Umarım öyle olur canım Allah güldürsün hepimizin yüzünü. .inşallah. .bizde güya sıkıntı yokbenim doktorum her çifte veriyor 14 tane çıkıyor günde 2 tane sen 2 tane eşin içiyorsunuz.Hayatım tüp bebekte sperm azlığı hiç önemli değil zaten bir kaç iyi sperm ile yapılıyor tüp bebek.
İnşallah canım inşallahcanım pozitif ol benim merkezde de bir bayanın ilk değer 17 li birşey di şuan bebeğini kucağına almış inşallah seninde yükselir
Benimde babam böbrek ameliyatı olacak ama tarihi doktor salı günü verecek . Bende çok kararsız kaldım başlayıp başlamamak arasında ama pek zamanım yok acele acele üst üste tedavi oluyorum . Allah annene acil şifa versin . Bende inşAllah babamın ameliyat gününe kadar transferimin bitmesinin istiyorum.Aynı güne denk gelmesin diye dua ediyorum .yarın gidicem muayeneye canım annem kasım 2 de ameliyat olacak o yüzden ara vereyim onun yanına gideyim diyordum ama sorucam eğer tamam derse beklerim demezse yaptırırım mecbur...
allah babana acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda kendini toparlar...benimki de böbrekten olucak ben eskişehirdeyim o izmirde kasım 2 de randevu almış aslında rapor alıp gidicem ama oraya gidersem rapor hakkım bitiyor senelik izin falan da kalmadı tedavi sırasında hiç rapor kullanamam ondan dolayı erteleyim diyorum ama doktor istemzse artık 2 3 günlüğüne gidicem...rabbim senin baba ve benim anneye tüm hasta olanlara acil şifalar versin inşBenimde babam böbrek ameliyatı olacak ama tarihi doktor salı günü verecek . Bende çok kararsız kaldım başlayıp başlamamak arasında ama pek zamanım yok acele acele üst üste tedavi oluyorum . Allah annene acil şifa versin . Bende inşAllah babamın ameliyat gününe kadar transferimin bitmesinin istiyorum.Aynı güne denk gelmesin diye dua ediyorum .
AUgmentin 1000 mg ve majezikİlacın adı ne canım?
Hurişcim ben iki ayrı hastaneye gidiyorum. Biri tüp bebek hastanem diğeride tüp benek doktorum kese için uzun süre verince dayanamayıp gittiğim özel diğer hastane. Kendi doktorum transfer sonrası 18. Gün 2850 gibi bir deper çıkınca iki fta sonra gel demişti kese için. Beim arkadaşlarda daha erken görebilirsin keseyi deyince 25. Gün gittim başka özel hastaneye. Özel hastanenin sanırım cihazlar iyiydi direk göbüşten bebişi ve kalp atışını gördü. Bu arada tek bizim bebişimiz. Transfer sonrası 32. Gündede kendi hastaneme gittim. Zaman geçmesine ragmen vajinal baktı. Sonrada aslında zayıftın sen göbektende baksak görebilirmişiz dedi. Bu ikinci randevu içinde kesen sonraki 3 hafta geçsin öyle gel demişti. 21 gün geçti tam keseyi ilk gördüğümüz özel hastaneden beri. Kendi doktorumda bu hafta perşembeye randevu verdi.İnşallah sıkıntısızdır yavrum büyümüştür. Darısı sizlere olsun.Ne güzel gözünaydın canım darısı başıma. İlk kontrolde alttan mı üstten mi baktı? O günkü yada o güne en yakınki hcg sonucun kaçtı canım? Tek bebiş dimi? 2. Kontrole 1.den kaç gün sonra çağırdı canım? İnş bebişin büyümüştür annesi
10 . Gün için değerlerin yüksek ikiz olabilir dedi canım. Dua etmem mi rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallahHayırlı olsun canim tek mi cift mi :) bizede dua etmeyi unutma çok sevindim valla :)
Çok sağol canım allah razı olsun. Rabbim size de tattirsin inşallahCok srvind canim alla saglikli sihhatli kucagina almayi da nasip etsin insalla. Bizlere de dua etmeyi unutma :)
Olsun cnm sikinti yapma kendine.. hayirlsiiyla su gunleride atlatalimEvet bende ekim sonu gibi adet olucam.
Valla bi dis tedavim icin icmem gerekti
Dr a ilacin ismini soyledim bisey olmaz sikinti yok dedi ama kullanmasaydim icim daha rahat edicekti
canım sorması ayıp kaç yaşındasın bide sizde sorun neydi..Genelde %40-65 civarı canım yaş da önemli ne kadar gençsen o kadar avantaj. Benim doktorum %65 şans vermişti. Ben de %50 yarı yarıya diye düşünmüştüm kafamdan. Ve şükür hamileyim
canım bizde de aynı sıkıntı var doktor sizinle nasıl konuştu. tutma ihtimali tedavi süreci?Allah allah bana niye vermedi ki bizim sıkıntımız eşimin sperm sayısı düşük ondan yani belki ondan vermedi bana eşime de emodex ilaç verdi onu kullanıyor sadece..
Ne güzel haber maşallah çok sevindim. Haftanın ilk gününe güzel başladık. Darısı başımızaKızlar sonucu aldım 134 ... Hamileyim darısı bekleyen herkese inşallah
hayırlısı olsun canım seni anlayabiliyorum zor bir durum ama demek ki bizim bebişlerin daha zamanı değilmiş değerin kaç çıktı senin??kızlar sonuç belli oldu ve benim bebişim yok
9 çıktı canımhayırlısı olsun canım seni anlayabiliyorum zor bir durum ama demek ki bizim bebişlerin daha zamanı değilmiş değerin kaç çıktı senin??
Canım herşeyde vardır bir hayır 19 çıkıp düşmesi demek tuttuda mı düştü. Hayırlısı olsun. Allahın bir bildiği vardırkızlar sonuç belli oldu ve benim bebişim yok
Banaa da oyle denildi % 65 dediler yasiminda avantaji varmis 24 yasindayim. Bakalim hayirlisi darisi da basimiza insalla :)Genelde %40-65 civarı canım yaş da önemli ne kadar gençsen o kadar avantaj. Benim doktorum %65 şans vermişti. Ben de %50 yarı yarıya diye düşünmüştüm kafamdan. Ve şükür hamileyim
rabbimim takdiri canım ya güçlü olmaya çalış inşallah bu sefer bizde hamiş oluruz yılmak yok...9 çıktı canım
Canım benim hiç kanamam olmadı.ama biraz ağrım oldu o da hemen ağrı kesici yapıyorlar sıkıntı olmuyor yani.ama herkesin aynı değil bazı arkadaşların hiç ağrısı olmamış.stres yapma
Canim hiccc korkma ben cok korktum bi uyandim hicbiseyim yok cokk hafif bi agrim vardi o da iki saate gecti hic bisey hissetmedim
canım 9 çıkması olmadığı anlamınamı geliyo benim bildiğim olmayınca 0 falan çıkmıyomu. senin ki sıfır değil 9 ne biliyim yokmu dediler..9 çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?