edicekti
Olsun cnm sikinti yapma kendine.. hayirlsiiyla su gunleride atlatalim

kızlar hepiniz normal tüp bebekmi yaptırdınız yoksa mikroenjeksiyon yaptıran varmı...

Genelde %40-65 civarı canım yaş da önemli ne kadar gençsen o kadar avantaj. Benim doktorum %65 şans vermişti. Ben de %50 yarı yarıya diye düşünmüştüm kafamdan. Ve şükür hamileyim
canım sorması ayıp kaç yaşındasın bide sizde sorun neydi..

Allah allah bana niye vermedi ki bizim sıkıntımız eşimin sperm sayısı düşük ondan yani belki ondan vermedi bana eşime de emodex ilaç verdi onu kullanıyor sadece..
canım bizde de aynı sıkıntı var doktor sizinle nasıl konuştu. tutma ihtimali tedavi süreci?

Genelde %40-65 civarı canım yaş da önemli ne kadar gençsen o kadar avantaj. Benim doktorum %65 şans vermişti. Ben de %50 yarı yarıya diye düşünmüştüm kafamdan. Ve şükür hamileyim
Banaa da oyle denildi % 65 dediler yasiminda avantaji varmis 24 yasindayim. Bakalim hayirlisi darisi da basimiza insalla :)

Canım benim hiç kanamam olmadı.ama biraz ağrım oldu o da hemen ağrı kesici yapıyorlar sıkıntı olmuyor yani.ama herkesin aynı değil bazı arkadaşların hiç ağrısı olmamış.stres yapma

canım yumurta toplama işlemi oldu çok şükür. ağrım var biraz. cok azda pembemsi kanamam. 15 adet yumurta toplamislar. yalniz transfer ertelendi adet gördükten sonra histereskopi olcam. ve bir adet dönemi daha gecirdikten sonra transfer olcakmis. 2ay sonra yani bu iyimi kötü mu bilemedim

Canim hiccc korkma ben cok korktum bi uyandim hicbiseyim yok cokk hafif bi agrim vardi o da iki saate gecti hic bisey hissetmedim

15 yumurtam toplandi. ama transfer ertelendi. adette gördükten sonra histereskopi olcam. ve üzerine birdaha adet gorcem sonra transfer olcak. yani 2ay sonra. bu iyimi kötümu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…